Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']nie wiem czy Cię topocieszy ale Tazzman z jednym takim łąził 16 dni. baaa nawet biegał... wiem, że młodszy i moze inaczej odczuwał (szlag go wie) ale nie było super bardzo źle. :calus:[/QUOTE]

ale na tylnej łapie? bo jej to usztywnia te łapiny i tak słabe bardzo

[quote name='agaga21']no właśnie wygląda na staruszkę. posiwiałe oczka, pyszczek...dobrze, że trafiła do ciebie. nawet jeśli już jej się prawdziwy dom by nie trafił, to choć dożyje w godziwych warunkach otoczona troską. strasznie smutny los szczególnie tych porzuconych, niekochanych psich staruszków :([/QUOTE]

weź - ona musi znaleźć dom - MUSI!

Posted

no w coś wierzyć trzeba c'nie? co prawda już i tak w głowie mi się kłębią myśli, że na zimę to będę musiała ją do domu wziąć i gdzie jej dać jakieś legowisko, jak Zgredkowi do łba wtłuc, że nie wolno dokuczać, itd itp :mdleje:
No ale z Fenderem to już na pewno nie przejdzie :shock:

a Bryzelda dziś już ciut żywsza - poznała Igę - powąchała i sobie poszła :lol: nie chowała się cały dzień w budzie tylko sobie spacerowała troszkę, na trawce się wylegiwała - fajna jest - strasznie rozczulająca, siedziałam z nią, tuliłam ten stary łeb i ... ech co tu dużo gadać... serce boli, że tyle lat życia ten pies ma zmarnowane...

Posted

[quote name='AnkaG']No a drugi psiur kiedy przyjedzie?[/QUOTE]

jak uda mi się kupić budę w poniedziałek to w poniedziałek - szukałam wczoraj, ale okazuje się, że miejsca które brałam za pewniaki stoja jakies opustoszałe :shock:

Posted

bardzo się krępuje aparatu

no i jeszcze przybiegła Julka :loveu: najcudowniejsza sznupka świata - tydzień temu robiłam jej operację usuwanie nadziąślaka wielkiego i trzech guzków na brzuszku i śmiga jak nowa :loveu: oczywiście jej zdjęć ładnych nie umiem zrobić

Posted

kurka wodna wylądowałam dziś z zaskoczenia u dentysty :mdleje: jak ja tego nienawidzę :placz: umówiła się moja siostra, ale musiała jechać służbowo do Wiednia to poszłam ja :lol: żeby termin nie przepadł :D fajne znieczulenie mają nowe wond czy jakoś tak się nazywa - komputerowe, nie drętwieje ryjek i nie boli wstrzykiwanie - potem też nie - no wow! no i stówki lecą :shock: tego NIE LUBIE

a najlepsza jest moja siostra - pojechała do Wiednia sama samochodem i będąc już na miejscu zorientowała się, że pojechała bez prawa jazdy i bez dowodu osobistego - czyli bez żadnego dokumentu tożsamości!!! :shake: szwagier właśnie siedzi w busie do Wiednia :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
szwagier właśnie siedzi w busie do Wiednia :evil_lol:[/QUOTE]
No, odwiedzi sobie Wiedeń, pewnie spędzałby czas na czymś mniej atrakcyjnym, a żonka mu zafundowała wycieczkę, super!

Posted

Ha,ha,ha dobra jest Twoja siostra.
Ja idę do dentysty 24-tego i to jedyny lekarz do którego lubię chodzić :).Do jednej takiej chodziłam 3 razy i zawsze mnie wyrzucała, bo dziurka za mała.I tak 3 lata ;).Teraz idę do innej, może się ulituje :).

Posted

[quote name='WATACHA']Ha,ha,ha dobra jest Twoja siostra.
Ja idę do dentysty 24-tego i to jedyny lekarz do którego lubię chodzić :).Do jednej takiej chodziłam 3 razy i zawsze mnie wyrzucała, bo dziurka za mała.I tak 3 lata ;).Teraz idę do innej, może się ulituje :).[/QUOTE]

a może tamta miała wiertło za duze?

btw a propo dziwności
ja do dentysty lubię chodzić ;)
i nigdy nie biore znieczulenia bo wydaje mi sie ze jak mnie tak igła kolnie w dziąsło to chyba padnę ;)

Posted

Ja jak miałam wyrywaną dwójkę (pod spodem był mleczak, który źle wyrósł) to dostałam 3 w dziąsło i to już nie było zbyt fajne.

Posted

[quote name='WATACHA']Ha,ha,ha dobra jest Twoja siostra.
Ja idę do dentysty 24-tego i to jedyny lekarz do którego lubię chodzić :).Do jednej takiej chodziłam 3 razy i zawsze mnie wyrzucała, bo dziurka za mała.I tak 3 lata ;).Teraz idę do innej, może się ulituje :).[/QUOTE]

co za bezsens - to trzeba czekać aż będzie cały zab zepsuty? bo wg mnie to im szybciej tym lepiej robić... taką mam teorię a że zawsze mi schodzi to już inna sprawa :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Sajan pojechał do domu do Jaworzna :) a jak ktoś szuka huskyego to już nie mój problem - niech szuka skutecznie - ogłoszenia wiszą w necie, pies nie miał na sobie nic, chipa też nie - mnie tacy "szukający" denerwują i wcale mi ich nie żal - Lays też chyba nie tęskni...
:multi: oby to był ten dom :)

[quote name='malawaszka']baby zagłosujcie na szkołę Ulki w Przybynowie - 5 razy każdy może - codziennie :D
http://myszkow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1867109,plebiscyt-na-najfajniejsza-podstawowke-w-powiecie-myszkowskim-glosowanie-szkola-podstawowa-w-przybynowie,galeria,5462077,id,t,tm,zid.html
Ho ho ho, zdaje się że wygrywa :cool3: oczywiście zagłsowałam

fundacyjny film widziałam...:( dalej do myślenia. Powinni go w tv puszczać.