Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Dziekuje, ale przyjmuje skargi i zazalenia nadal co do pierwszego postu, moze jeszcze cos tam zmienic;)
Olu, jestes kochana i pracowita jak mroweczka, :loveu:chcąc doprowadzić wątek byłego dwupaku do " błysku". Wątek długi, bo tez długa była historia Meggi i Peggi od schronowych czasów. Napracowało się tutaj mnóstwo dobrych cioteczek- ANGEL, gdzie jesteś???- i nadal jeszcze dużo pracy, nim Peggi znajdzie dom.
Wiadomości od Meggi chyba dobre...a fakt, że pies jednego dnia je ze smakiem, a drugiego omija miskę wielkim łukiem, nie wydaje się niczym niepokojącym. Ludzie tez tak mają i o zadnych chorobowych stanach to nie świadczy.
Meggi nie lubi wychodzic na spacer z panem, bo pewnie czuje, że pan tez nie spieszy się do takich wędrówek...:evil_lol: psiaki sa mądre i wyczuwają stany psychiczne tak samo jak dzieci.

Posted

W końcu wpadłam i na ten wątek .... dawno mnie nie było, a jest co czytać.
Pegunia tyle dobrych ciotek jest u ciebie, że znalezienie domku to tylko kwestia czasu. Trzymam kciuki za ciebie kobietko :)

Posted

Peggi, zaocznie Meggi, wszystkie dziewczyny i sympatycy byłego dwupaku:loveu:. Jestem, ale nieco w tzw rozjazdach i trochę zaabsorbowana losem mniej szczęśliwego mojego psa o wdzięcznym imieniu Homer.......:shake:
Nie wiem, co z nim będzie.:shake:
Peguniu, Ty masz szczęście i jesteś bezpieczna.

Posted

[quote name='margaret']Danko pani z Wroc ma już umówioną adopcję , tez bidoka niemłodego ONKA który od 1,5 roku szuka domu, Laps ma do niej przyjechac w niedzielę[/QUOTE]

łoo Laps ten od Jumanji???? ale cudnie! wreszcie!

Posted

tak ten sam, miał dzis przyjechać ale śniegi zasypały yumanji i przełożone na czwartek

a ja prywatę urządze i tutaj - zbieram kasę na 3 cudne szczeniaki z parwo na bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/223750-Psychologiczny-–-dla-każdego-książki-i-nietypowe!-do-4-marca-do-g.-22.00-na-WYŻŁY
zapraszam!
i prosze o litościwość bom dziewica bazarowa:evil_lol:
wsparcie mi się przyda w podrzucaniu itepe

Posted

Mam nadzieję, ze same dobre wiadomości, bo mój " puchar goryczy" został juz dziś przepełniony na innych wątkach.....
Teraz muszę zmykac, ale jutro przyjdę znowu do Was. Raczej koło północy..

Posted

Czy Wam tez dogo nie dzialalo przez 3 dni? Mnie jeszcze na dodatek moj komputer informowal ze jest stan zagrozenia jak wejde na dogomanie, nie wiem co to bylo. Markofix pytalam Angel jakis czas temu by podala info o Twoich wplatach, czekam az pojawi sie na watku.

Posted

[quote name='Olena84']Czy Wam tez dogo nie dzialalo przez 3 dni? Mnie jeszcze na dodatek moj komputer informowal ze jest stan zagrozenia jak wejde na dogomanie, nie wiem co to bylo. Markofix pytalam Angel jakis czas temu by podala info o Twoich wplatach, czekam az pojawi sie na watku.[/QUOTE]

ja miałam info , że forum jest nie czynne , bo coś tam coś tam

Posted

[quote name='margaret']bosz ile ja mam wam do napisania:)
o ciagu dalszym akcji promującej Peggi i o mailu od młodej pani Megan, niech sie tylko ogarnę...[/QUOTE]

margaret no obiecałaś napisać tyyleeee i co? a ja spać muszę isć już

Posted

no juz pisze - na razie tylko o Meggi , bo reszta to miałam wkleić info o kolejnych miejscach promowania peguni do adopcji

napisała do mnie młoda pani Meganki naszej:) o tym że Meegi jest całkiem inna niż była. Najważniejsze że była z psiną i ze swoim tatą na spacerze i Meggi nie omijała już jej taty szerokim łukiem. W domu też już się go tak nie boi. muszą ją tylko pilnować na dworze, bo zauważyli , że lubi się tarzać , przez co byli zmuszeni już kilka razy ją kąpać, ale to też lubi ;) Uważają że jest jej dobrze i jest szczęśliwa. ;) Lubi wylegiwać się i spać na łóżku swojej młodej pani, przez co pańcia czasem się nie wysypia , bo "krówka" zajmuje większą część łóżka i rozpycha się. ;)) no i że się cieszą że jednak jej nie oddali jej z powrotem. Zdarzają się takie dni , że jest smutna, ale zdarza się to coraz rzadziej. ;) że ja kochają i mają nadzieje , że ona ich też. ;) Jest dużą pieściochą, lubi jak ją tulą i głaszczą i domaga się tego Jazda samochodem też sprawia jej frajde. A Zdjęcia wyśle pańcia następnym razem .;)

Posted

Jak dobrze czytać takie wiadomości o Meggi. Myślę, ze młoda pani Meggi i psica nasza są szczęśliwe ze sobą. Meggi rozpychająca się na łóżku...:evil_lol:juz to widzę, te kilogramy cielska w łatki..:multi::evil_lol::multi:
Oby i delikatna i wrażliwa Pegi znalazła równie dobry dom.
Dzięki margaret za promowanie Peggi. :loveu:Podziękuj od nas Kasi, która robi te ogłoszenia, chyba że to Ty wyspecjalizowałaś się w tego rodzaju działalności.
Po Twoim super bazarku jestem zdolona we wszystko uwierzyć, a Ty jestes komputerowo uzdolniona ciotka.
Dobrze, ze jestes tutaj z nami.:loveu:

Posted

nieee, ogłoszenia robi Kasia, ja tam nie umiem, no i z tymi zdolnościami komputerowymi to ja powiem - bardzo to selektywne, jak obsłużyć imageshacka to sie z bólami uczyłam, a wklejenie baerka w podpis wciąż przerasta mnie o 2 poziomy :cool3::cool3::cool3:

Posted

Margaret super wieści o Meguni. A tą obsługą komputera to się nie przejmuj , nie jesteś sama :diabloti:Teraz pora na domek dla Peguni i trzymam mocno kciuki. W środę pójdzie stała za 2 miesiące.

Posted

Przesyłam Wam trochę wiosny. Co u Ciebie Ula i u Twoich/naszych zwierzaczków?
Wcięła mnie trochę ostatnio rzeczywistość w realu i wirtualna też, ale mająca swój realn odpowiednik-:shake:niestety :shake:- ale pamiętam o Was, Meggi tudzież Peggi.
Buziaczki.:loveu: