Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT] [CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA [/SIZE]serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę [SIZE=5]
KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW[/SIZE] :smile:!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER]
[/INDENT]

Posted

ja witam, myślę o dziewczynkach , odbieram telefony i oddzwaniam na wszystkie nieodebrane w porę, odbieram kilka razy dziennie maile - I NIC :(
odświeżyłam ogłoszenie na Tablica.pl , na razie nie wiem co jeszcze, może trzeba się przyłożyć do ponownego allegro ale z inną treścią, zdjęciami, oprawą i zajawką? macie jakiś pomysł?

Posted

Szkoda, że też nikt się na niej nie potrafi poznać. Ja bym jakąś rasę podała, np w typie labka, lub wymyślić jakąś rasę. Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-)

Posted

Chcialam ciotki zaprosic na bazarki dla podhalanow:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216628-To-i-owo-na-psiaki-z-Fundacji-Bono-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-2-do-03.11.2011-do-godz-21.00[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216478-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-NA-PODHALANY-BONO-LATARKI-BUDZIKI-PROSTOWNICA-I-INNE.-do-29.10-g.20.30-[/url]!!!

Posted

[quote name='ULKA12']Szkoda, że też nikt się na niej nie potrafi poznać. Ja bym jakąś rasę podała, np w typie labka, lub wymyślić jakąś rasę. Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-)[/QUOTE]
Az tylu ras nie ma ,mozna jedynie napisac np.Labrador-Mix,a ta psiolke Sznaucer-Mix
Ludzie za duzo nie chca czytac,najwazniejszy jest opis charakteru (stosunek do ludzi ,dzieci,innych psow,kotow),wysokosc do grzbietu,lata/kastrowana lub nie.Najlepsze sa schematy .Nie wyglad odstrasza ,tylko wiek.

Posted

[quote name='mestudio']Zabalowała. :ylsuper:
Wśród młodzieży określenie "popłynęła"....:diabloti::eviltong::megagrin::roflt:

TZmestudio[/QUOTE]

O to chyba musi byc wesolo, bo juz dawno Jej nie widze :):)

Posted

[quote name='xxxx52']Az tylu ras nie ma ,mozna jedynie napisac [B]np.Labrador-Mix,a ta psiolke Sznaucer-Mix[/B]
Ludzie za duzo nie chca czytac,najwazniejszy jest opis charakteru (stosunek do ludzi ,dzieci,innych psow,kotow),wysokosc do grzbietu,lata/kastrowana lub nie.Najlepsze sa schematy .Nie wyglad odstrasza ,tylko wiek.[/QUOTE]w przypadku rasy się zgadzam :p ... odnośnie pozostałej części postu niestety .... ale NIE.
Uważam, że jeżeli potencjalnemu "człowiekowi' szkoda czasu na czytanie historii psa to żaden z niego "człowiek" dla tego psa.

Posted

Trochę obawiam się o deklaracje naszych "dziewczyn". Widzę, że są zaległości we wpłatach. Póki co nie są duże, ale nie wiem czy to tylko opóźnienie czy osoby zaczynają się "wykruszać"... Madzia_K nie wpłaciła pieniędzy za sierpień, wrzesień i już kończy się powoli październik, a moni12 poza październikiem (gdzie pieniądze zapewne będą jeszcze napływać), nie ma wpłaty odnotowanej we wrześniu... Oby to faktycznie były tylko jakieś "poślizgi" w płatnościach, a nie rezygnacje

Posted

[quote name='ULKA12']Mamy tutaj nadworną poetkę Jolę może ona wymyśli jaką rasę reprezentuje Megan :-)[/QUOTE]
Jako wielbicielka kundelków zawsze się "obrażam" jak moim przypisuje się jakieś rasy ;-).
Zawsze mówię, że to "kundel z kundli" i - proszę mi tu nic nie imputować ;-).
Ale kto wie - może jest rasa "megginiec nizinny" albo "mixter łaciaty" ;-)?...

Posted

[quote name='marysia55']ja za to miałam pudla kaukazkiego:diabloti: i kazdy z podziwem patrzył na tę rasę :lol::lol:[/QUOTE]
A ja miałam zawsze kundle warmińsko-mazurskie :-).
Zawsze - z dumą! - tak odpowiadałam jak pytano mnie "jaka to rasa" ;-).
Teraz mam też kundelkę warmińsko-mazurską, ale nikt mnie nie pyta jaka to rasa ;-).

Posted

do mnie ostatnia wpłata jaka wpłynęła to Funky- 20 zł, reszta osób możliwe że wpłaciła do moni12. Podaj mi prosze moni osoby, które do ciebie wpłaciły. Po niedzieli zrobie przelew za listopad- już to uwzględniłam w rozliczeniach.

Posted

może zaglądają tu jakieś mamy? albo babcie?
zapraszam na bazarek z rzeczami dla dzieci takich około 10-15 lat :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/216444[/url]
bazar się kończy jutro (ale mogę powtórzyć jeśli ktoś nie zdąży)

Posted

Angel i moni to już wiadomo do kogo trzeba wpłacać deklaracje miesięczne? bo ja czekam ze swoją wpłatą na info :)

poproszę też o zorbienie ponownie allegro - kto chętny?