Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

margaret napisał(a):
a ja dziękuję za szeroki opis obu psinek
tak się zastanawiam - bo jeśli ty Angel masz mało czasu i dużo na głowie to mozna mnie podac w ogłoszeniach
bo wciąż uważam że nie hotelik powinien umawiać adopcje
czekam na sygnał jeśli tak - to dam swój tel.kom. i maila

przypominam też że co miesiąc ubywa nam z oszczędności bo nie mamy pełnej kwoty deklaracji , przydałoby się :
- przyspieszyć akcję ogłoszeniową
- poszukać jakiś sponsorów

To jest bardzo rozsadna propozycja.adoptowac musi zawsze osoba pelnoletnia ,ktora znajdzie czas na rozmowy i kontrole przed i po adopcyjna.

Posted

[quote name='margaret']a ja dziękuję za szeroki opis obu psinek
tak się zastanawiam - bo jeśli ty Angel masz mało czasu i dużo na głowie to mozna mnie podac w ogłoszeniach
bo wciąż uważam że nie hotelik powinien umawiać adopcje
czekam na sygnał jeśli tak - to dam swój tel.kom. i maila

przypominam też że:shake::shake: co miesiąc ubywa nam z oszczędności:shake::shake: bo nie mamy pełnej kwoty deklaracji , przydałoby się :
- przyspieszyć akcję ogłoszeniową
- poszukać jakiś sponsorów
Dzięki Małgos za pomoc.Widzisz, jak nam sie wszystkim teraz sfilcowała doba, a i Ty też jesteś zapracowana " po uszy", ale postanowiłas nam pomóc.
To byłoby bardzo dobrze, gdyby kontakt był na Ciebie, Ty nasza podporo:loveu::loveu:
Apel o poszukiwanie sponsorów pozwoliłam sobie wyróżnić. Nie daje mi to też spokoju; przeglądałam wpłaty, deklaracje są niekompletne i jeszcze trochę wykruszyło się...
Bazarek ??? Zaczynam wysyłać znowu zaproszenia na wątek, tylko tekst jakiś nowy muszę zredagować. Teraz juz nie..musze się trochę zdrzemnąć:shake:
:loveu: Dobranoc:loveu:

Posted

Wiem, ze nigdy nie opuścisz Dwupaku, tylko ta doba jakaś krótkawa.:shake: Na wątku Szafranka pisała malawaszka, że pojedzie do Uli zrobić psiakowi zdjęcia. Prosiłam ją pięknie, by i naszym ślicznotom coś pstryknęła.
Miałyśmy w planach odwiedzić Ulę i Dwupak....kiedy:shake: ?? kiedy???:shake: Gdzie " wcisnąć" jeszcze coś dodatkowo ?:shake:

Posted

Pieknie napisałaś...mnie na pewno nie zmieści się jakiś ani zaden urlop. W grę wchodzi chyba tylko jednodniowy wyjazd do dwupaku i to dopiero na początku lipca...

Posted

Mizianka dla słodkiego dwupaku z ciągle zimnej i deszczowej Krainy Deszczowców...Przelałam dziś deklarację dla niuniek za Czerwiec i Lipiec...

Mój czas na dogo zbliża się powoli ku końcowi, ale zawsze chętnie przeczytam wieści o Meggy, Peggy, i innych cudakach na [email protected]

Pozdrowiska dla całego tutejszego zbiorowiska...;-)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Jak to zbliża się do końca????????????????????????????????? Tego nam nie zrobisz......

Danula - CIEBIE ZAWSZE znajdę... hihihihiihih...zabrzmiało jak pogróżka, ale Ty wiesz jaka ja "niebezpieczna" jestem....

"Nadejszła wiekopomna chwila", albo nadchodzi ;-)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Danula - CIEBIE ZAWSZE znajdę... hihihihiihih...zabrzmiało jak pogróżka, ale Ty wiesz jaka ja "niebezpieczna" jestem....

"Nadejszła wiekopomna chwila", albo nadchodzi ;-)

Taka jestes tajemnicza i tak piszesz podejrzliwie ,ze az sie wystraszylam,czy cos niepokojacego nie wymyslasz?

Posted

xxxx52 napisał(a):
Taka jestes tajemnicza i tak piszesz podejrzliwie ,ze az sie wystraszylam,czy cos niepokojacego nie wymyslasz?

... no przestań kobito... chyba oglądasz dużo kryminalnych seriali, co? znam to z doświadczenia, bo jak dostałam za darmo miesiąc kabla, to przechodziłam straszne psychologiczne męczarnie po oglądaniu CSI, Criminal Minds, etc. ..... a odpowiedź jest prosta - powoli wycofuję się z dogo...powoli, bo mam pod opieką psiaki których nie zostawię... ot, i cała tajemniczość... ;-)

PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
... no przestań kobito... chyba oglądasz dużo kryminalnych seriali, co? znam to z doświadczenia, bo jak dostałam za darmo miesiąc kabla, to przechodziłam straszne psychologiczne męczarnie po oglądaniu CSI, Criminal Minds, etc. ..... a odpowiedź jest prosta - powoli wycofuję się z dogo...powoli, bo mam pod opieką psiaki których nie zostawię... ot, i cała tajemniczość... ;-)

PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :)

Kryminalow generalnie nie ogladam tylko stare angielskie.Lubie komedie.
Myslisz ,ze zajmowanie sie psiakami koliduje z udzielaniem sie na dogomani i dzieleniem sie doswiadczeniami?

Posted

jogolcia@pdx;16996466[B napisał(a):
]"Nadejszła wiekopomna chwila", albo nadchodzi ;-)

Ten cytat zdradza Twój - i mój, ale to w nadmiarze u mnie :shake::shake:- rok urodzenia. To były czasy :multi: :multi:

[QUOTE=jogolcia@pdx;16996744PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :)
I vice versa :loveu::loveu:

Co u Dwupaku????? Jak akcja ogłoszeniowa???? Angel, żyjesz???? Pytania są do Ciebie, szefowo:multi:

Posted

[quote name='danka4u1']Ten cytat zdradza Twój - i mój, ale to w nadmiarze u mnie :shake::shake:- rok urodzenia. To były czasy :multi: :multi:

I vice versa :loveu::loveu:

Co u Dwupaku????? Jak akcja ogłoszeniowa???? Angel, żyjesz???? Pytania są do Ciebie, szefowo:multi:

No wlasnie!:nono:

Posted

Witajcie, pusto tutaj, aż wiatr hula......:shake:.jedyna nadzieja, ze tylko wirtualnie, bo w realu Dwupak cieszy się słońcem, psim towarzystwem i ma opiekę Uli.:loveu:
My natomiast musimy szybko pomysleć o zapewnieniu mu finansów, by mógł nadal cieszyc się tym wszystkim i o domu stałym dla Meggi na początek.
Asiu, proszę zrób te ogłoszenia:loveu:, bo czas biegnie. Nikt nie ma go w nadmiarze, a i Ty pewnie też. Ludziska zaczną się zaraz wczasować i kto pomyśli o adoptowaniu psa...:shake:
Czy te wszystkie informacje, jakie tutaj spłynęły do ogłoszenia ,są juz kompletne?

Posted

A ja się cieszę -:shake: umiarkowanie,:shake: bo wątek nam jakoś cichutki robi się....wszyscy zapracowani, kasy mało, Ula nas chyba opuściła zaabsorbowana Szafrankiem.....:shake:.
Dwupaczku, pokaż się.