jambi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Elitesse napisał(a):macie na mnie kwity to teraz juz nie mam szans :evil_lol::evil_lol: ta oferta jest caly czas aktualna ;) Elitesse, a w takim razie co byś doradziła? tego Ostera A5? czy tego Andisa o którym wasia mówi? a może jeszcze coś innego? Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 nie zdążą bo Nazirek mam nadzieję szybko pójdzie do swojego domku, gdzie będzie stale z ludźmi bo szkoda mi go jak siedzi sam, a dziś się usmiałam z moich małych bo chciałam się wycwanić i za jednym spacerem wszystkie poranne biegania uskutecznić, ale miniaki powiedziały NIE! :errrr: Luna z Dropsem poszli ze mną i z Nazirem.... do końca działki, usiedli i ani kroku dalej- żeby było śmieszniej to jeszcze kot z nimi siedział hahah :lol: ja poszłam dość daleko a oni twardo strajkowali hahahaa normalnie był bunt na całego - chyba jednak ten wczorajszy spacer nie podobał im się tak bardzo jak mnie :D musiałam zadzwonić do Jarka żeby ich zawołał do domu - jak tylko Drops usłyszał, że Jarek woła do domu to pooognaaał wyglądając jakby krzyczał "uratowaaaniiii", Luna się chwilę jeszcze wahała ale też w końcu pognała do domu... i tyle ze wspólnego spacerowania :mdleje: Quote
jambi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 malawaszka napisał(a):.... do końca działki, usiedli i ani kroku dalej- żeby było śmieszniej to jeszcze kot z nimi siedział hahah :lol: zdjęcia :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 jambi napisał(a):zdjęcia :diabloti: nie ma ani pół foty bo jak planowałam iść sama z Nazirem i minixami to chciałam mieć w miarę wolne ręce póki co Quote
zerduszko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ot wsiowe burasy nie mające ogrodzenia same nauczyły się, dokąd ich teren :lol: Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 zerduszko napisał(a):Ot wsiowe burasy nie mające ogrodzenia same nauczyły się, dokąd ich teren :lol: szkoda tylko, że jakby sie ta umiejętność przydała to jakoś o niej zapominają :lol: Quote
Elitesse Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jambi napisał(a):Elitesse, a w takim razie co byś doradziła? tego Ostera A5? czy tego Andisa o którym wasia mówi? a może jeszcze coś innego? ja od 8 lat strzyge osterem a5 dla mnie to maszynka idealna, inne mi jakos nie leza w rece ale moze to kwestia przyzwyczajenia Quote
zerduszko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 malawaszka napisał(a):szkoda tylko, że jakby sie ta umiejętność przydała to jakoś o niej zapominają :lol: No wiesz, jak chcą to wiedzą gdzie ich miejsce, a jak nie chcą, to mają to w de :D Elitesse napisał(a):ja od 8 lat strzyge osterem a5 dla mnie to maszynka idealna, inne mi jakos nie leza w rece ale moze to kwestia przyzwyczajenia A ile takie cudo kosztuje? Quote
jambi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Elitesse napisał(a):ja od 8 lat strzyge osterem a5 dla mnie to maszynka idealna, inne mi jakos nie leza w rece ale moze to kwestia przyzwyczajenia dzięki Elitesse! :loveu: a tego Andisa próbowałaś? tego o którym malawaszka mówi? czy w razie czego ewnetualnie mogłabym sie do Ciebie uśmiechnąć? :grins: Quote
wilczy zew Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 to te Twoje kurduple wykazały się charakterkiem Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 wilczy zew napisał(a):to te Twoje kurduple wykazały się charakterkiem i brakiem zaufania do mnie! Quote
wilczy zew Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 malawaszka napisał(a):i brakiem zaufania do mnie! raczej do Nazirka Quote
zerduszko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 wilczy zew napisał(a):raczej do Nazirka Gdyby ufały Waszce, to dałyby się przekonać, że Nazir jest ok i nic im nie zrobi. A już o braku posłuchu nie wspomnę :shake: Widzę tu poważne błędy w relacjach przewodnik-pies :shake: Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 zerduszko napisał(a):Gdyby ufały Waszce, to dałyby się przekonać, że Nazir jest ok i nic im nie zrobi. A już o braku posłuchu nie wspomnę :shake: Widzę tu poważne błędy w relacjach przewodnik-pies :shake: otóż to :cry: Quote
wilczy zew Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 zerduszko napisał(a):Gdyby ufały Waszce, to dałyby się przekonać, że Nazir jest ok i nic im nie zrobi. A już o braku posłuchu nie wspomnę :shake: Widzę tu poważne błędy w relacjach przewodnik-pies :shake: musiałaś tak kawe na ławe,nie kopie się leżacego Quote
Elitesse Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jambi napisał(a): a tego Andisa próbowałaś? tego o którym malawaszka mówi? : na andisy bardzo wiele osob narzeka - glownie ze sie szybko nagrzewaja lepsze opinie zbieraja mosery ale mi jakos nie leza w rece Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 wilczy zew napisał(a):musiałaś tak kawe na ławe,nie kopie się leżacego jak to nie? jeszcze by stał :evil_lol: Quote
Fides79 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 wilczy zew Napisał zerduszko Gdyby ufały Waszce, to dałyby się przekonać, że Nazir jest ok i nic im nie zrobi. A już o braku posłuchu nie wspomnę :shake: Widzę tu poważne błędy w relacjach przewodnik-pies :shake: musiałaś tak kawe na ławe,nie kopie się leżacego Zerduszko nikogo nie kopie (bo Waszka doskonale wie co i jak) tylko tłumaczy jak krowie na granicy :lol: Quote
Tekla64 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 no moja droga kupa roboty przed toba oj kuuupppa coby relacje naprawic!!!! ja tam mysle ze sie wsio pouklada Quote
malawaszka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 no cicho cicho bo pół drogi ja musiałam po niego jechać (pół przywiozła doddy za co ogromne dzięki :Rose: ) a jadąc nie da sie być na dogo - dopiero wróciłam, padam na pysk, robota zawalona, a on... jest DUŻY - kurna następna maksiturka :D na pewno powyżej 10 kg, te rany na brzuchu jakieś dziwne ale jutro będę oglądać dokładniej co to jest - mam nadzieję, że nie jakaś choroba skóry... psy powitały się nieładnie ale emocje już opadły, póki co nowy siedzi w klatce bo nie mam czasu ich pilnować, niech poznają swoje zapachy Quote
wilczy zew Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Niecierpliwie czekałam to sie dłuży :oops: Ochłoń :loveu: Quote
WATACHA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jak to nie wiadomo co z ta skóra to lepiej niech siedzi oddzielnie.Ale fajny jest, sympatycznie wyglada Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Oj... to nie fajnie ale na pewno im sie poprawi;) Quote
Recommended Posts