Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ULKA12']Może w najbliższą niedzielę się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)[/QUOTE]Tzn rąk malawaszki, jak pisałaś? Co zrobiłybyśmy [I]bez tych rąk,[/I] które tez nam zamieszczały tutaj zdjęcia Dwupaku
:loveu: [COLOR=#0000cd][B]Dziewczyny, częstujcie się nowym banerkiem dla Dwupaku. Niech psiny biegają z nami po Dogo[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jola_li']Ja tam lubię kudłatki w wersji naturalnej, ale strzyżenie i ze względu na higienę i na nadchodzące letnie temperatury jak najbardziej wskazane :).[/QUOTE]
Ależ Jolu, Peggi będzie bez względu na higienę i temperaturę [I]naturalnie ostrzyżonym [/I]kudłatkiem :evil_lol:

Posted

Raport z frontu adopcyjnego:

- pani z Przemyśla milczy, milczenie to chyba też jakis komunikat
- dziś dostałam telefon z Wrocławia, państwo mają już suczkę, zaczęliśmy rozmawiać, na razie nie wiem dużo, zobaczymy co dalej z tego wyniknie,

PROŚBA - ULA kochana! obmierz dokładnie te nasze psinki - bo to jest pierwsze pytanie, jakie dostaję - o centymetry :)

Posted

No to czekamy na wiadomości z frontu...Wrocław byłby niezły, bo nieco bliżej i wgląd w sytuację Meggi? Peggi? mozliwy na bieżąco.
Oby pani spodobały się parametry psicy......której?

Posted

hehe:roll:, z tego wszystkiego nie napisałam - oba telefony frontowe dotyczyły Peggi, mam wrażenie, że teraz jest jej 5 minut,

a o Megan nikt sie nie pyta od dawna, choc kiedys taki był wybór chetnych..... ki czort? :hmmmm:

Posted

[quote name='ULKA12']Może w najbliższą niedzielę się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)[/QUOTE]
Czy dziś będzie [I]kiełzanie [/I]Peguleńca??

[quote name='Agula99']To trzymam kciuki żeby ten front był pozytywny choć dla jednej ślicznej :)[/QUOTE]
Co na froncie? Frontem do Meggi czy do Peggi?

Posted

[quote name='ULKA12']Może[B] w najbliższą niedzielę [/B]się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)[/QUOTE]

[quote name='danka4u1'][B]Czy dziś [/B]będzie [I]kiełzanie [/I]Peguleńca??[/QUOTE]

:hmmmm: to chyba jutro :grins:

Posted

[quote name='danka4u1']Rzeczywiście...szczęśliwi czasu nie liczą :evil_lol:[/QUOTE]
I banerków też ;).
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że nie można ustawiać ich piętrowo, kilkakrotnie widziałam w miejscu sygnatury napis, że została usunięta z uwagi na wysokość. Ale niech się wypowiedzą mądrzejsi ode mnie, bo może niepotrzebnie straszę :).

Posted

[quote name='jola_li']I banerków też ;).
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że nie można ustawiać ich piętrowo, kilkakrotnie widziałam w miejscu sygnatury napis, że została usunięta z uwagi na wysokość. Ale niech się wypowiedzą mądrzejsi ode mnie, bo może niepotrzebnie straszę :).[/QUOTE]
Banerki liczę.Są dwa;) o ile mnie [I]matematyka wyższa [/I]nie zawiodła;)
A na piętrowym ustawieniu znam się tyle, co poloniście wystarczy. Niech się rzeczywiście mądrzejsi wypowiedzą, bo juz się boję:evil_lol:

Posted

[quote name='mestudio']Pomiędzy banerkami nie może być "entera". One MUSZĄ być obok siebie. Tak jak u nas :-D

TZmestudio[/QUOTE]
Na litość boską, jakiego entera!!!! Ratunku!!!

Posted

[quote name='danka4u1']Na litość boską, jakiego entera!!!! Ratunku!!![/QUOTE]
Właśnie tego co wykasowałaś. Teraz jest super (oczywiście z punktu widzenia moderatorów :-) )

TZmestudio

Posted

czy mogę prosić o dokładne rozliczenie za który miesiąc ile powinnam przelać???
Od ponad miesiąca proszę o zestawienie.
Chciałabym pokryć zaległości, które wyniknęły z powodu epizodu adopcyjnego Meggi.
Pozdrawiam psinki.

Posted

[B]Oleno[/B] - prosimy o informację ekspercką dla winter7!

[B]Ulka[/B] - proszę o info centymetrowe o P i M

a ja donoszę tylko na razie tajemniczo, że rozmowy o adopcji Peggi do Wrocławia trwają, wolę nic więcej nie pisać, żeby nie zapeszyć, ale jak rany :modla: :modla: :modla:-[B] trzymajcie kciuki![/B] :thumbs:

Posted

[quote name='margaret'][B]Oleno[/B] -[B] prosimy o informację ekspercką dla winter7[/B]!

[B]Ulka[/B] - [B]proszę o info centymetrowe o P i M

[/B][/QUOTE]
Prosimy skarbnika o informacje finansowe i najbliższą Dwupakowi Ulę -o informacje cyfrowe i ...zdjęcia z dzisiejszej akcji.
Ja [I]popisywałam [/I]z Panią, która szukała pieska po odejściu poprzedniego...Peggi wydawała mi się podobna do tego, który odszedł.

Posted

[quote name='danka4u1']Raczej nic. Dostałam odpowiedź, że piesek inny niż ten ukochany i zdjęcie psinki nieodżałowanej.[/QUOTE]
Ryzykowne są takie adopcje. Potem może się okazać, że choć zewnętrznie podobne, charakterologicznie już nie i - składamy reklamacje :(.
Jeżeli pani miałaby kochać psa za podobieństwo do innego, to już lepiej niech sobie powiesi zdjęcie i wspomina tego, co odszedł.
Niedawno ktoś mówił, że pani kazała sobie przysłać kilkadziesiąt zdjęć suczki, żeby sprawdzić, czy aby na pewno jest "wierną kopią" jej zmarłej pieski. Od razu zrezygnowali z tego domu.
Choć oczywiście nie każdy taki potencjalny dom jest do przekreślenia - ostrożność zdecydowanie wskazana.

Posted

Oczywiście, że nie oddamy naszego skarbu tylko ze względu na podobieństwo do poprzednika, chociaż do końca i tak nigdy nie wiadomo, jak będzie...patrz: adopcja Meggi:shake::shake: