danka4u1 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Olena84']Dziekuje, ale przyjmuje skargi i zazalenia nadal co do pierwszego postu, moze jeszcze cos tam zmienic;) Olu, jestes kochana i pracowita jak mroweczka, :loveu:chcąc doprowadzić wątek byłego dwupaku do " błysku". Wątek długi, bo tez długa była historia Meggi i Peggi od schronowych czasów. Napracowało się tutaj mnóstwo dobrych cioteczek- ANGEL, gdzie jesteś???- i nadal jeszcze dużo pracy, nim Peggi znajdzie dom. Wiadomości od Meggi chyba dobre...a fakt, że pies jednego dnia je ze smakiem, a drugiego omija miskę wielkim łukiem, nie wydaje się niczym niepokojącym. Ludzie tez tak mają i o zadnych chorobowych stanach to nie świadczy. Meggi nie lubi wychodzic na spacer z panem, bo pewnie czuje, że pan tez nie spieszy się do takich wędrówek...:evil_lol: psiaki sa mądre i wyczuwają stany psychiczne tak samo jak dzieci. Quote
marysia55 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 W końcu wpadłam i na ten wątek .... dawno mnie nie było, a jest co czytać. Pegunia tyle dobrych ciotek jest u ciebie, że znalezienie domku to tylko kwestia czasu. Trzymam kciuki za ciebie kobietko :) Quote
danka4u1 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='marysia55']znalezienie domku to tylko kwestia czasu. Trzymam kciuki za ciebie kobietko :)[/QUOTE] Oby, oby. Trzymaj kciuki Marysiu mocno i notorycznie. Quote
markofix1 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 moja deklaracja może pozostać 30zl, tylko proszę o wyjaśnienie wpłat z ostatnich 3 miesięcy. Quote
danka4u1 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Peggi, zaocznie Meggi, wszystkie dziewczyny i sympatycy byłego dwupaku:loveu:. Jestem, ale nieco w tzw rozjazdach i trochę zaabsorbowana losem mniej szczęśliwego mojego psa o wdzięcznym imieniu Homer.......:shake: Nie wiem, co z nim będzie.:shake: Peguniu, Ty masz szczęście i jesteś bezpieczna. Quote
ULKA12 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A tutaj dowód, trochę niewyraźne ale jest, to jeszcze nie ten uśmiech, o którym pisałam wcześniej ale zawsze coś. "" rel="external nofollow noopener"> Quote
danka4u1 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 No, prawie uśmiech ;)- taka psia Mona Lisa-;) ale trenuj Ula, trenuj i zasługuj na uśmiechy Peguni- księżniczki.... Quote
malawaszka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='margaret']Danko pani z Wroc ma już umówioną adopcję , tez bidoka niemłodego ONKA który od 1,5 roku szuka domu, Laps ma do niej przyjechac w niedzielę[/QUOTE] łoo Laps ten od Jumanji???? ale cudnie! wreszcie! Quote
margaret Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 tak ten sam, miał dzis przyjechać ale śniegi zasypały yumanji i przełożone na czwartek a ja prywatę urządze i tutaj - zbieram kasę na 3 cudne szczeniaki z parwo na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/223750-Psychologiczny-–-dla-każdego-książki-i-nietypowe!-do-4-marca-do-g.-22.00-na-WYŻŁY zapraszam! i prosze o litościwość bom dziewica bazarowa:evil_lol: wsparcie mi się przyda w podrzucaniu itepe Quote
margaret Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 bosz ile ja mam wam do napisania:) o ciagu dalszym akcji promującej Peggi i o mailu od młodej pani Megan, niech sie tylko ogarnę... Quote
danka4u1 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Mam nadzieję, ze same dobre wiadomości, bo mój " puchar goryczy" został juz dziś przepełniony na innych wątkach..... Teraz muszę zmykac, ale jutro przyjdę znowu do Was. Raczej koło północy.. Quote
Olena84 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Czy Wam tez dogo nie dzialalo przez 3 dni? Mnie jeszcze na dodatek moj komputer informowal ze jest stan zagrozenia jak wejde na dogomanie, nie wiem co to bylo. Markofix pytalam Angel jakis czas temu by podala info o Twoich wplatach, czekam az pojawi sie na watku. Quote
Czorcik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Olena84']Czy Wam tez dogo nie dzialalo przez 3 dni? Mnie jeszcze na dodatek moj komputer informowal ze jest stan zagrozenia jak wejde na dogomanie, nie wiem co to bylo. Markofix pytalam Angel jakis czas temu by podala info o Twoich wplatach, czekam az pojawi sie na watku.[/QUOTE] ja miałam info , że forum jest nie czynne , bo coś tam coś tam Quote
danka4u1 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 U mnie problemy inne niż forumowe, ale wpadłam na momencik..zaraz spadam. Co u Meggi? Jak Peggi? Co u Was ciotki- wielbicielki dwupaków nawet byłych? Quote
malawaszka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='margaret']bosz ile ja mam wam do napisania:) o ciagu dalszym akcji promującej Peggi i o mailu od młodej pani Megan, niech sie tylko ogarnę...[/QUOTE] margaret no obiecałaś napisać tyyleeee i co? a ja spać muszę isć już Quote
moni12 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='malawaszka']margaret no obiecałaś napisać tyyleeee i co? a ja spać muszę isć już[/QUOTE] no i ja tez czekam ..... Quote
margaret Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 no juz pisze - na razie tylko o Meggi , bo reszta to miałam wkleić info o kolejnych miejscach promowania peguni do adopcji napisała do mnie młoda pani Meganki naszej:) o tym że Meegi jest całkiem inna niż była. Najważniejsze że była z psiną i ze swoim tatą na spacerze i Meggi nie omijała już jej taty szerokim łukiem. W domu też już się go tak nie boi. muszą ją tylko pilnować na dworze, bo zauważyli , że lubi się tarzać , przez co byli zmuszeni już kilka razy ją kąpać, ale to też lubi ;) Uważają że jest jej dobrze i jest szczęśliwa. ;) Lubi wylegiwać się i spać na łóżku swojej młodej pani, przez co pańcia czasem się nie wysypia , bo "krówka" zajmuje większą część łóżka i rozpycha się. ;)) no i że się cieszą że jednak jej nie oddali jej z powrotem. Zdarzają się takie dni , że jest smutna, ale zdarza się to coraz rzadziej. ;) że ja kochają i mają nadzieje , że ona ich też. ;) Jest dużą pieściochą, lubi jak ją tulą i głaszczą i domaga się tego Jazda samochodem też sprawia jej frajde. A Zdjęcia wyśle pańcia następnym razem .;) Quote
danka4u1 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Jak dobrze czytać takie wiadomości o Meggi. Myślę, ze młoda pani Meggi i psica nasza są szczęśliwe ze sobą. Meggi rozpychająca się na łóżku...:evil_lol:juz to widzę, te kilogramy cielska w łatki..:multi::evil_lol::multi: Oby i delikatna i wrażliwa Pegi znalazła równie dobry dom. Dzięki margaret za promowanie Peggi. :loveu:Podziękuj od nas Kasi, która robi te ogłoszenia, chyba że to Ty wyspecjalizowałaś się w tego rodzaju działalności. Po Twoim super bazarku jestem zdolona we wszystko uwierzyć, a Ty jestes komputerowo uzdolniona ciotka. Dobrze, ze jestes tutaj z nami.:loveu: Quote
margaret Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 nieee, ogłoszenia robi Kasia, ja tam nie umiem, no i z tymi zdolnościami komputerowymi to ja powiem - bardzo to selektywne, jak obsłużyć imageshacka to sie z bólami uczyłam, a wklejenie baerka w podpis wciąż przerasta mnie o 2 poziomy :cool3::cool3::cool3: Quote
moni12 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Margaret super wieści o Meguni. A tą obsługą komputera to się nie przejmuj , nie jesteś sama :diabloti:Teraz pora na domek dla Peguni i trzymam mocno kciuki. W środę pójdzie stała za 2 miesiące. Quote
Angel Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 jestem jestem, dogo nie chciało działać. Sprawdzę dziś konto :) i dam znać. Ile kasy jest na twoim koncie Olena? z 2011 roku? Quote
danka4u1 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Szarotka']Pozdrowienia dla Peggi i Meggi :):)[/QUOTE] Ja tez pozdrawiam Dwupak " w rozsypce" i wszystkie cioteczki rozrzucone po Dogo. Przybywajcie do Meggi i do nas. Quote
danka4u1 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Przesyłam Wam trochę wiosny. Co u Ciebie Ula i u Twoich/naszych zwierzaczków? Wcięła mnie trochę ostatnio rzeczywistość w realu i wirtualna też, ale mająca swój realn odpowiednik-:shake:niestety :shake:- ale pamiętam o Was, Meggi tudzież Peggi. Buziaczki.:loveu: Quote
Recommended Posts