jola_li Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [INDENT] [CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA [/SIZE]serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę [SIZE=5] KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW[/SIZE] :smile:!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] [/INDENT] Quote
marysia55 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ooojjjj :crazyeye:.... cały dzień nikt nie zawitał do dziewczynek:mad: Quote
margaret Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ja witam, myślę o dziewczynkach , odbieram telefony i oddzwaniam na wszystkie nieodebrane w porę, odbieram kilka razy dziennie maile - I NIC :( odświeżyłam ogłoszenie na Tablica.pl , na razie nie wiem co jeszcze, może trzeba się przyłożyć do ponownego allegro ale z inną treścią, zdjęciami, oprawą i zajawką? macie jakiś pomysł? Quote
ULKA12 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Szkoda, że też nikt się na niej nie potrafi poznać. Ja bym jakąś rasę podała, np w typie labka, lub wymyślić jakąś rasę. Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-) Quote
Szarotka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Chcialam ciotki zaprosic na bazarki dla podhalanow: [url]http://www.dogomania.pl/threads/216628-To-i-owo-na-psiaki-z-Fundacji-Bono-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-2-do-03.11.2011-do-godz-21.00[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/216478-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-NA-PODHALANY-BONO-LATARKI-BUDZIKI-PROSTOWNICA-I-INNE.-do-29.10-g.20.30-[/url]!!! Quote
xxxx52 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='ULKA12']Szkoda, że też nikt się na niej nie potrafi poznać. Ja bym jakąś rasę podała, np w typie labka, lub wymyślić jakąś rasę. Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-)[/QUOTE] Az tylu ras nie ma ,mozna jedynie napisac np.Labrador-Mix,a ta psiolke Sznaucer-Mix Ludzie za duzo nie chca czytac,najwazniejszy jest opis charakteru (stosunek do ludzi ,dzieci,innych psow,kotow),wysokosc do grzbietu,lata/kastrowana lub nie.Najlepsze sa schematy .Nie wyglad odstrasza ,tylko wiek. Quote
mestudio Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Zabalowała. :ylsuper: Wśród młodzieży określenie "popłynęła"....:diabloti::eviltong::megagrin::roflt: TZmestudio Quote
Szarotka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='mestudio']Zabalowała. :ylsuper: Wśród młodzieży określenie "popłynęła"....:diabloti::eviltong::megagrin::roflt: TZmestudio[/QUOTE] O to chyba musi byc wesolo, bo juz dawno Jej nie widze :):) Quote
marysia55 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Szarotka']O to chyba musi byc wesolo, bo juz dawno Jej nie widze :):)[/QUOTE] ciotka Danka to belferka więc myślę, że siedzi na 'zielonej szkole':diabloti: Quote
marysia55 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='xxxx52']Az tylu ras nie ma ,mozna jedynie napisac [B]np.Labrador-Mix,a ta psiolke Sznaucer-Mix[/B] Ludzie za duzo nie chca czytac,najwazniejszy jest opis charakteru (stosunek do ludzi ,dzieci,innych psow,kotow),wysokosc do grzbietu,lata/kastrowana lub nie.Najlepsze sa schematy .Nie wyglad odstrasza ,tylko wiek.[/QUOTE]w przypadku rasy się zgadzam :p ... odnośnie pozostałej części postu niestety .... ale NIE. Uważam, że jeżeli potencjalnemu "człowiekowi' szkoda czasu na czytanie historii psa to żaden z niego "człowiek" dla tego psa. Quote
Agnieszka103 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Trochę obawiam się o deklaracje naszych "dziewczyn". Widzę, że są zaległości we wpłatach. Póki co nie są duże, ale nie wiem czy to tylko opóźnienie czy osoby zaczynają się "wykruszać"... Madzia_K nie wpłaciła pieniędzy za sierpień, wrzesień i już kończy się powoli październik, a moni12 poza październikiem (gdzie pieniądze zapewne będą jeszcze napływać), nie ma wpłaty odnotowanej we wrześniu... Oby to faktycznie były tylko jakieś "poślizgi" w płatnościach, a nie rezygnacje Quote
mestudio Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='marysia55']ciotka Danka to belferka więc myślę, że siedzi na 'zielonej szkole':diabloti:[/QUOTE] Belfer też człowiek...:cunao: TZmestudio Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='ULKA12']Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-)[/QUOTE] Jako wielbicielka kundelków zawsze się "obrażam" jak moim przypisuje się jakieś rasy ;-). Zawsze mówię, że to "kundel z kundli" i - proszę mi tu nic nie imputować ;-). Ale kto wie - może jest rasa "megginiec nizinny" albo "mixter łaciaty" ;-)?... Quote
ULKA12 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Mój sąsiad miał kiedyś owczarka jurajskiego :-) Quote
marysia55 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='ULKA12']Mój sąsiad miał kiedyś [B]owczarka jurajskiego[/B] :-)[/QUOTE] ja za to miałam pudla kaukazkiego:diabloti: i kazdy z podziwem patrzył na tę rasę :lol::lol: Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='marysia55']ja za to miałam pudla kaukazkiego:diabloti: i kazdy z podziwem patrzył na tę rasę :lol::lol:[/QUOTE] A ja miałam zawsze kundle warmińsko-mazurskie :-). Zawsze - z dumą! - tak odpowiadałam jak pytano mnie "jaka to rasa" ;-). Teraz mam też kundelkę warmińsko-mazurską, ale nikt mnie nie pyta jaka to rasa ;-). Quote
mestudio Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Danka specjalnie się nie odzywa bo chce sprawdzić czym się tu wykażemy pod jej nieobecność. Tak więc do roboty gadułki forumowe, szukać domku. Quote
Angel Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 do mnie ostatnia wpłata jaka wpłynęła to Funky- 20 zł, reszta osób możliwe że wpłaciła do moni12. Podaj mi prosze moni osoby, które do ciebie wpłaciły. Po niedzieli zrobie przelew za listopad- już to uwzględniłam w rozliczeniach. Quote
xxxx52 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ulka -co poczynaja Twoje podopieczne w te jesienne coraz krotsze dni? Quote
NikaEla Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 może zaglądają tu jakieś mamy? albo babcie? zapraszam na bazarek z rzeczami dla dzieci takich około 10-15 lat :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/216444[/url] bazar się kończy jutro (ale mogę powtórzyć jeśli ktoś nie zdąży) Quote
margaret Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Angel i moni to już wiadomo do kogo trzeba wpłacać deklaracje miesięczne? bo ja czekam ze swoją wpłatą na info :) poproszę też o zorbienie ponownie allegro - kto chętny? Quote
Recommended Posts