Onaa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Tak sobie pomyślałam, że gdyby ktoś zrobił bazarek na Juranda to ja bym parę fantów znalazła. Tylko musiałabym komuś to wysłać :oops:. To tyle co mogę na ten moment pomóc :oops:. Quote
asl Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Lu_Gosiak to będę czekała na pw :) I trzymam kciuki za Juranda :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dogo07 napisał(a):Tak sobie pomyślałam, że gdyby ktoś zrobił bazarek na Juranda to ja bym parę fantów znalazła. Tylko musiałabym komuś to wysłać :oops:. To tyle co mogę na ten moment pomóc :oops:. Moge zrobic bazarek ale musialabym dostac gotowe zdjecia Quote
basiapron Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 zróbcie cegiełki na allegro, zawsze parę złotych się uzbiera póki co ja jestem bez kasy więc mogę jedynie podnieść Quote
Maszaberla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 basiapron napisał(a):zróbcie cegiełki na allegro, zawsze parę złotych się uzbiera Dobry pomysl Quote
mariamc Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Trochę opóznia mi się otwarcie hoteliku. Będę śledzić wątek, jesli nie będzie miał jeszcze miejsca u Ani a ja już będę działać, to dam znać. Trzymam kciuki za biedaka. Quote
sonikowa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 O mariamc, własnie zaczęłam czytać wątek od początku i pomyślałam o Tobie. Dziewczyny, ile trzeba do zebrania sumy na hotelik? I który jets w kolejce Jurand, kiedy mógłby jechać? W przyszłym tygodniu coś się może wyklaruje z jednym z psiaków, które wspieram, to wtedy będę mogła coś przerzucić na Juranda :-) Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 mariamc:loveu: dzieki wielkie ze zajrzałaś....Jurand poki co dzieki dogo0607:loveu: jest 5 w kolejce u Ani - jednak piec psow az pojdzie do adopcji to troche potrwa...moze cos innego se znajdzie szybciej Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Może do zuzi go tez zapiszcie;) http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dom-tymczasowy-dla-psiakow-u-zuziam-138597/index5.html#post12434841 Quote
ihabe Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Mam rezerwację u Zuzi, mogę ją przeznaczyć dla Juranda. Deklarację moja też macie, minimum 50 zł:loveu: Żaden niewidomy psiak nie może zostać pozbawiony naszej pomocy i szansy na dom:-( Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ZAgladam i ja....zdjęcia Juranda mnie powaliły..zwlaszcza jedno...bardzo żaluję, ale na dziś nie mogę zadeklarować wpłaty miesięcznej...za dużo ostatnio na siebie nabrałam..ale lada dzień, być może jedna "moja" psinka pojedzie do domku..jeśli tak, to wtedy swoją dyszkę przeznaczę na Juranda..będę tu zaglądała i pamiętała...Jemu należy sie normalne życie...dobre życie...z wybiegiem i człowiekiem..i wierzę, że będzie je miał:loveu::loveu:Oby jak najszybciej:lol: Quote
sonikowa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 gonia66 napisał(a):ale lada dzień, być może jedna "moja" psinka pojedzie do domku..jeśli tak, to wtedy swoją dyszkę przeznaczę na Juranda.. Chyba o tej samej psince myślimy ;-) Miło cię widzieć, goniu. I pozostałe cioteczkie. Myślę że w takim gronie Jurand już niedługo posiedzi w boksie. Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):ihabe:loveu::loveu::buzi::Rose::Rose::Rose: nie dość, że deklaracja to jeszcze miejsce w hoteliku szok:crazyeye::crazyeye: ale dzisiaj wspaniały dzien oo..TAK TAK...DZIŚ WSPANIAŁY DZIEŃ...zdecydowanie się zgadzam....:loveu::loveu::loveu:Większosc cioteczek z tego wątku wie dlaczego:multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :multi::multi::multi: piekne dzieki wszystkim:loveu::multi: tyle kochanych dobrych duszyczek tu sie zleciało, niewiem jak mam dziekowac....mysle ze najlepiej zrobi to usmiechniety Jurand, jak juz wspolnymi siłami go wyciagniemy;);) Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ihabe napisał(a):Mam rezerwację u Zuzi, mogę ją przeznaczyć dla Juranda. Deklarację moja też macie, minimum 50 zł:loveu: Żaden niewidomy psiak nie może zostać pozbawiony naszej pomocy i szansy na dom:-( ihabe:loveu::loveu::buzi::Rose::Rose::Rose: nie dość, że deklaracja to jeszcze miejsce w hoteliku szok:crazyeye::crazyeye: ale dzisiaj wspaniały dzien Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 sonikowa napisał(a):Chyba o tej samej psince myślimy ;-) Miło cię widzieć, goniu. I pozostałe cioteczkie. Myślę że w takim gronie Jurand już niedługo posiedzi w boksie. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokladnie toż to mafia dogomaniacka sie zleciała, ja sie dziwie że On jeszcze w schronie siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Edit: WKLEJE DEKLARACJE ZEBY NIKOGO NIE POMINAC gosia t.-20zł iwlajn -50zł supergoga-20zł funia-10zł Lu_gosiak-10 stonka1125-20zł ajula-15zł izabela124 - 10zł ihabe - 50zł razem:205zł jednorazowo: malicja - 50zł asl - 10zł Quote
stonka1125 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Lu.... odwalasz za mnie całą robotę,gdyby nie ty to nie wiem czy potrafiłabym ruszyc to wszystko,dziękuje ci bardzo i jurus też dziękuje,tak cos czuje,że ten mis niedługo pojedzie do hoteliku........... Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 stonka1125 napisał(a):Lu.... odwalasz za mnie całą robotę,gdyby nie ty to nie wiem czy potrafiłabym ruszyc to wszystko,dziękuje ci bardzo i jurus też dziękuje,tak cos czuje,że ten mis niedługo pojedzie do hoteliku........... No...co do tego nie mam żadnych wątpliwosci..jakby co= mafia zedrze kilka haraczy...:eviltong::eviltong:nie ma to- tamto:loveu::loveu:Teraz to juz tylko modlić sie o miejsce dla Juranda....oby było jak najszybciej:loveu::loveu: A ktoś jeszcze podawal na wątku jakąś propozycje..cos u Zuzy...(tak ma na imię moja najmlodsza pociecha- dlatego zapamiętałam:eviltong:)...sprawdzalyscie ten namiar??? Quote
tocha Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Kochany w poniedzialek najpozniej wysle 50 zl jednorazowo tylko podajcie mi konto prosze! Quote
Leyla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja tu kawałek mafii "Dogorra "widzę, a to znaczy ,że walczymy do skutku, az Jurand będzie szczęśliwy...nooo a potem jak zwykle libacja:drink1::cunao: Quote
marysia55 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Leyla napisał(a):Ja tu kawałek mafii "Dogorra "widzę, a to znaczy ,że walczymy do skutku, az Jurand będzie szczęśliwy...nooo a potem jak zwykle libacja:drink1::cunao: :crazyeye::crazyeye: dobrze widzisz kochana :loveu:, wątek sie rozkręcił, "lotne brygady nadleciały", ale z balangą poczekamy aż Jurand znajdzie sie w hoteliku, a ten kawałek mafii jest spory więc efekty powinny być. Jak nie to się tym pozostałym "członkom" dobiorę do dupska :mad::mad: Quote
Leyla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: dobrze widzisz kochana :loveu:, wątek sie rozkręcił, "lotne brygady nadleciały", ale z balangą poczekamy aż Jurand znajdzie sie w hoteliku, a ten kawałek mafii jest spory więc efekty powinny być. Jak nie to się tym pozostałym "członkom" dobiorę do dupska :mad::mad: ..dobierz się ,dobierz... byleby już Jurand szczęśliwy był ...no i nasza libacja będzie szybciej:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Leyla']..dobierz się ,dobierz... byleby już Jurand szczęśliwy był ...no i nasza libacja będzie szybciej:evil_lol::evil_lol::eviltong: noooooo na to liczę :diabloti::diabloti: Quote
sonikowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='tocha']Kochany w poniedzialek najpozniej wysle 50 zl jednorazowo tylko podajcie mi konto prosze! bardzo dziękujemy! Kto zbiera pieniądze?? Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 noooo to juz mafia w komplecie na watku....:multi::multi::multi: Pati narazie nikt nie zbiera, bo jeszcze nie wiadomo kiedy i gdzie Jurand pojedzie....a brakuje jeszcze conamjmniej 95zł deklaracji Quote
Recommended Posts