Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margaret']oj życzę danko życzę mi w akcji przeszkodziła awaria dogo i potem zawał pracy, ale sie ogarne i zrobie co obiecałam[/QUOTE]
Ja mam same [B]zawały-[/B] chyba chciałas napisać nawał:evil_lol:- i w pracy i w domu i gdzie tylko się da...jeszcze zyję, ale martwi mnie sytuacja u Dwupaku. Ciotki tez pewnie mają same zawały, bo prowadzimy wyjątkowo dialog, a monologi są juz normą u dwupaku :shake: :shake:

Posted

Adkoci, do której wysłałam zaproszenia podała mi na pw link do wątku ogłoszeniowego. Robi ogłoszenia
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/198953-Robi%C4%99-og%C5%82oszenia-%29"]http://www.dogomania.pl/threads/198953-Robi%C4%99-og%C5%82oszenia-%29[/URL]

Posted

Witajcie! Witaj Dwupaczku! :)
Dłuuuugi wątek i ciężko się przez niego przebić. Dlatego zapytam - czy sunie mają aktualne ogłoszenia? Bo jak coś to chętnie służę pomocą.

Posted

[quote name='malawaszka']rany to już rok :(

bardzo to nieładne, że dziewczyny, które deklarowały tak ogromną miłość do Megan i Peggi, ulotniły się z wątku... :shake:[/QUOTE]
Odwiedza jeszcze ktos Dwupak? Trochę się tutaj ostatnio zmieniło....ale nie zmieniła się chyba nasza odpowiedzialność za psiaki wyciągnięte kiedyś- rok temu- ze schronu...

[quote name='Bejotka']Witajcie! Witaj Dwupaczku! :)
Dłuuuugi wątek i ciężko się przez niego przebić. Dlatego zapytam - czy sunie mają aktualne ogłoszenia? Bo jak coś to chętnie służę pomocą.[/QUOTE]
dzieki Bejotka za chęć pomocy.
Margaret, Ty nasz koordynatorze adopcyjny, jak stoimy z ogłoszeniami? Pewnie nienajlepiej.Bejotka przybiegła na nasze wołanie na pomoc Dwupakowi.

Posted

już czyszczę Ula,
rany kobiety mam szpital w domu, i urwanie głowy w robocie, fioła chyba dostanę, ratunku!!!
ale dziś się zaparłam że zrobię co miałam zrobić dla Dwupaku, Bejotka - chętnie poprosze cię o pomoc z ogłoszeniami, napiszę potem co i jak

Posted

Witam, jestem na zaproszenie. Poproszę o nr konta, to cosik podeślę dla Dwupaku, oby znalazł DS
Też mam na stanie tymczasowicza, który nie może znaleźć DS już 9-ty miesiąc.

Posted

[quote name='ASTRA 126']Witam, jestem na zaproszenie. Poproszę o nr konta, to cosik podeślę dla Dwupaku, oby znalazł DS
Też mam na stanie tymczasowicza, który nie może znaleźć DS już 9-ty miesiąc.[/QUOTE]

Witaj Astra
nasz dwupaczek ma za sobą ponad 6 lat schroniska i juz stuknął rok hotelikowania, Meggi wydawało się że już znalazła dom stały ale po 2 miesiącach musiała wrócić do hoteliku :( i znów jesteśmy w punkcie wyjścia,
coś sie LOs nie chce usmiechac do tych naszych tymczasowych psin

Posted

jestem cioteczki :) przykra ta sytuacja.. no ale cóż trzeba iść z tym wszystkim dalej. Przepraszam że mnie nie było ostatnio na wątku wogóle ale zaczęłam prawo jazdy ( wykłady, jazdy), w szkole mnóstwo sprawdzianów i prac, problemy rodzinne i inne sprawy złozyły się na moją nieobecność..

Posted

Bardzo przepraszam, że tak nie w temacie ale chciałam zachęcić to udziału w wystawie tym oto plakacikiem...
[IMG]http://i1209.photobucket.com/albums/cc382/wildwolfhowling/plakat1wystawa.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Szarotka']Czy Megi wrocila ?????????
Jezeli tak to zmiencie tytul.[/QUOTE]
Szarotko, niestety tak.:shake:[I]Nie sprostała wymaganiom stawianym przez domek[/I],:angryy:moze lepiej niż miałoby stać się coś złego....tylko na wątku pustki,ciotki zaabsorbowane psami w potrzebie, a tu nasz Dwupak też potrzebuje wsparcia.:shake:
Nie wybrałabyś się ze mną na odwieczną akcję żebraczą w poszukiwaniu sponsorów dla Dwupaku? Jesteś bardzo skuteczna skuteczna...pomóż:loveu:. Ja wędruję znowu po Dogo.

Posted

[quote name='danka4u1']Udałam się na akcję żebraczą. Życzcie mi pomyślnych wiatrów.[/QUOTE]
Pojawia się pierwsza z akcji żebraczej ;) zapisuję, poczytam jutro, bo teraz już późno, ale zaglądać na pewno będę :)

Posted

[quote name='danka4u1']Udałam się na akcję żebraczą. Życzcie mi pomyślnych wiatrów.[/QUOTE]
Szybka jak wiatr!! Dziękuję za zaproszenie, a dziewczynkom też życzę kolorowych snów :)

Posted

Juz poprosilam o zmiane tytulu, zaraz uzupelniam pierwszy post i wysylam kaske na marzec, moja wina, bije sie w wątłą pierś, zapomnialam, że od marca kaska juz idzie ode mnie.

Posted

A ja mam pytanie, czy powysylac do kazdego pytanie, czy wraca do starej deklaracji? Nie wiem co tu robic, bo np ktos mial deklaracje 10zl, wiec jak juz Peggi byla sama, rozlozylam ja na 2 miesiace po 5 zl, i co teraz?

Posted

Ech, bez sensu to wszystko.
Ludzie są skrajnie nieodpowiedzialni. Ja jestem biedna, że aż strach nawet myśleć o finansach własnych. Ale może kiedyś się coś zmieni w tym marnym życiu.
No i nijak nie pomogę.

Posted (edited)

[URL="http://tablica.pl/oferta/pegi---spojrz-w-te-cudne-oczy-IDRTZ1.html"][B]PEGI[/B][/URL]
i
[URL="http://tablica.pl/oferta/meggi---sama-milosc-IDRU01.html"][B]MEGGI[/B][/URL]

już są na [U]Tablicy[/U]
oraz na: [U]cwirek.pl, olx.pl, swistek.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, aukcjezwierzat.pl, owi.pl, 24polska.pl, 24on.pl, tusprzedaj.pl, drobny.com.pl, ojej.pl, freecf.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl[/U]

Edited by Bejotka
Posted

Nie udzielam się ostatnio zbyt często, ale staram się czytać w miarę na bieżąco...to straszne, jacy są obecnie ludzie...mi by przez myśl nawet nie przyszło, żeby oddać psa, którego mam pod opieką- to normalne, że są różne problemy, bo przecież zwierzęta nie zawsze są idealnie grzeczne, tak jak dzieci, których jakoś nikt nie oddaje...trzeba się nauczyć razem żyć- mój pies wzięty z fundacji 1,5 roku temu strasznie mi wszystko obsikiwał w domu, ale cóż...kastracja i problem się ustabilizował, a koty też sikają nie tam gdzie potrzeba- w łazience, gdzie mają kuwetę wymieniłam już 2 komplety dywaników, aż w końcu całkiem z nich zrezygnowałam...i też jest w miarę ok- miałabym z tego, niewątpliwie uciążliwego powodu, pozbyć się zwierząt? Niedorzeczność...ale coraz częściej smutna rzeczywistość:(