Jump to content
Dogomania

Bokser/labrador SEMIR - u zuziaM....Po 3 latach odnaleziony przez wlascicielke !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie dzisiaj byla u mnie pani doktor.
Poprosilam ja o wizyte do trzech psiakow : GABI, BUNI i SEMIRA przy okazji.
Dojazd kosztowal 25 zl wiec podzielony na 3 wychodzi po 8 zl.
Samo szczepienie 25 zl.
To szczepienie bylo wazne.

Posted

boziuniu jaki on piękny i w rewelacyjnej kondycji....Oj Goska gdzie my mu ten dom znajdziemy, on już wszędzie indziej niż u Ciebie nie będzie szczęsliwy :(

w poniedziałek przeleję Ci pieniązki albo 75 albo 95 zł....coś tam z Magdą się nie dogadałyśmy i nie wiem w końcu ile jest dla Semira......zaraz tez ruszam z bazarosem i uregulujemy miesiąc

Posted

poszło 41,40 - Gosiu czy możesz tę końcówkę rozpisać osobno, bo pewnie z kolejnych bazarów też będą takie drobne, a uzbieramy z tego na szczepienie, inaczej nam sie rozejdzie i daj proszę znać ile ono będzie kosztować.

Posted

Magda, z Twojej wplaty niech bedzie rozliczone tak :
szczepienie p.wsciekliznie +dojazd p. doktor - 33,- zl
utrzymanie Semirka - 1 dzien - 01.04.2010

( szczepienie bylo w sobote juz , pisalam kilka postow wyzej )

• 3 weeks later...
Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184861-Markowe-ubrania-romans-i-inne-na-Semira-katowan%C4%85-Lalk%C4%99-i-cc-Bryz%C4%99-11.05-22-00[/url]

bazaros dla hotelowców, w tym dla Semira

Posted

furciaczek napisał(a):
Chlopak jeszcze bez domku?? :(

wciąż, zaraz mu allegro odnowię i pozostałej bandzie, bo wygasło wczoraj

dzisiaj on, Lalka i Ramzes na zinfo, bogatyni i bolcu, czyli cała okolica, na jelonkę jescze muszę dotrzeć. Już nie mam innych koncepcji, gdzie je dawać

Zaraz bazarosa sklecę kolejnego, bo z tego kokosów nie będzie

Posted

furciaczek napisał(a):
Lalce zrobilam allegro, nie wiedzialam ze ma juz...najwyzej dwa bedzie miec hihi

nikt sie nie dopatrzy;) może masz szczęśliwszą rękę, bo ja juz zaczynam w jakies fatum będące nad tymi psami wierzyć. ja mam w standardowym szeregu hotelowce, zbiorówkę i Wolfiego z Traktorem; wejścia są, ale nic za tym nie idzie dalej. Jak bazarosa uklecę to za stronami z jeleniej się rozejrzę, wiem, ze seaside kiedyś tak psy ze schronu z jeleniej oglaszała