Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']znowu pijesz??? :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='wilczy zew']to samo pomyślałam :megagrin:[/QUOTE]

Pod prysznic poszłam...

Jakie znowu???????????:obrazic:

:lol:

Posted

to była żart :evil_lol: zgadza się wszystko oprócz talii osy :lol:

byłam właśnie na wizycie przed adopcyjnej dla Berneńczyka od Pasterzy - wzięłam ze soba Batumi - jest cudowna, grzeczna, bez stresu można z nią między ludzi, w gości czy gdziekolwiek; bała się trochę, pilnowała się mnie, ale też poszła na chwilę z panem pozwiedzać dom; bardzo fajna z niej dziewczynka

Posted

nie nie - nie trzeba :lol: wykorzystałam sytuację, żeby zobaczyć jak Batumi będzie się zachowywała w obcym miejscu, trochę socjalizacji - przeżywała chyba dość mocno wycieczkę bo teraz śpi jak zabita

Posted

Nadrobiłam. Filmiki obejrzałam.
Słdkie stadko masz. Batumi śliczna - tak ładnie się rusza. A Puniaczek mnie rozczula. :loveu:
Muszę poprzeć Teklę, bo naprawdę warto zainwestować w te środki piorące. Ten materiał spodniowy ma specjalną strukturę, a zwykłe mydło ją niszczy i potem one już normalnie chłoną wodę, czepia ich się brud i przefruwa wiatr. Zeszłej zimy swoje prałam wlaściwie 2 razy, więc to naprawdę wystarcza na długo, a jak walę się w śnieg, to nie wstaję przemoczona cała.

Posted

Punia przytulak jest nieziemski :lol: pcha się na kolana - jak się kładę na glebie to wszyscy mają radochę i się pchają, ale ona idzie jak taran i zawsze w najlepszym miejscu na kolanach się sadowi :D

no i nie mam pojęcia co zainstalować :niewiem: