Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
macie na mnie kwity to teraz juz nie mam szans :evil_lol::evil_lol:

ta oferta jest caly czas aktualna ;)

Elitesse, a w takim razie co byś doradziła? tego Ostera A5? czy tego Andisa o którym wasia mówi? a może jeszcze coś innego?

Posted

nie zdążą bo Nazirek mam nadzieję szybko pójdzie do swojego domku, gdzie będzie stale z ludźmi bo szkoda mi go jak siedzi sam, a dziś się usmiałam z moich małych bo chciałam się wycwanić i za jednym spacerem wszystkie poranne biegania uskutecznić, ale miniaki powiedziały NIE! :errrr: Luna z Dropsem poszli ze mną i z Nazirem.... do końca działki, usiedli i ani kroku dalej- żeby było śmieszniej to jeszcze kot z nimi siedział hahah :lol: ja poszłam dość daleko a oni twardo strajkowali hahahaa normalnie był bunt na całego - chyba jednak ten wczorajszy spacer nie podobał im się tak bardzo jak mnie :D musiałam zadzwonić do Jarka żeby ich zawołał do domu - jak tylko Drops usłyszał, że Jarek woła do domu to pooognaaał wyglądając jakby krzyczał "uratowaaaniiii", Luna się chwilę jeszcze wahała ale też w końcu pognała do domu... i tyle ze wspólnego spacerowania :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
.... do końca działki, usiedli i ani kroku dalej- żeby było śmieszniej to jeszcze kot z nimi siedział hahah :lol:

zdjęcia :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ot wsiowe burasy nie mające ogrodzenia same nauczyły się, dokąd ich teren :lol:

szkoda tylko, że jakby sie ta umiejętność przydała to jakoś o niej zapominają :lol:

Posted

jambi napisał(a):
Elitesse, a w takim razie co byś doradziła? tego Ostera A5? czy tego Andisa o którym wasia mówi? a może jeszcze coś innego?

ja od 8 lat strzyge osterem a5
dla mnie to maszynka idealna, inne mi jakos nie leza w rece ale moze to kwestia przyzwyczajenia

Posted

malawaszka napisał(a):
szkoda tylko, że jakby sie ta umiejętność przydała to jakoś o niej zapominają :lol:

No wiesz, jak chcą to wiedzą gdzie ich miejsce, a jak nie chcą, to mają to w de :D
Elitesse napisał(a):
dla mnie to maszynka idealna, inne mi jakos nie leza w rece ale moze to kwestia przyzwyczajenia

A ile takie cudo kosztuje?

Posted

Elitesse napisał(a):

dzięki Elitesse! :loveu:

a tego Andisa próbowałaś? tego o którym malawaszka mówi?

czy w razie czego ewnetualnie mogłabym sie do Ciebie uśmiechnąć? :grins:

Posted

wilczy zew napisał(a):
raczej do Nazirka

Gdyby ufały Waszce, to dałyby się przekonać, że Nazir jest ok i nic im nie zrobi. A już o braku posłuchu nie wspomnę :shake: Widzę tu poważne błędy w relacjach przewodnik-pies :shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
Gdyby ufały Waszce, to dałyby się przekonać, że Nazir jest ok i nic im nie zrobi. A już o braku posłuchu nie wspomnę :shake: Widzę tu poważne błędy w relacjach przewodnik-pies :shake:

otóż to :cry:

Posted

zerduszko napisał(a):

musiałaś tak kawe na ławe,nie kopie się leżacego

Posted

jambi napisał(a):

a tego Andisa próbowałaś? tego o którym malawaszka mówi?

:

na andisy bardzo wiele osob narzeka - glownie ze sie szybko nagrzewaja

lepsze opinie zbieraja mosery ale mi jakos nie leza w rece

Posted

wilczy zew
Napisał zerduszko

musiałaś tak kawe na ławe,nie kopie się leżacego

Zerduszko nikogo nie kopie (bo Waszka doskonale wie co i jak) tylko tłumaczy
jak krowie na granicy
:lol:

Posted

no cicho cicho bo pół drogi ja musiałam po niego jechać (pół przywiozła doddy za co ogromne dzięki :Rose: ) a jadąc nie da sie być na dogo - dopiero wróciłam, padam na pysk, robota zawalona, a on... jest DUŻY - kurna następna maksiturka :D na pewno powyżej 10 kg, te rany na brzuchu jakieś dziwne ale jutro będę oglądać dokładniej co to jest - mam nadzieję, że nie jakaś choroba skóry... psy powitały się nieładnie ale emocje już opadły, póki co nowy siedzi w klatce bo nie mam czasu ich pilnować, niech poznają swoje zapachy