jola_li Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jak się cieszę, że dziewczyny są takie bogate :-)!!! Teraz będzie już tylko dobrze :-)!!! Quote
margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 no naprawdę chwilę człeka nie ma a tu takie szaleństwo że przebrnąć nie można bez wzruszenia się:) winter - ty pilnuj tego swojego TZ-ta bo toż skarb prawdziwy i jak go odkryją inne dogomaniaczki to będziesz miała stado rywalek :evil_lol: same bardzo dobre wieści, i ja też uwielbiam tu wchodzić:) coś mi dobrych wieści brakuje ostatnio w realu to dzięki wam nadrabiam niedosyt, no i jeszcze Angel z danką w duecie rozprawkowym:cool3: ilez to spraw można na dogo załatwić :cool3: Quote
Shania Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No i znowu się powyłam:) Strasznie się cieszę...mam nadzieję , ze macie kontakt z Ulą i ja już tu nie jestem potrzebna Jak znajdę pracę dołoże coś....niestety grosik..bo musze swoje sprawy ogarnąć, ale strasznie się cieszę, że jakoś to idzie Danusiu..Angel..wszystkie ciotki brawo:)Cudowne tu rzeczy robicie:) Danusia jakby coś było do pomocy dzwoń na tel kom., bo niestety chyba tylko net i stacj.mam do końca lutego narazie:)Komórkę ci na pw wyśle...ale jeszcze zajrzę:)do kochanego dwupaczku...cioteczki ślicznie to wszystko ogarnęłyście, ciesze się, że nie musze sie martwić bo mająć takie zaplecze....hmmmm panny sa bezpieczne:) Quote
delfy2000 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Shania - trzymamy kciuki za znalezienie pracy ;-) Quote
Angel Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [B]Danusiu[/B] doszły oba e-maile :loveu: Dziekuje! co do dwupaku- na pierwszej wszystko poprawiłam ; ) tylko zastanawiam sie czy nie lepiej zaznaczyc jak u Lisia i Pieguski: STYCZEN: i kto wpłacił, tylko niektórzy deklarowali później wpłaty i troche można by sie pogubić ; p ale to wy zadecydujcie.. a i musze wiedziec kiedy dokladnie jada.. dzien wczesniej pójde do urzedu zapłacic. No i oczywiscie musze byc przy odjezdzie.. nie wyobrazam sobie tego inaczej. Dzieki za wszystko w imieniu swoim i P&M :p Quote
Diora Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Tak, Angel - najlepiej podzielić miesiącami. Wtedy będzie przejrzyście (można też dopisać od kiedy jest dana deklaracja) Quote
Angel Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Diora']Tak, Angel - najlepiej podzielić miesiącami. Wtedy będzie przejrzyście (można też dopisać od kiedy jest dana deklaracja)[/QUOTE] zobacz czy teraz jest okej :D Quote
Diora Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Angel']zobacz czy teraz jest okej :D[/QUOTE] Super :kciuki::thumbs: Quote
Angel Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Diora']Super :kciuki::thumbs:[/QUOTE] no to się ciesze ; ) Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Shania']Strasznie się cieszę...mam nadzieję , ze macie kontakt z Ulą i ja już tu nie jestem potrzebna Danusia jakby coś było do pomocy dzwoń na tel kom :)[/QUOTE] Kasiu, jak będziesz mogła bywaj u nas. Dwupak jest " częściowo" ogarnięty, ale to tylko DT...a i nam bedzie miło, jak zawitasz do nas. Nie pisz, ze jesteś niepotrzebna:shake::mad::shake: [quote name='Diora']Tak, Angel - najlepiej podzielić miesiącami. Wtedy będzie przejrzyście (można też dopisać od kiedy jest dana deklaracja)[/QUOTE] Super Angel. Teraz lepiej widać, na czym stoimy. To podstawa [quote name='Angel']danko sprawdź poczte :loveu:[/QUOTE] Już lecę :multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zagladam do dwupaku i widze, ze jest coraz lepiej :):) Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Napisałam do asnisko w sprawie deklaracji. Myślę, ze podtrzyma ją. Dam znać, jak będę pewna. [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSh7Eahr-goVF7HqDVUBkKbuMNKMdoPfxRm613d6QIeI5LvH4ZXNA[/IMG] [B]Idę w takim przebraniu na obchód dogo. Kto idzie ze mną?????[/B] Quote
chi23 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Może wkleić Dwupak w swój podpis? Że deklaracje potrzebne? Quote
margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 hehe danko, z takim uniżonym pokłonem zdziałasz kolejne cuda :evil_lol: Quote
margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 o właśnie chi, ty wklejaj a ja robię korektę podpisu:) Quote
chi23 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zrobione;) Będe zaglądać do M&P i napisze o nich jeszcze w mojej galerii. Quote
margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 super! przyjaciół P i M zawsze miło przywitamy:) Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='chi23']Może wkleić Dwupak w swój podpis? Że deklaracje potrzebne?[/QUOTE] dzięki chi23, odpowiedziałam Ci na pw. Prosimy o podpis Zapraszamy na wątek [quote name='chi23']Zrobione;) Będe zaglądać do M&P i napisze o nich jeszcze w mojej galerii.[/QUOTE] Podaj nam namiary na Twoją galerię. Też z przyjemnością Cię odwiedzimy. Quote
chi23 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='danka4u1']dzięki chi23, odpowiedziałam Ci na pw. Prosimy o podpis Zapraszamy na wątek Podaj nam namiary na Twoją galerię. Też z przyjemnością Cię odwiedzimy.[/QUOTE] W podpisie jest link do galerii;) Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dzięki :loveu::loveu: Biegnę do galerii :multi::multi: Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='margaret']bo chi tez dysponuje dwupakiem:)[/QUOTE] Polecam ten dwupak; jestem w trakcie podziwiania. Quote
Cleo2008 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ciesze sie z wami i gratuluje! zagladam regularnie... Quote
Recommended Posts