xxxx52 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 margaret napisał(a):a ja dziękuję za szeroki opis obu psinek tak się zastanawiam - bo jeśli ty Angel masz mało czasu i dużo na głowie to mozna mnie podac w ogłoszeniach bo wciąż uważam że nie hotelik powinien umawiać adopcje czekam na sygnał jeśli tak - to dam swój tel.kom. i maila przypominam też że co miesiąc ubywa nam z oszczędności bo nie mamy pełnej kwoty deklaracji , przydałoby się : - przyspieszyć akcję ogłoszeniową - poszukać jakiś sponsorów To jest bardzo rozsadna propozycja.adoptowac musi zawsze osoba pelnoletnia ,ktora znajdzie czas na rozmowy i kontrole przed i po adopcyjna. Quote
danka4u1 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='margaret']a ja dziękuję za szeroki opis obu psinek tak się zastanawiam - bo jeśli ty Angel masz mało czasu i dużo na głowie to mozna mnie podac w ogłoszeniach bo wciąż uważam że nie hotelik powinien umawiać adopcje czekam na sygnał jeśli tak - to dam swój tel.kom. i maila przypominam też że:shake::shake: co miesiąc ubywa nam z oszczędności:shake::shake: bo nie mamy pełnej kwoty deklaracji , przydałoby się : - przyspieszyć akcję ogłoszeniową - poszukać jakiś sponsorów Dzięki Małgos za pomoc.Widzisz, jak nam sie wszystkim teraz sfilcowała doba, a i Ty też jesteś zapracowana " po uszy", ale postanowiłas nam pomóc. To byłoby bardzo dobrze, gdyby kontakt był na Ciebie, Ty nasza podporo:loveu::loveu: Apel o poszukiwanie sponsorów pozwoliłam sobie wyróżnić. Nie daje mi to też spokoju; przeglądałam wpłaty, deklaracje są niekompletne i jeszcze trochę wykruszyło się... Bazarek ??? Zaczynam wysyłać znowu zaproszenia na wątek, tylko tekst jakiś nowy muszę zredagować. Teraz juz nie..musze się trochę zdrzemnąć:shake: :loveu: Dobranoc:loveu: Quote
danka4u1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nic z tego nie rozumiem :shake::shake: wszyscy opuścili Dwupak:mad::shake::shake: :mad: :angryy::angryy: Ratunku, Dwupak samotny i opuszczony:angryy::angryy: Quote
danka4u1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Wiem, ze nigdy nie opuścisz Dwupaku, tylko ta doba jakaś krótkawa.:shake: Na wątku Szafranka pisała malawaszka, że pojedzie do Uli zrobić psiakowi zdjęcia. Prosiłam ją pięknie, by i naszym ślicznotom coś pstryknęła. Miałyśmy w planach odwiedzić Ulę i Dwupak....kiedy:shake: ?? kiedy???:shake: Gdzie " wcisnąć" jeszcze coś dodatkowo ?:shake: Quote
margaret Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 doba za krótka, tydzień za krótki i miesiąc też, ja nie wiem czy mi sie urlop zmieści w tym roku jakiś..... ale wybrałabym się do was chętnie :) Quote
danka4u1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Pieknie napisałaś...mnie na pewno nie zmieści się jakiś ani zaden urlop. W grę wchodzi chyba tylko jednodniowy wyjazd do dwupaku i to dopiero na początku lipca... Quote
jogolcia@pdx Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mizianka dla słodkiego dwupaku z ciągle zimnej i deszczowej Krainy Deszczowców...Przelałam dziś deklarację dla niuniek za Czerwiec i Lipiec... Mój czas na dogo zbliża się powoli ku końcowi, ale zawsze chętnie przeczytam wieści o Meggy, Peggy, i innych cudakach na [email protected] Pozdrowiska dla całego tutejszego zbiorowiska...;-) Quote
danka4u1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jak to zbliża się do końca????????????????????????????????? Tego nam nie zrobisz...... Quote
jogolcia@pdx Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 danka4u1 napisał(a):Jak to zbliża się do końca????????????????????????????????? Tego nam nie zrobisz...... Danula - CIEBIE ZAWSZE znajdę... hihihihiihih...zabrzmiało jak pogróżka, ale Ty wiesz jaka ja "niebezpieczna" jestem.... "Nadejszła wiekopomna chwila", albo nadchodzi ;-) Quote
xxxx52 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Danula - CIEBIE ZAWSZE znajdę... hihihihiihih...zabrzmiało jak pogróżka, ale Ty wiesz jaka ja "niebezpieczna" jestem.... "Nadejszła wiekopomna chwila", albo nadchodzi ;-) Taka jestes tajemnicza i tak piszesz podejrzliwie ,ze az sie wystraszylam,czy cos niepokojacego nie wymyslasz? Quote
jogolcia@pdx Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 xxxx52 napisał(a):Taka jestes tajemnicza i tak piszesz podejrzliwie ,ze az sie wystraszylam,czy cos niepokojacego nie wymyslasz? ... no przestań kobito... chyba oglądasz dużo kryminalnych seriali, co? znam to z doświadczenia, bo jak dostałam za darmo miesiąc kabla, to przechodziłam straszne psychologiczne męczarnie po oglądaniu CSI, Criminal Minds, etc. ..... a odpowiedź jest prosta - powoli wycofuję się z dogo...powoli, bo mam pod opieką psiaki których nie zostawię... ot, i cała tajemniczość... ;-) PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :) Quote
xxxx52 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):... no przestań kobito... chyba oglądasz dużo kryminalnych seriali, co? znam to z doświadczenia, bo jak dostałam za darmo miesiąc kabla, to przechodziłam straszne psychologiczne męczarnie po oglądaniu CSI, Criminal Minds, etc. ..... a odpowiedź jest prosta - powoli wycofuję się z dogo...powoli, bo mam pod opieką psiaki których nie zostawię... ot, i cała tajemniczość... ;-) PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :) Kryminalow generalnie nie ogladam tylko stare angielskie.Lubie komedie. Myslisz ,ze zajmowanie sie psiakami koliduje z udzielaniem sie na dogomani i dzieleniem sie doswiadczeniami? Quote
danka4u1 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jogolcia@pdx;16996466[B napisał(a):]"Nadejszła wiekopomna chwila", albo nadchodzi ;-) Ten cytat zdradza Twój - i mój, ale to w nadmiarze u mnie :shake::shake:- rok urodzenia. To były czasy :multi: :multi: [QUOTE=jogolcia@pdx;16996744PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :) I vice versa :loveu::loveu: Co u Dwupaku????? Jak akcja ogłoszeniowa???? Angel, żyjesz???? Pytania są do Ciebie, szefowo:multi: Quote
xxxx52 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='danka4u1']Ten cytat zdradza Twój - i mój, ale to w nadmiarze u mnie :shake::shake:- rok urodzenia. To były czasy :multi: :multi: I vice versa :loveu::loveu: Co u Dwupaku????? Jak akcja ogłoszeniowa???? Angel, żyjesz???? Pytania są do Ciebie, szefowo:multi: No wlasnie!:nono: Quote
Angel Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 żyje.. może być na mnie. e-mail: [email protected] tel: 607 099 681 Quote
danka4u1 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Witajcie, pusto tutaj, aż wiatr hula......:shake:.jedyna nadzieja, ze tylko wirtualnie, bo w realu Dwupak cieszy się słońcem, psim towarzystwem i ma opiekę Uli.:loveu: My natomiast musimy szybko pomysleć o zapewnieniu mu finansów, by mógł nadal cieszyc się tym wszystkim i o domu stałym dla Meggi na początek. Asiu, proszę zrób te ogłoszenia:loveu:, bo czas biegnie. Nikt nie ma go w nadmiarze, a i Ty pewnie też. Ludziska zaczną się zaraz wczasować i kto pomyśli o adoptowaniu psa...:shake: Czy te wszystkie informacje, jakie tutaj spłynęły do ogłoszenia ,są juz kompletne? Quote
chi23 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jestem u Dwupaczku i wcale nie napisałam teraz nic na biało;) Quote
jogolcia@pdx Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mam nadzieję, że mój przelew dla Dwupaku doszedł (wysłałam na ten sam adres Paypalowy) --- mizianki dla cudaczków ;-) Quote
margaret Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ja też jestem, cieszę się że grupa sympatyków Peggy i Meggy wciąż tu bywa :) Quote
danka4u1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 A ja się cieszę -:shake: umiarkowanie,:shake: bo wątek nam jakoś cichutki robi się....wszyscy zapracowani, kasy mało, Ula nas chyba opuściła zaabsorbowana Szafrankiem.....:shake:. Dwupaczku, pokaż się. Quote
delfy2000 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Chi23, Kocurek, i Margaret - chyba się nie liczymy u Danki... bo nawet jak jesteśmy to smuci jakoś...ehhhhhhhhhhhhh, ludzie niezaspokojeni ;-) Quote
Recommended Posts