Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wam dziewczyny za ten ożywczy i konkretny ruch na wątku podczas mojej nieobecności tutaj...
Nie wiem, co napisać. Siedzę i myslę, ale jakoś mało twórczo.
Arktyka byłaby świetna, ale ta cena...jako asekurantka i znająca rzeczywistość i losy deklaracji na psy na dogo, boję się oddawać dwupak bez pełnych- lub prawie kompletnych- deklaracji...razem to wynosi miesięcznie720 zł!!!
Czy macie jeszcze jakies namiary na DT? Do kogo moge jeszcze teraz napisać?
Moze poczekamy na xxxx52..coś nam poradzi:mad::mad:

Posted

[quote name='sylwiaso']Jogolciu:oops::oops::oops:A ja napiszę odwrotnie wszystkie moje psinki mówią cioci jogolci-DZIĘKUJEMY!!!!:lol:[/QUOTE]

Hihihihihihi, zupełnie nie wiem za co Sylwuś :oops::oops::oops:... one u Ciebie są tak kochane, że aż serce rośnie :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']one u Ciebie są tak kochane, że aż serce rośnie :lol::lol::lol:[/QUOTE]
Sylwuś, ciotka Danka też pozdrawia i proszę dać ode mnie buzi mojej faworytce Florci- babuleńce :loveu:

Posted

Jak ja lubię tyle miłości dookoła - aż w powietrzu się czuje :crazyeye:- jesteście cudowne Danuś i Sylwuś :loveu: (kto jeszcze do kręgu miłości chce dołaczyć? :evil_lol:)

edit - Sylwuś - napisz mi proszę na PW jak było w grodzie Kraka (to moje ukochane miasto)dobrze? Oczywiście jeżeli znajdziesz wolną chwilkę ;-)

Posted

[quote name='madame_mi']Witam wszystkich, jestem na zaproszenie danka4u1, jutro wyjezdzam wiec nie mam czasu sie zbytnio zagłebic w watek. Po powrocie postaram sie jakos pomóc. Do góry psiaki! :multi:[/QUOTE]

Witamy w imieniu dwupaku i swoim - czekamy na ponowne odwiedziny po powrocie ;-)

Posted

[IMG]http://evvvelicia.wrzuta.pl/sr/f/2TrLrq3ZMB9[/IMG]
Jolu, dzięki za czynienie honorów domu Dwupakowego nocna porą. Jakie to miłe i nieznane mi uczucie...może pójdę spać???

Posted

[quote name='danka4u1'][IMG]http://evvvelicia.wrzuta.pl/sr/f/2TrLrq3ZMB9[/IMG]
Jolu, dzięki za czynienie honorów domu Dwupakowego nocna porą. Jakie to miłe i nieznane mi uczucie...może pójdę spać???[/QUOTE]

Ale słodki buziak, dzięki ;-) - ale nie uciekaj jeszcze, bo ja muszę się (niestety) wziąć do pracy... ale zajrzę wieczorkiem...

Posted

hm to ja już napisze trzeci raz, ale pewnie ostatni o hotleiku u kikou do którego mam namiary telefoniczne i kikou czeka na telefon od kogoś kto zna dwupaczkowe dziewczyny i mógłby KONKRETNIE porozmaiwąc, nie wiem czemu ale jakos to ignorujecie, napiszcie wprost - nie interesuje to was? nie chcecie rozmawiać w tej sprawie z kikou? ja mogę tyle powiedzieć jako rekomendację że psy w domowych warunkach staruszki i shcorowane psiaki u kikou mają się dobrze, dwa z nich opłacam co miesiąc, to prosze tylko o jasną odpowiedź: czy ktoś tam zadzwoni czy też ta opcja nei interesuje nas z jakiegoś powodu, którego nie znam teraz?

Posted

Margaret, proszę Cię, nikt nie ignoruje Twojej propozycji i dobrej woli w sprawie hoteliku u Kikou, chociaz tak to może wyglądać. Ja tez denerwuje się, gdy moje posty - wydaje mi się- trafiaja w próznię i nikt na nie nie odpowiada. Tak tez bywało, ale uwierz mi, to nie zła wola.
Pisałam, ze nie znam psów, nie wiem, jak zachowują się wobec innych- a takie pytania tez padały, gdy szukałam i pisałam do ludzi...
Jesteśmy tutaj teraz we dwie i tak juz pozostanie do rana. Wejdzie z pewnością jeszcze Jola, ale ona wie tyle samo, co my i nie mieszka w Polsce..
Mnie tez niepokoi i stresuje, ze nie możemy zebrać się i raz konkretnie załatwić sprawy.
Myslę, ze zacytuję Twój post, by był widoczny rano..Jak sądzisz?
Jakie informacje potrzebne były Kikou dotyczące psów? Moze łatwiej byłoby mi dziś/ rano napisac do niej, gdybym wiedziała, o co mam pytać Angel albo którąś z wolontariuszek, by przekazać to Kikou i ewentualnie negocjować cenę.
I proszę, nie pisz, ze lekceważymy Twoją dobrą wolę, bo jesteśmy Ci wdzięczne, ze pomagasz nam.

Posted

[quote name='danka4u1']Margaret, proszę Cię, nikt nie ignoruje Twojej propozycji i dobrej woli w sprawie hoteliku u Kikou, chociaz tak to może wyglądać. Ja tez denerwuje się, gdy moje posty - wydaje mi się- trafiaja w próznię i nikt na nie nie odpowiada. Tak tez bywało, ale uwierz mi, to nie zła wola.
Pisałam, ze nie znam psów, nie wiem, jak zachowują się wobec innych- a takie pytania tez padały, gdy szukałam i pisałam do ludzi...
Jesteśmy tutaj teraz we dwie i tak juz pozostanie do rana. Wejdzie z pewnością jeszcze Jola, ale ona wie tyle samo, co my i nie mieszka w Polsce..
Mnie tez niepokoi i stresuje, ze nie możemy zebrać się i raz konkretnie załatwić sprawy.
Myslę, ze zacytuję Twój post, by był widoczny rano..Jak sądzisz?
Jakie informacje potrzebne były Kikou dotyczące psów? Moze łatwiej byłoby mi dziś/ rano napisac do niej, gdybym wiedziała, o co mam pytać Angel albo którąś z wolontariuszek, by przekazać to Kikou i ewentualnie negocjować cenę.
I proszę, nie pisz, ze lekceważymy Twoją dobrą wolę, bo jesteśmy Ci wdzięczne, ze pomagasz nam.[/QUOTE]

NO właśnie - ja nawet nie widziałam Twoich wpisów Margaret - pewnie ze względu na różnicę czasową... trzeba chyba zagonic Angel to telefonicznego kontaktu z Kikou... niech negocjują ... dzięki za pomoc :-)

Posted

W sprawie pertraktacji z kikou musza brac udzial osoby bezposrednio zaangazowane ,majace kontakt z psami ,a nie kibice.Ten hotelik jest kolo Wroclawia ,to az nie jest za daleko od Obornik.Nie wiem tylko czy osoby niepelnoletnie moga pertraktowac?

Posted

[quote name='xxxx52']W sprawie pertraktacji z kikou musza brac udzial osoby bezposrednio zaangazowane ,majace kontakt z psami ,a nie kibice.Ten hotelik jest kolo Wroclawia ,to az nie jest za daleko od Obornik.Nie wiem tylko czy osoby niepelnoletnie moga pertraktowac?[/QUOTE]

Chyba wiadomo, że nie Ty będziesz rozmawiała jako kibic i o jakich pertraktacjach mówisz? Skoro prowadzi taki idealny hotelik polecany nawet przez Ciebie to chyba nie bierze 500 zł za psa. Masz do czynienia z ludźmi myślącymi. Pełnoletność nie ma tu nic do rzeczy. Będzie rozmawiał ten, kto zna pieski i może o nich powiedzieć dużo. Jedynie Angel może mieć problem z doładowaniem telefonu na taką dłuższą rozmowę bo nic jej nie spada z nieba na zawołanie.
Ciągle czekamy na propozycję tego bezpłatnego domowego DT, sielanki gdzieś w Polsce, o której nic nie wiemy.

Posted

[quote name='mestudio']Drażnisz mnie, po co tu w ogóle wchodzisz? Czy masz coś do zaoferowania oprócz klepania bezsensów? Czy możesz w tym wątku zaoferować jakąś pomoc?[/QUOTE]
Sluchaj no,ja moge pisac kiedy chce ,co chce ,to nie jest Twoje prywatne forum to jedno,po drugie kazdy na forum moze sie wypowiedziec,po trzecie nie musisz sie czytac co pisze ,poprostu tak ja ja ignoruj moje posty tak jak ja to juz dawno czynie.

Powtazam czy sie Tobie podoba czy nie ze hotele dla psow to nie sa male kojce dzurwe budy czy zycie psa w stodole.Za to sie placi i to duzo.
DT to najlepsze wyjscie dla psow ,dostarcza sie ,albo nie ,pokarm a za opieke sie nie placi ,chyba ze jest pies chory.
Powtazam ,znam kikou jest wspaniala osoba ,godna zaufania milosniczka zwierzat ,ale nie znam jej hoteliku co od niedawna powstal(moze od 2-3 lat )

Posted

[quote name='xxxx52']Sluchaj no,ja moge pisac kiedy chce ,co chce ,to nie jest Twoje prywatne forum to jedno,po drugie kazdy na forum moze sie wypowiedziec,po trzecie nie musisz sie wytrzac co pisze ,poprostu tak ja ja ignoruj moje posty tak jak ja to juz dawno czynie.

Powtazam czy sie Tobie podoba czy nie ze hotele dla psow to nie sa male kojce dzurwaw budy czy zycie psa w stodole.Za to sie placi i to duzo.
DT to najlepsze wyjscie dla psow ,dostarcza sie ,albo nie ,pokarm a za opieke sie nie placi ,chyba ze jest pies chory.
Powtazam ,znam kikou jest wspaniala osoba ,godna zaufania milosniczka zwierzat ,ale nie znam jej choteliku co od niedawna powstal(moze od 2-3 lat )[/QUOTE]

Słucham no.... szczególnie o tym hoteliku przez ch - masakra językowa. Skoro nie znasz hoteliku to o czym mowa?
A skoro już piszesz to może zaproponuj jakąś pomoc, a może w jakimś wątku komuś coś dałaś oprócz klepania. W pracy sobie poczytam Twoje posty na forum.

Posted

A ja wracam jak bumerang;) na ten wątek, tym razem na zaproszenie Jo:loveu::loveu:, która dostała urlop od dogo:evil_lol:
Niewdzięcznica;):loveu: sama SE poszła i mnie nie zabrała:evil_lol:
Ja mam pytanie, kto zajmuje się adopcją tych dwóch suczek, wie coś na temat ich zachowań w stosunku do innych psów?
Całego wątku nie podejmuję się przeczytać.