Angel Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ja to 15 zł wysłałam już poprzednie. Doszło ? to dośle kase- 15 zł kolejne.Konto mam :) Quote
Angel Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='danka4u1']Dobrze, ze jesteś. Powinna dojść wpłata od Hanny 20 zł- moja koleżanka- ale ta Magdalena to chyba nie to. Zaraz zadzwonię. Angel, pisałam już tutaj, że megi_winters ma płyty z ćwiczeniami i do ćwiczeń pilatesu na bazarek. Pisze do mnie, czy przysłać. Zrobisz bazarek, bo nikogo innego tutaj nie znam od bazarków. Co jej mam napisać. Prosiła o nr konta, bo chce wpłacić na M&P. Poślę jej. Odpisz mi szybciutko, bo muszę dziewczynie dać znać, co i jak , jak jest taka dobra i chce nam pomóc.[/QUOTE] ok może wysłac to do mnie ja wystawie :) adres taki jak do wpłat tyle że imie Monika [quote name='mestudio']Angel, to do mnie? Nie wiem czy doszło i jak było opisane bo wysłałaś na konto TZ.[/QUOTE] w tytule wpisane było allegro P&M chyba :) Quote
mestudio Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Angel']ja to 15 zł wysłałam już poprzednie. Doszło ? to dośle kase- 15 zł kolejne.Konto mam :)[/QUOTE] Angel, to do mnie? Nie wiem czy doszło i jak było opisane bo wysłałaś na konto TZ. Quote
Angel Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='danka4u1']Dobrze, ze jesteś. Powinna dojść wpłata od Hanny 20 zł- moja koleżanka- ale ta Magdalena to chyba nie to. Zaraz zadzwonię. Angel, pisałam już tutaj, że megi_winters ma płyty z ćwiczeniami i do ćwiczeń pilatesu na bazarek. Pisze do mnie, czy przysłać. Zrobisz bazarek, bo nikogo innego tutaj nie znam od bazarków. Co jej mam napisać. Prosiła o nr konta, bo chce wpłacić na M&P. Poślę jej. Odpisz mi szybciutko, bo muszę dziewczynie dać znać, co i jak , jak jest taka dobra i chce nam pomóc.[/QUOTE] ok może wysłac to do mnie ja wystawie :) adres taki jak do wpłat tyle że imie Monika [quote name='mestudio']Angel, to do mnie? Nie wiem czy doszło i jak było opisane bo wysłałaś na konto TZ.[/QUOTE] w tytule wpisane było allegro P&M chyba :) Quote
danka4u1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 :loveu:Dzięki Angel:loveu: Sprawdziłam, Hania to Hania:evil_lol: a ta Małgorzata P- [B]nie Małgosia????-[/B] to może osoba z wątku Waszego Elmo- Czekoladki, która adoptowała psiaka? Quote
Angel Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nie nie, to nie nick tylko nazwisko: Pietrzak- 20 zł od tej osoby doszło. Quote
mestudio Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='danka4u1']Dziękujemy za pomoc i pamięć. Myslę, ze powinniśmy prosić o nastepne Allegro, skooro to nie dało odzewu. Pieniądze na to wszystko ma Angel- wiele postów powyżej była o tym mowa- i prosimy o informację, ile należy przesłać. [/QUOTE] Ale ja nie pisałem, że pieniądze nie doszły. Chodziło mi o to czy wystawiać nastęne. Czy wystawiać od razu, czy jakiś czas odczekać? O takie pytania mi chodziło. TZmestudio Quote
megi_winters Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zgłaszam sie i przepraszam za zapchana skrzynkę! płytki podeśle do Angel - pomyślę co by tu jeszcze do tej paczki spakować dla M&P, moze cos ciuchowego mialo by wzięcie?;) Quote
jogolcia@pdx Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ja jednak podtrzymuję opozycję do boxów dla dwupaka --- mamy i tak niewiele pieniędzy, żeby płacić za coś co mają w schronie.... Quote
Cleo2008 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 o rany ale sie temat rozrosl! swietnie!;) Quote
megi_winters Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mam przygotowane co trzeba, myśle tylko jak to wysłać najmniejszym kosztem (cwaniurka jestem;)) hehehe moze z firmy wyślę kurierem, obmyślę co i jak i dam jutro znać! Quote
henikar Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Narazie zapisuję, bo zbyt dużo w tych sprawach wyfdatków. Ale moze w przyszłym miesiącu. Quote
Angel Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jestem wieczorem :loveu: ale tylko na chwile. Hooop moje mordki ! Quote
Mersi1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Ja jednak podtrzymuję opozycję do boxów dla dwupaka --- mamy i tak niewiele pieniędzy, żeby płacić za coś co mają w schronie....[/QUOTE] ja uważam, że jeżeli już mają iść do DT płatnego to tak jak Angel mówiła do domowego. Jeżeli pójdą do domu to musza być blisko człowieka. Tylko żyby sie znalazł taki dT Quote
mestudio Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Oglądalność P&M jest wg mnie dość duża bo ponad 400. Pojedyncze psiaki miewają oglądalość od 500 w górę, czasami i 1000, dlatego uważam, że jak na Dwupak to dobry wynik. Aukcja kończy się po 23 jakoś tak. Quote
danka4u1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='megi_winters']zgłaszam sie i przepraszam za zapchana skrzynkę! płytki podeśle do Angel - pomyślę co by tu jeszcze do tej paczki spakować dla M&P, moze cos ciuchowego mialo by wzięcie?;)[/QUOTE] Dzięki, że w końcu ujawniłaś się dobry duszku wspomagający Dwupak.:loveu: i wpadaj, jak czas pozwoli. [quote name='jogolcia@pdx']Ja jednak podtrzymuję opozycję do boxów dla dwupaka --- mamy i tak niewiele pieniędzy, żeby płacić za coś co mają w schronie....[/QUOTE] Ola pisała dzisiaj do Murki i Wiosny- jesli nie pokręciłam nicku tej drugiej osoby, bo u Murki jest Maja- była ofiara zbieraczki p. Zofii, u której z kolei tez była nasz Ruda, więc wiem.. [quote name='henikar']Narazie zapisuję, bo zbyt dużo w tych sprawach wyfdatków. Ale moze w przyszłym miesiącu.[/QUOTE] Witamy nową fankę dwupaku i pozostań z nami:loveu: Moze znasz jakis niedrogi i dobry domowy DT/hotelik??? [quote name='mestudio']Oglądalność P&M jest wg mnie dość duża bo ponad 400. Pojedyncze psiaki miewają oglądalość od 500 w górę, czasami i 1000, dlatego uważam, że jak na Dwupak to dobry wynik. Aukcja kończy się po 23 jakoś tak.[/QUOTE] Myslę, ze Ty Ewo najlepiej wiesz, jak powinniśmy postąpić z następną edycją allegro- jak jest najlepiej: zaraz- odczekać? Ty masz doświadczenie w tej sprawie. Quote
jogolcia@pdx Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='danka4u1'] Ola pisała dzisiaj do Murki i Wiosny- jesli nie pokręciłam nicku tej drugiej osoby, bo u Murki jest Maja- była ofiara zbieraczki p. Zofii, u której z kolei tez była nasz Ruda, więc wiem.. [/QUOTE] Ale z tego co wyczytałam na poprzedniej stronie, u Murki są KOJCE (!), i podobno mogące być zbyt drogie dla nas...to już chyba nic z tego nie rozumiem...:crazyeye::shake: Quote
Szarotka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jest jeszcze Arktica, tez bierze psy, ale nie wiem jakie sa warunki. Quote
danka4u1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 U Murki są kojce, u jamora są kojce- ale i tak drogo...- kojce, kojce...szperam dalej po wątkach. Jak cos znajdę sensownego, napiszę. Quote
jogolcia@pdx Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='danka4u1']U Murki są kojce, u jamora są kojce- ale i tak drogo...- kojce, kojce...szperam dalej po wątkach. Jak cos znajdę sensownego, napiszę.[/QUOTE] Danuś - a może Kasia Przystał? To Bielsko-Biała (w domu, bez kojców), i ceny nie za wysokie, chociaż może za wysokie jak dla nas...niestety nie znam za wiele domów, z wiadomych względów.................... Quote
danka4u1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Szarotka']Jest jeszcze Arktica, tez bierze psy, ale nie wiem jakie sa warunki.[/QUOTE] Pisałyśmy równocześnie. Zaraz tam zajrzę. Quote
moni12 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Ja jednak podtrzymuję opozycję do boxów dla dwupaka --- mamy i tak niewiele pieniędzy, żeby płacić za coś co mają w schronie....[/QUOTE] No to cięzko będzie. Quote
Szarotka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Koniecznie trzeba jakies miejsce znalezc, bo inaczej to trudno dalej zbierac deklaracje, jak nie ma gdzie psow umiescic. Quote
danka4u1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Przejrzałam wątek Szczotka,który był u Arktyki i wygląda to sympatycznie- domowo i niedrogo. Napisałam do niej. Quote
Recommended Posts