ULKA12 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Może w najbliższą niedzielę się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-) Quote
danka4u1 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='ULKA12']Może w najbliższą niedzielę się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)[/QUOTE]Tzn rąk malawaszki, jak pisałaś? Co zrobiłybyśmy [I]bez tych rąk,[/I] które tez nam zamieszczały tutaj zdjęcia Dwupaku :loveu: [COLOR=#0000cd][B]Dziewczyny, częstujcie się nowym banerkiem dla Dwupaku. Niech psiny biegają z nami po Dogo[/B][/COLOR] Quote
Angel Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 witam wsystkich :loveu: doczytałam zaległości i czekam z niecierpliwością na efekty stryżenia :D Quote
jola_li Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ja tam lubię kudłatki w wersji naturalnej, ale strzyżenie i ze względu na higienę i na nadchodzące letnie temperatury jak najbardziej wskazane :). Quote
danka4u1 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='jola_li']Ja tam lubię kudłatki w wersji naturalnej, ale strzyżenie i ze względu na higienę i na nadchodzące letnie temperatury jak najbardziej wskazane :).[/QUOTE] Ależ Jolu, Peggi będzie bez względu na higienę i temperaturę [I]naturalnie ostrzyżonym [/I]kudłatkiem :evil_lol: Quote
margaret Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Raport z frontu adopcyjnego: - pani z Przemyśla milczy, milczenie to chyba też jakis komunikat - dziś dostałam telefon z Wrocławia, państwo mają już suczkę, zaczęliśmy rozmawiać, na razie nie wiem dużo, zobaczymy co dalej z tego wyniknie, PROŚBA - ULA kochana! obmierz dokładnie te nasze psinki - bo to jest pierwsze pytanie, jakie dostaję - o centymetry :) Quote
danka4u1 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 No to czekamy na wiadomości z frontu...Wrocław byłby niezły, bo nieco bliżej i wgląd w sytuację Meggi? Peggi? mozliwy na bieżąco. Oby pani spodobały się parametry psicy......której? Quote
margaret Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 hehe:roll:, z tego wszystkiego nie napisałam - oba telefony frontowe dotyczyły Peggi, mam wrażenie, że teraz jest jej 5 minut, a o Megan nikt sie nie pyta od dawna, choc kiedys taki był wybór chetnych..... ki czort? :hmmmm: Quote
Agula99 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 To trzymam kciuki żeby ten front był pozytywny choć dla jednej ślicznej :) Quote
danka4u1 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='ULKA12']Może w najbliższą niedzielę się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)[/QUOTE] Czy dziś będzie [I]kiełzanie [/I]Peguleńca?? [quote name='Agula99']To trzymam kciuki żeby ten front był pozytywny choć dla jednej ślicznej :)[/QUOTE] Co na froncie? Frontem do Meggi czy do Peggi? Quote
wilczy zew Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='ULKA12']Może[B] w najbliższą niedzielę [/B]się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)[/QUOTE] [quote name='danka4u1'][B]Czy dziś [/B]będzie [I]kiełzanie [/I]Peguleńca??[/QUOTE] :hmmmm: to chyba jutro :grins: Quote
danka4u1 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='wilczy zew']:hmmmm: to chyba jutro :grins:[/QUOTE] Rzeczywiście...szczęśliwi czasu nie liczą :evil_lol: Quote
jola_li Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='danka4u1']Rzeczywiście...szczęśliwi czasu nie liczą :evil_lol:[/QUOTE] I banerków też ;). Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że nie można ustawiać ich piętrowo, kilkakrotnie widziałam w miejscu sygnatury napis, że została usunięta z uwagi na wysokość. Ale niech się wypowiedzą mądrzejsi ode mnie, bo może niepotrzebnie straszę :). Quote
danka4u1 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='jola_li']I banerków też ;). Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że nie można ustawiać ich piętrowo, kilkakrotnie widziałam w miejscu sygnatury napis, że została usunięta z uwagi na wysokość. Ale niech się wypowiedzą mądrzejsi ode mnie, bo może niepotrzebnie straszę :).[/QUOTE] Banerki liczę.Są dwa;) o ile mnie [I]matematyka wyższa [/I]nie zawiodła;) A na piętrowym ustawieniu znam się tyle, co poloniście wystarczy. Niech się rzeczywiście mądrzejsi wypowiedzą, bo juz się boję:evil_lol: Quote
mestudio Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Pomiędzy banerkami nie może być "entera". One MUSZĄ być obok siebie. Tak jak u nas :-D TZmestudio Quote
danka4u1 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='mestudio']Pomiędzy banerkami nie może być "entera". One MUSZĄ być obok siebie. Tak jak u nas :-D TZmestudio[/QUOTE] Na litość boską, jakiego entera!!!! Ratunku!!! Quote
mestudio Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='danka4u1']Na litość boską, jakiego entera!!!! Ratunku!!![/QUOTE] Właśnie tego co wykasowałaś. Teraz jest super (oczywiście z punktu widzenia moderatorów :-) ) TZmestudio Quote
winter7 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 czy mogę prosić o dokładne rozliczenie za który miesiąc ile powinnam przelać??? Od ponad miesiąca proszę o zestawienie. Chciałabym pokryć zaległości, które wyniknęły z powodu epizodu adopcyjnego Meggi. Pozdrawiam psinki. Quote
margaret Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [B]Oleno[/B] - prosimy o informację ekspercką dla winter7! [B]Ulka[/B] - proszę o info centymetrowe o P i M a ja donoszę tylko na razie tajemniczo, że rozmowy o adopcji Peggi do Wrocławia trwają, wolę nic więcej nie pisać, żeby nie zapeszyć, ale jak rany :modla: :modla: :modla:-[B] trzymajcie kciuki![/B] :thumbs: Quote
danka4u1 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='margaret'][B]Oleno[/B] -[B] prosimy o informację ekspercką dla winter7[/B]! [B]Ulka[/B] - [B]proszę o info centymetrowe o P i M [/B][/QUOTE] Prosimy skarbnika o informacje finansowe i najbliższą Dwupakowi Ulę -o informacje cyfrowe i ...zdjęcia z dzisiejszej akcji. Ja [I]popisywałam [/I]z Panią, która szukała pieska po odejściu poprzedniego...Peggi wydawała mi się podobna do tego, który odszedł. Quote
margaret Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 i co z tego pisania wyszło Danko czy wyjdzie jeszcze? Quote
danka4u1 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Raczej nic. Dostałam odpowiedź, że piesek inny niż ten ukochany i zdjęcie psinki nieodżałowanej. Quote
jola_li Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='danka4u1']Raczej nic. Dostałam odpowiedź, że piesek inny niż ten ukochany i zdjęcie psinki nieodżałowanej.[/QUOTE] Ryzykowne są takie adopcje. Potem może się okazać, że choć zewnętrznie podobne, charakterologicznie już nie i - składamy reklamacje :(. Jeżeli pani miałaby kochać psa za podobieństwo do innego, to już lepiej niech sobie powiesi zdjęcie i wspomina tego, co odszedł. Niedawno ktoś mówił, że pani kazała sobie przysłać kilkadziesiąt zdjęć suczki, żeby sprawdzić, czy aby na pewno jest "wierną kopią" jej zmarłej pieski. Od razu zrezygnowali z tego domu. Choć oczywiście nie każdy taki potencjalny dom jest do przekreślenia - ostrożność zdecydowanie wskazana. Quote
danka4u1 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Oczywiście, że nie oddamy naszego skarbu tylko ze względu na podobieństwo do poprzednika, chociaż do końca i tak nigdy nie wiadomo, jak będzie...patrz: adopcja Meggi:shake::shake: Quote
Recommended Posts