Jump to content
Dogomania

Bokser/labrador SEMIR - u zuziaM....Po 3 latach odnaleziony przez wlascicielke !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przelewam zaraz 58,75 z bazarku i dokładam od siebie końcówkę i razem pójdzie 60zł, jakbyś mogła Gosiu to opisz to tak jak ostatnią wpłatę. Jutro obfocę pozostałe szmatki i zaczynamy od nowa:)

Posted

Jeszcze nie sprawdzalam.
Zabieram ich tylko na spacery i widuja sie z oddali jedynie.
Semir w kazdym razie szczeka zawsze, kiedy widzi Finniego. Natomiast Finni nie reaguje na niego. Zreszta na inne psy rowniez.
I na koty tez nie.
On jest bardzo zyczliwie nastawiony do wszystkich zwierzakow.

Posted

Semus jest grzeczny. Jeszcze go nie puszczalm odkad jest Finnigan, ale to zrobie za pare dni.
Nie chce tylko w Finnim jakichs niepotrzebnych agresji wyzwalac, niech zostanie taki, jaki jest.....

Semirek jest zmarzluszkiem i wiekszosc czsu w budce sie chowa. Ale za to ma teraz dluzsze spacerki ze mna.
Lubi je .... gorzej ze mna, bo ciagnie nadal mocno, a po sniegu trudno mi sie za nim gania .....

Posted

do końca tygodnia uregulujemy całkowicie już styczeń....Magda coś wpłaci i ja resztę.........zapłacę też za luty ok 100 zł na początek, dobrze?

Posted

Ok, nie ma sprawy. Semirek z glodu nie umrze. To moj ulubieniec ... jest wspanialy, naprawde.

Widzialam Aga, ze dzwonilas do mnie, ale ja teraz wiekszosc czasu na dworze jestem.... Albo spacery, albo sprzatanie, albo karmienie, albo wymiana lodu w miseczkach na wode .... i tak w kolko caly dzien ...
Kiedy ta zima sie skonczy wreszcie ????????? !!!!!!!!! Nienawidze zimy !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja zaraz się podliczę, bo mnie wczoraj nie było, a chyba wszystkie wpłaty z bazarku mam, więc po wizycie na poczcie wszystko rozliczam i robię przelew:) Wybacz Gosiu, ale zostało nas bardzo mało i bazarki nam też trochę upadły z braku czasu.
Zima jest niefajna;/

Posted

własnie poszło 100 zł ode mnie, 95 z bazarków, 5 ode mnie co by nie było nierównych cyfr. zabieram się za bazarki w nastepnym czasie i nową falę ogłoszeń. Co za pechowy ten psiak, ze schronu nam idą adopcje, a hotelowce siedzą, jak siedziały...

Posted

Robilam porzadki w dokumentach psiakow i zajrzalam do ksiazeczki Semirka, ze szczepiony byl oststno p. wsciekliznie 10.01.2009.
A to znaczy, ze trzeba lobuza zaszczepic.
Pojade z nim w tym tygodniu, bo niestety inne psiaki maja terminy dopiero w maju .... a to za dlugo zeby czekac ( bo do kilku to pania doktor poprosze do siebie ).