stonka1125 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 nie mogę po prostu,on tam taki biedny jest,tak go dzisiaj zastałam tak płakał i szczekał jak już był pewien ze ktoś stoi..... zabierz mnie, zabierz....... Quote
Torusia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ale przynajmniej szczęśliwy jest że Go odwiedzasz wyprowadzisz i dasz mu tę odrobinę miłości :loveu: Quote
Tola Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No nie mogę:placz: Ania - znowu sprawilas, ze ryczę:placz: Moze napisac o nim do gazet o duzym zasiegu, sukac popmocy w mediach... On nie moze zostac dłuzej w schronie... Quote
funia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ania twoje zdjęcia ,wiesz co spowodowały zlituj się .:placz: Quote
stonka1125 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 zapisałam go w kolejkę do murki,deklaruję 20 złotych,więcej nie mogę:shake: rozesłałam wici, że tak powiem "na mieście"na bank jakies jeszcze pieniążki wpadną.......dzisiaj ma być burza w nocy,jak on musi się bać jeżeli widzące szaleją ze strachu...... Quote
Ninka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zaznaczam, wrzucam banerek i ide spac... Pomysle jutro, bo dzis to juz tylko plakac mi sie chce:-( Quote
sacred PIRANHA Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 no i sie poryczałam:placz: zaznaczam sobie wątek i będe myśleć co dalej...może coś uskrobie z pieniążków...przynajmniej tyle... Quote
stonka1125 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 nasz juruś był na spacerku poza schroniskiem,szaleństwom nie było końca,powrót nie był łatwy,jak sie zorientował że wracamy to ogon podkulił i nie chciał iść dalej..............nie ma szans na adopcje ze schroniska. Quote
Torusia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 jaki szczęśliwy na tych spacerkach :loveu: fajnie że macie to szczęście dawać psiakom w schronisku miłość :lol: Quote
stonka1125 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 naprawdę nikt już o jurusiu nie pamieta???????? Quote
funia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 stoncia pamietam ,tylko jakoś ostatnio tragicznie nie mam czasu. Fajne widzieć go takiego szczęśliwego:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):no i sie poryczałam:placz: zaznaczam sobie wątek i będe myśleć co dalej...może coś uskrobie z pieniążków...przynajmniej tyle... to dokładnie jak ja.... moge zadeklarowac 10zł miesiecznie:oops::oops: Quote
Lu_Gosiak Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 czy nikogo Jurand nie wzrusza??? i ta klatka w której musi spedzac całe dnie??????? pomóżcie 5- 10zł miesiecznych deklaracji i damy rade go wyciagnąć!!!!! Quote
stonka1125 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 juruś ma 40 zł deklaracji,jeszcze troszeczkę!!!!!!!!!!!!! Quote
funia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mało ,kurcze . Ania wejdz na ogólny zamojski padniesz ,dałam z grubej rury bo sie wkurwiłam,, Quote
malicja Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 poryczalam sie...nie jestem w stanie objac tych wszystkich psich nieszczesc, gdzie nie zajrze potrzebna pomoc :placz: moge zadeklarowac 50 zl - jednorazowo niestety.. Quote
Lu_Gosiak Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 malicja napisał(a):poryczalam sie...nie jestem w stanie objac tych wszystkich psich nieszczesc, gdzie nie zajrze potrzebna pomoc :placz: moge zadeklarowac 50 zl - jednorazowo niestety.. dziekuje kochana:loveu::loveu: to bardzo duzo:multi: Quote
stonka1125 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 mam dodatkową deklaracje na jurusia 20zł(gosia talarczyk z jerocina),czyli jest juz 60zł stałych +50 jednorazowo od malicji,koszt doby to 15zł,ale jeszcze mamy troche czasu na zbieranie deklaracji więc myślę że się uda,to naprawde fantastyczny i wesoły pies,nas oczarował totalnie,mógłby mieszkac z innymi zwierzętami,ale nie wiem jak one by na niego reagowały,on ma ze tak powiem słabo opanowane nieobijanie się o wszystko na swojej drodze,ewentualni właściciele musieli by byc na to uczuleni bo łatwo może zginąć tak że raczej na smyczce,chyba że ogrodzony teren,wtedy bez problemu,no i gdyby "mój" łatek który jest u murki znalazł dom,to automatycznie deklaracje z jarocina (50 zł)przejdą na jurusia,nie wstydzić się tylko deklarować! Quote
iwlajn Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Lu Gosiak, dzięki za namiar na ten wątek. Ja pochodzę ze Szczytna więc Jurand to prawie ziomek, choć z imienia:) Deklaruję 50 zł na jego utrzymanie w hoteliku. Więcej takich priwów do konkretnych osób i wyciągniemy psiaka. Te zdjęcia i opisy Stonki... wzruszyłam się strasznie... Quote
marysia55 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Gosiu , jestem ... ale na razie wpadłam tylko na moment, musze wyjść z domku. Wieczorkiem na pewno wpadne i spróbuję namówić inne ciotki do zaglądnięcia na wątek :loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Iwlajn :loveu::loveu::loveu: WIELKIE DZIEKI Quote
supergoga Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Moge wysupłac 20 zł miesięcznie. Przepraszam, że nie dam rady więcej. Ale może też co nieco dorywczo dokładać - tyle moge deklarować na bank. I nie tylko allegro. Sporo ogłoszeń w róznych portalach. Na cafeanimal napiszcie, umieszczę w Metrze. Nasze ślepaczki znalazły domki. Mam nadzieję, że i Jurand znajdzie. Wstawiłam sobie jego banerek Quote
Recommended Posts