Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Nie moze byc od 18, bo moze jakas cioteczke stracimy przez te kryteria:([/QUOTE]

Jasna sprawa , jak Kota nie ma myszy harcują . Obnizam wiek do 16 lat.

Posted

[quote name='moni12']Halo , halo no kto się przyłącza do mnie i Margaret w opiekowaniu dwupakiem podczas nieobecności ciotki Danki?!!!!!!!!!!![/QUOTE]
jeszcze ja melduje gotowość opieki nad dwupakiem:lol::lol: ... mam więcej niż te wymagane 18 lat nie wspomnę już o tej obniżonej granicy 16 wiosenek:evil_lol:
i zwyczajowo jak cioteczka Danusia zaglądam po północy :)

Posted

[quote name='moni12']Jestem i witam wszystkich co odwiedzili Dwupaczek. ja dzis po wizycie przed adopcyjnej dla psiaka z naszego schronu, myslałm , ze juz wszystko na tych wizytach zobaczyłam , usłyszałam i jakże się myliłam . Ludzie jednak tak potrafią zaskakiwac głupotą, brakiem wyobrazni, ze brak słow.[/QUOTE]
Nie wiem ile lat robisz kontrole przed i po adopcyjne,ale jak bedziesz to czynila wiele lat to stwierdzisz ,ze nie ma prawie komu powierzyc swoich podopiecznych psow.Ludzie sa coraz durniejsi a adopcje coraz bardziej trudne ,gdyz ludzie wyszkolili sie do perfekcji ukrywac swoje prawdziwe oblicze,ludzie klamia i mowia ,mowia,obiecuja .Stad przesiewanie i wychwycenie plew jest bardzo wazne.

czy byly telefony zwiazane z ogloszeniami?
wiek w adopcjach i wzrost odgrywa duza role.Ile panny maja cm do grzbietu,gdyz jak sie pisze labrador z bernardynem (ta farba schodzi na drugi plan)to juz sobie ludziska wyobrazaja ogromnego psa,dlatego lepiej pisac w cm do grzbietu.

Posted

[quote name='danka4u1']Wiedziałam, że mozna liczyć na :loveu:DWIE Dwupaczkowe cioteczki:loveu:, ale cioteczek jest więcej...[B]DWUPAK JEST WART[/B] większej " obstawy":multi::multi:
[B][SIZE=3][COLOR=red]Potrzebne opiekunki do Dwupaku. Od zaraz!!! Wiek od 18 do....wymagane referencje.[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

no jak to? ja mam odpaść? :(

Posted

[quote name='xxxx52']
czy byly telefony zwiazane z ogloszeniami?
wiek w adopcjach i wzrost odgrywa duza role.Ile panny maja cm do grzbietu,gdyz jak sie pisze labrador z bernardynem (ta farba schodzi na drugi plan)to juz sobie ludziska wyobrazaja ogromnego psa,dlatego lepiej pisac w cm do grzbietu.[/QUOTE]

telefonów nie było, maili również nie, ani jednego, oddzwaniam na wszystko czego nie zdążyłam odebrać i nic,
jak tylko ktokolwiek się odezwie naprawdę obiecuję że tego nie zbędę tutaj milczeniem

próbujemy rózne wzory ogłoszeń, teraz takie, za chwilę możemy opisac w cm wzrost,

ULKA zamawiałaś pakiet ogłoszeń?

Posted

jak dlugo byly panny w schronisku,i ile mialy lat czy miesiecy jak dotarly zza kraty?moze nie daloby sie o rok odmlodzic?Jak pisze w ksiazeczce szczepien ,czy wiek panien jest na oko?
ps ja bym nie pisala ile dokladnie lat byly w schronisku np 6 lat,to tez odstrasza.

Posted

Zajrzyjcie proszę do Nero i pomóżcie rozsyłać jego watek:)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216130-Przepi%C4%99kny-czarny-Nero!-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-brakuje-mu-cz%C5%82owieka!?p=17811005#post17811005[/url]

Posted

Dziewczynki 'dwupaczkowe' zgodnie z obietnica odwiedzam was ... może trochę póżnawo:ghost_2:, ale znowu nie aż tak bardzo. Cioteczka Danusia bywała tutaj znacznie później :diabloti:

Posted

a ja jeszcze póxniej

w ogłoszeniach aktualnych nie ma podanej ilości lat w spędzonych w schronie, o czym my własciwie rozmawiamy xxxx52? czytałaś te ogłoszenia? masz sporo do nich uwag co jakiś czas, więc być może najlepszą opcja będzie jak zredagujesz zupełnie nowe ogłoszenie i je w taki czy inny sposób umieścisz gdzie się da?

Posted

[quote name='margaret']a ja jeszcze póxniej

w ogłoszeniach aktualnych nie ma podanej ilości lat w spędzonych w schronie, o czym my własciwie rozmawiamy xxxx52? czytałaś te ogłoszenia? masz sporo do nich uwag co jakiś czas, więc być może najlepszą opcja będzie jak zredagujesz zupełnie nowe ogłoszenie i je w taki czy inny sposób umieścisz gdzie się da?[/QUOTE]
nie czytalam ,ogloszen ,no okey wycofuje sie z zabierania glosu w sprawie adopcji psow.

Posted

[quote name='margaret']no mam nadzieję, że sprostamy jej oczekiwaniom :)

a przy okazji dopytam GDZIE wysyłać teraz kasę na Dwupak?[/QUOTE]

Margaret narazie nie pytaj bo wszystko się rozwiąze jak Danuś wróci. Ja dostałam propozycję skarbnika M @P .Zreszta ja kilka postów temu odpowiedziałam, ze chce pomóc, ale nie wiem czy się " nadam".

Posted

[quote name='margaret']no wlasnie, nic, czekam na ULKI odpowiedz czy juz zamowila pakiet ogloszeniowy[/QUOTE]

zAMÓWIĆ ZAMÓWIŁAM, TYLKO JESZCZE DANYCH I FOT NIE WYSŁAŁAM.