Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu::loveu::loveu: OLU :loveu::loveu::loveu::loveu:
Hania spoza Dogo to moja znajoma z Rybnika. Mam z nią kontakt, więc przekażę jej dane do wpłat. Zrobiła zlecenie stałe, więc może troche potrwać, zanim pieniądze pójdą na właściwe konto. Najważniejsze, ze Dwupak finansowo uratowany. Olu, dzięki, wielkie dzięki:loveu::loveu:

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Dostałam numer konta od Eleny, ale pytałam czy Paypal jest ten sam? ;)

Jagolciu myślę , ze kolezanka moja nie odmówi i niech zostanie ten sam .Olena dzięki Ci wielkie , ze się podjełaś bo ja teraz naprawdę nie mam głowy.Konto dostałam i w poniedziałek wpłacę zaległości.

Posted

Madzia_K jest z Dogo. W sierpniu została mamą i od tej pory nie było jej na Dogo.Zawsze prosiła, żeby jej przypominać o wpłatach. Mam nadzieję, że wróci na Dogo..
Co do Goldenka- nie wiem.
Hani przekażę nowe dane do wpłat.
Znalazłam naszego zagubionego Goldenka i posłałam dane do przelewów.

Posted

[quote name='danka4u1']I żeby jeszcze Dwupak, albo chociaż jego połowa znalazł dobry dom... Witam Danusiu:loveu:... powsinogo :eviltong:
ja mam cicha nadzieję, że Dwupak znajdzie dom razem lub równocześnie:lol::lol:

Posted

mam dziś za sobą rozmowę w sprawie adopcji Meggi, sprawa zapowiada się dość obiecująco,
choć nie jest jeszcze pewna
na razie więcej nie napiszę ale trzymajcie kciuki - to był pierwszy i jedyny jak dotąd telefon dotyczący Meggi, więc pierwsze koty za płoty :)

ULKA - nie mogę się do Ciebie dodzwonić a bardzo potrzebuję!! odezwij się do mnie proszę -pilnie , mój tel. 603-646-436

Posted

[quote name='margaret']ULKA - nie mogę się do Ciebie dodzwonić a bardzo potrzebuję!! odezwij się do mnie proszę -pilnie , mój tel. 603-646-436
Ula, daj głos!!!
Nie kojarzę nikogo z Bielska Białej do wizyty. Przekopałam całe Dogo i swoją pamięć, ale nic to nie dało. Napisałam do Agnieszki103, która jest od początku na wątku i mieszka w pobliżu- względnie w pobliżu- moze ona cos pomoże w wyszukaniu odpowiedniej osoby.
Nadal poszukuję osoby z Bielska Białej do wizyty przedadopcyjnej. Ciotki, pomóżcie:loveu:

Posted

tak właśnie weszłam by napisać że z ULKĄ dogadane mam
wysyłam Pani maila, spodziewam sie jutro telefonu, bo Pani juz chyba 3krotnie dziś ze mną rozmawiała
ja mam też kilka podpowiedzi odnośnie "wizytowniczki PA" z BB, zaraz wezmę się za pisanie
Danko może sprawdź wyszukaj powyższe linki od jola-li, jeśli wyklikasz kilka osób wyślij zapytanie czy w razie czego byłyby chętne odbyć wizytę PA w Bielsku
w dniach:
pon- wtorek do południa
od środy do poniedziałku kolejnego w wybranej porze

a ja napiszę do tych osób do których zdobyłam namiar dzisiaj

a swoją drogą to Meggi to niezwykle adopcyjny pies w sensie taki nie mający przeciwskazań - nawet koty dobrze toleruje :) pies-anioł :)

Posted

Wypisałam trochę próśb o wizytę, ale większość nicków od dawna nie była aktywna. Szperam dalej i trzymam kciuki.
Margaret, jak tak nadal będziesz hiperaktywna, to do rana Meggi będzie w DS :evil_lol: