Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie widać jak znęcasz się nad zwierzętami... Ukazują to merdające ogonki - na prawie każdym zdjęciu :) Czy mi się wydaje, czy Megi troszkę schudła? Wypiękniały nasze panny, co tu dużo mówić :)

Posted

Mnie też się wydaje, że Meggi jest jakby trochę mniej, co niewątpliwie świetnie jej zrobiło :-).
A księżycowe łatki są urzekające :-)!

Jeśli mnie nie wykopiecie, to dla wielbicieli najwspanialszej psiej rasy mam "kundelkowe rymowanki" (będę je ostrożnie dawkować) ;-):

[CENTER][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Czy lato w rozkwicie,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]czy mróz trzyma wielki,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]o zmierzchu, o świcie –[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][/B][B][COLOR=red]U[/COLOR][/B][B][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][/B][B][COLOR=yellow]D[/COLOR][/B][B][COLOR=#92d050]E[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b050]L[/COLOR][/B][B][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][/B][B][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]

Posted

[B][COLOR=red]:loveu:ocna zmiana udziela pochwały dziennym opiekunom Dwupaku.:loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Jolę[/COLOR][/B] prosimy o notoryczną poezję dwupakową. Mamy juz[COLOR=red] [B]nadwornego poetę[/B][/COLOR] i tak trzymać. Dwupak jest tego wart.:loveu:
Wnioski ze sesji zdjeciowej, za którą serdecznie dziękujemy:
-Psy są rzeczywiście maltretowane i głodzone. Ula, zamiast je karmić- pstryka zdjęcia i to jeszcze pod zamkniętymi drzwiami do psiej jadalni.:mad: Coś z tym trzeba zrobić...
[COLOR=black][B]Moze przydałby się etat fotografa na dworze M&P?-[/B][/COLOR]
-Wystrój i nowa aranżacja ogrody jest piękna.... Żałujemy, ze niemozliwa jest taka przeróbka wirtualna. Mam metr balkonu do przekopania...
- Wiem, ze M&P sa nierozłączne ,a Meggi jest pokazowym psem, ale odczuwam niedosyt zdjęć Pegguni. I proszę ją podtuczyć, a na ten czas zamknąć Meggi, żeby głodomór nie cierpiał męk " z głodu". Czy Peggi była u fryzjera, czy to taki mały " niskofuterkowy" psiak?

Posted

Faktycznie Megan schudła i jestem z tego dumna, je mniejsze porcje (chyba, że uda jej się coś więcej ukraść, bo złodziej z niej wykwalifikowany) i ma więcej ruchu niż w schronie więc widać efekty. Pegi nie była u fryzjera, została tylko gruntownie wyczesana ale ona jest raczej szorstkowłosa niż długowłosa. Co do zdjęć Pegi wyraźnie nie lubi byc fotografowana, pozwala na to tylko chwilkę a potem zmyka, ale będę się starała.

Posted

przepis zapewne prosty - a jednocześnie w praktyce taki mało pociągający: MŻWR - "mniej żreć, więcej ruchu"

ale faktycznie linię smukłą zyskała Megunia, no no!

Posted

[quote name='ULKA12'] Co do zdjęć Pegi wyraźnie nie lubi byc fotografowana, pozwala na to tylko chwilkę a potem zmyka, ale będę się starała.[/QUOTE]
Czy Peggi tez jest żarłoczkiem, który odbija sobie " chude" schronowe lata? Jesli tak, to sposób prosty na zdjęcia: micha pełna smakołyków i pstryk, pstryk.
Czy nasze podopieczne mają jakieś szczególne upodobania kulinarne?

[quote name='Kocurek']Przybywam i zycze sunieczkom i cioteczkom milych snow,a nocnym cioteczkom-milego czuwania na Dogo:)[/QUOTE]
Nocna zmiana jest na wymarciu i nie posiedzi dzisiaj długo. Oddaję dziś pierwszeństwo w nocnym wartowaniu młodemu, prężnemu i niezniszczalnemu pokoleniu czyli Wam wszystkim, pod czym podpisuje się własnoręcznie stukając w klawiaturę:
Babuleńka- danka4u1

Posted

[CENTER][CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Czy mamy rząd Buzka,[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Suchockiej czy Belki,[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Millera czy Tuska –[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [B][COLOR=#c00000]K[/COLOR][COLOR=red]U[/COLOR][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][COLOR=yellow]D[/COLOR][COLOR=#92d050]E[/COLOR][COLOR=#00b050]L[/COLOR][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]

Posted

Witamy nadworną poetkę.:loveu::loveu:
Kochamy, kochamy z każdym dniem coraz bardziej kundelki- zwłaszcza M&P, ale wiadomo, ze WSZYSTKIE KUNDELKI SĄ NASZE :multi::multi:

Posted

:lol: :mad: :lol: :mad: :lol: :mad:
Te ikonki odzwierciedlają moje mieszane i krańcowe uczucia i odczucia...:mad: :lol:
Czy dwupak nie zasłużył na jakieś marne porane odwiedzinki? Jest przecież tego wart :multi:
Witajcie wszyscy zapracowani i przybywajcie tutaj dla relaksu :loveu:

Posted

[quote name='Kocurek']Melduje sie popoludniowa ciocia Kocurek:)

Glaski dla dziewczyn:)[/QUOTE]
Ciocia Kocurek jest niezawodna jak zawsze. Buziaki od nocnej ciotki Danki:loveu:
[quote name='Madzia_K']Na dobranoc hopsa dziewczynkom! :multi:[/QUOTE]
A Madzia_K chce się udać w objęcia Morfeusza.....:shake: sama z biedaczynami dwupakowymi tutaj zostanę????
Ciotki..:mad: upał Was wykończył ???Żyjecie??? Zaczynam się martwić :shake:

Posted

[quote name='ULKA12']Może się wakacjujom już :-)[/QUOTE]
Jeszcze nie....degustuję dowody wdzięczności..:multi::multi:

[quote name='SkarpetKa']Albo burzy się wystraszyli, bo u nas piękna ulewa przed chwilą była ;)[/QUOTE]
Podeślij trochę deszczu, bo dusimy się tutaj w tych tropikach..

Posted

Ja też poproszę deszcz, ale nie jutro, bo jutro jest akcja poszukiwawcza zaginionej psinki - też kundelki.
Dobrze, że Peggi i Meggi bezpieczne......

[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]Gdy trąbią żurawie,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]gdy terkoczą lelki,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]w lesie i na stawie –[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=blue]KOCHAJMY[/COLOR] [COLOR=#c00000]K[/COLOR][COLOR=red]U[/COLOR][COLOR=#ffc000]N[/COLOR][COLOR=yellow]D[/COLOR][COLOR=#92d050]E[/COLOR][COLOR=#00b050]L[/COLOR][COLOR=#00b0f0]K[/COLOR][COLOR=#0070c0]I[/COLOR][COLOR=#002060]![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]