Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie mogę:placz:
Ania - znowu sprawilas, ze ryczę:placz:
Moze napisac o nim do gazet o duzym zasiegu, sukac popmocy w mediach...
On nie moze zostac dłuzej w schronie...

Posted

zapisałam go w kolejkę do murki,deklaruję 20 złotych,więcej nie mogę:shake:
rozesłałam wici, że tak powiem "na mieście"na bank jakies jeszcze pieniążki wpadną.......dzisiaj ma być burza w nocy,jak on musi się bać jeżeli widzące szaleją ze strachu......

Posted

nasz juruś był na spacerku poza schroniskiem,szaleństwom nie było końca,powrót nie był łatwy,jak sie zorientował że wracamy to ogon podkulił i nie chciał iść dalej..............nie ma szans na adopcje ze schroniska.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
no i sie poryczałam:placz:
zaznaczam sobie wątek i będe myśleć co dalej...może coś uskrobie z pieniążków...przynajmniej tyle...

to dokładnie jak ja....

moge zadeklarowac 10zł miesiecznie:oops::oops:

Posted

poryczalam sie...nie jestem w stanie objac tych wszystkich psich nieszczesc, gdzie nie zajrze potrzebna pomoc :placz:
moge zadeklarowac 50 zl - jednorazowo niestety..

Posted

malicja napisał(a):
poryczalam sie...nie jestem w stanie objac tych wszystkich psich nieszczesc, gdzie nie zajrze potrzebna pomoc :placz:
moge zadeklarowac 50 zl - jednorazowo niestety..

dziekuje kochana:loveu::loveu: to bardzo duzo:multi:

Posted

mam dodatkową deklaracje na jurusia 20zł(gosia talarczyk z jerocina),czyli jest juz 60zł stałych +50 jednorazowo od malicji,koszt doby to 15zł,ale jeszcze mamy troche czasu na zbieranie deklaracji więc myślę że się uda,to naprawde fantastyczny i wesoły pies,nas oczarował totalnie,mógłby mieszkac z innymi zwierzętami,ale nie wiem jak one by na niego reagowały,on ma ze tak powiem słabo opanowane nieobijanie się o wszystko na swojej drodze,ewentualni właściciele musieli by byc na to uczuleni bo łatwo może zginąć tak że raczej na smyczce,chyba że ogrodzony teren,wtedy bez problemu,no i gdyby "mój" łatek który jest u murki znalazł dom,to automatycznie deklaracje z jarocina (50 zł)przejdą na jurusia,nie wstydzić się tylko deklarować!

Posted

Lu Gosiak, dzięki za namiar na ten wątek.
Ja pochodzę ze Szczytna więc Jurand to prawie ziomek, choć z imienia:)
Deklaruję 50 zł na jego utrzymanie w hoteliku.
Więcej takich priwów do konkretnych osób i wyciągniemy psiaka. Te zdjęcia i opisy Stonki... wzruszyłam się strasznie...

Posted

Gosiu , jestem ... ale na razie wpadłam tylko na moment, musze wyjść z domku. Wieczorkiem na pewno wpadne i spróbuję namówić inne ciotki do zaglądnięcia na wątek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Moge wysupłac 20 zł miesięcznie. Przepraszam, że nie dam rady więcej.
Ale może też co nieco dorywczo dokładać - tyle moge deklarować na bank.

I nie tylko allegro. Sporo ogłoszeń w róznych portalach. Na cafeanimal napiszcie, umieszczę w Metrze.
Nasze ślepaczki znalazły domki. Mam nadzieję, że i Jurand znajdzie.

Wstawiłam sobie jego banerek