Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='urwiniu']Strój zadziałał, zaczynam czytać :)[/QUOTE]
Przybyłaś tak szybciutko na zaproszenie. Dzięki.:loveu::loveu:
Psiaki mają DT; organizujemy transport, brakuje nam 90 zł stałych deklaracji.

Posted

[quote name='jola_li']W marcu dorzucę 20 zł - niestety, więcej nie mogę :-(.[/QUOTE]
Aniołki nocne zaczynają przybywać do dwupaku :multi::multi:dziekujemy :loveu: i nie pisz, ze tylko 20 zł, bo gdyby więcej takich ludzi było jak Ty, to schrony byłyby puste.
Czego sobie w marzeniach możemy pożyczyć....:shake:

Posted

z mojej wiedzy - transport pod koniec tygodnia z psem Pele, który wraz z Ajulą i jej TZtem i naszymi pannami pojadą, na co zostanie zaklepane odpowiedniej wielkości auto, które to podjedzie pod same Obornickie schronisko, a potem po rzewnym pożegnaniu z Angel, 3 psiaki wraz ekipą zmierzą do Częstochowy do domu Ulki. za tę przyjemność opłacimy 60 zł, nie wiem tylko ile wykupnego dla schronu. Dokładny dzień wyjazdu zależy od kastracji psa Pele, którego Ajula nadzoruje. o tyle wiem

ostatnio z 59 tematów w suskrypcji zjechałam do 35, jestem z siebie dumna bo każdy wątek było mi szkoda wykasować:)

Posted

No to jestem pełna podziwu dla Ciebie, bo ja nie mogę zejść poniżej setki watków. Niektóre są martwe, jak ich bohater, ale i tak tam zaglądam, palę znicz, pomyślę..na niektórych nie piszę, ale czytam, ale też powinnam dla higieny psychicznej zrobić czystkę....kiedy sentymenty i brak silnej woli uniemożliwiaja mi to

Posted

[quote name='margaret']z mojej wiedzy - transport pod koniec tygodnia z psem Pele, który wraz z Ajulą i jej TZtem i naszymi pannami pojadą, na co zostanie zaklepane odpowiedniej wielkości auto, które to podjedzie pod same Obornickie schronisko, a potem po rzewnym pożegnaniu z Angel, 3 psiaki wraz ekipą zmierzą do Częstochowy do domu Ulki. za tę przyjemność opłacimy 60 zł, nie wiem tylko ile wykupnego dla schronu. Dokładny dzień wyjazdu zależy od kastracji psa Pele, którego Ajula nadzoruje. o tyle wiem

ostatnio z 59 tematów w suskrypcji zjechałam do 35, jestem z siebie dumna bo każdy wątek było mi szkoda wykasować:)[/QUOTE]

Też podziwiam czystkę, Maragaret, bo chociaż niedługo tu jestem , to już mam cała skrzynkę wiadomości ;-)
Ale ja jeszcze chciałam zapytać Angel, czy jeżeli transport będzie pod koniec tygodnia, np. w Piątek, to czy mogłabyś się zerwać ze szkoły (oczywiście z pozwoleniem Rodziców) i pojechać z dwupakiem do Częstochowy? Wiem, że transport nie przewiduje powrotu do miejsca zamieszkania Angel, ale ja chętnie pokryję różnicę w kosztach dowiezienia Jej szczęśliwie do domu.... niech jedzie dziewczyna, ze swoimi ukochanymi psiakami... co o tym myślicie?

ZASŁUGUJE NA TO NASZA MAŁOLATA ;-)

Posted

jestem u dziewczynek :)

Ajula podaj numer konta, na które mamy wpłacać za transport - na pw do mnie i Danki.
a ktoś jeszcze dawał 20zł na transport, ale chyba juz to wpłacił do Angel tak?

Posted

[quote name='delfy2000']Też podziwiam czystkę, Maragaret, bo chociaż niedługo tu jestem , to już mam cała skrzynkę wiadomości ;-)
Ale ja jeszcze chciałam zapytać Angel, czy jeżeli transport będzie pod koniec tygodnia, np. w Piątek, to czy mogłabyś się zerwać ze szkoły (oczywiście z pozwoleniem Rodziców) i pojechać z dwupakiem do Częstochowy? Wiem, że transport nie przewiduje powrotu do miejsca zamieszkania Angel, ale ja chętnie pokryję różnicę w kosztach dowiezienia Jej szczęśliwie do domu.... niech jedzie dziewczyna, ze swoimi ukochanymi psiakami... co o tym myślicie?

ZASŁUGUJE NA TO NASZA MAŁOLATA ;-)[/QUOTE]

słuchajcie.. ja chciałabym ale nie wiem czy dam rade emocjonalnie. Może teraz pomyślicie że świruje.. ale spójrzcie na to tak: kiedy w schronisku sie z nimi pożegnam to pójde do domu i tam sie wybecze.. bo do szkoly nie wiem czy pójde. Chyba ze bd to czwartek to na pierwsza lekcje pójde bo spr i potem biegne do dwupaku. A tak jakbym jechała to pewnie wyłabym przez cała droge w jedna i druga strone.. i pewnie patrzyliby na mnie jak na wariatke. Nie wiem.. co wy sądzicie o tym ? Powinnam jechac czy nie ? I w pt i czwartek mam też zajecia- obowiazkowe bo teraz na 3 nie bylam z powodu choroby.. nie wiem co robic. Bardzo je kocham..ale nie wiem czy dam rade. Bo to hardo cięzkie naprawde..

Posted

[quote name='pyziokot']jestem pierwszy raz na tym watku,wzruszajace sunie!nie moge sie zorientowac ,one jada do DT,czy DS?[/QUOTE]

Dziewczynki jadą do płatnego domu tymczasowego pod Częstochową :)
Zapraszamy do śledzenia ich losów!

Posted

dziekuje za zaproszenie,bede tu zagladac i moze jakos tez sie dorzuce na poczatek, moge zaoferowac 1proc.podatku /ale nie mam nr,konta i nie wiem czy mozna w ich przypadku oddac ten 1 proc/

Posted

Przybywam na zaproszenie [B]danka4u1[/B]
Zacytuję co odpisałam szanownej Cioteczce:
"Odmówić nie sposób. Mogę zadeklarować 30zł comiesięcznej wpłaty. Przyznam szczerze, że podczytywałam wątek po kryjomu, więc decyzja nie była trudna. A tak na marginesie dobry wywiad masz, albo sunie mają czułe noski ;-)"
Proszę o nr konta do wpłat. :)

Posted

Na szybciutko, bo mi się doba strasznie sfilcowała. Dopiero teraz po domowych i szkolnych robótkach.
[B]Mamy nowa deklarację:multi:. Skarpetka deklaruje 30 zł/mies. Bedzie to płatne po 15 marca. Ze serca dziękujemy i zapraszamy na watek:loveu::loveu:[/B]
[quote name='delfy2000'] Angel, czy jeżeli transport będzie pod koniec tygodnia, np. w Piątek, to czy mogłabyś się zerwać ze szkoły (oczywiście z pozwoleniem Rodziców) i pojechać z dwupakiem do Częstochowy? Wiem, że transport nie przewiduje powrotu do miejsca zamieszkania Angel, [B]ale ja chętnie pokryję różnicę w[/B] kosztach dowiezienia Jej szczęśliwie do domu.... niech jedzie dziewczyna, ze swoimi ukochanymi psiakami... co o tym myślicie?

ZASŁUGUJE NA TO NASZA MAŁOLATA ;-)[/QUOTE]
Delfy:loveu::loveu:- masz jakieś imię?? :shake: Kochana z Ciebie dziewczyna...:loveu:
[quote name='aniao']jestem u dziewczynek :)

Ajula podaj numer konta, na które mamy wpłacać za transport - na pw do mnie i Danki.
a ktoś jeszcze dawał 20zł na transport, ale chyba juz to wpłacił do Angel tak?[/QUOTE]
Ja wpłaciłam na konto Angel. Szkoda, ze nie pomyślałam, byłoby lepiej tak zrobić jak Ty.
[quote name='Angel']brakuje tylko 60 zł Roland_De zamiast 20 zł deklaruje 50 zł miesięcznie :) danusiu jesli jestes to wyslij do tej osoby nr konta bo ja jestem w szkole.[/QUOTE]
Wyślę nr konta...ja też byłam w szkole cały czas...a tam z dwupakami ciężko cokolwiek załatwić...:shake: sama wiesz.
[quote name='Angel']..ale nie wiem czy dam rade. Bo to hardo cięzkie naprawde..[/QUOTE]
Pojedziesz, zostawisz kochane pod dobrą opieką, a potem dzielnie pójdziesz do szkoły i ...dasz radę.
A potem może odwiedzimy psinki w DT??? Pomysleć i pomarzyć wolno, bo już na naszych oczach spełnia się marzenie o wydobyciu M&P ze schronu.

[B]Skarpetka, pisałyśmy równocześnie. Poślę Ci nr konta.:loveu::loveu::loveu: Bywaj u nas w Dwupakowie :multi::multi:[/B]