Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak nadejdzie pora przelania kasy błagam skrobnijcie mi PM z kontem - bo jestem zakręcona i tyle mam na łbie, że mogę zapomnieć.

I tym razem jakoś tak w domek wierzę.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Wpadłam do Jurandka chociaż nic nie mogę mu pomóc :(.
Ale Ciotka Gosia tak ładnie zapraszała.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieki Renatko, niewiem czy ładnie ale narazie jeszcze nikt mnie nie pogonił :mad::mad: za spamowanie, wiec nie jest źle;)

Goga mam nadzieje, że Twoje przeczucia sie urzeczywistnia:loveu::evil_lol::evil_lol: - musza;)

Posted

tak sie zbiegłyście do niego,że az się wzruszyłam,Lu_gosiak jesteś wielka,dziękuję wszystkim którzy sa z jurandem,to mamy juz 130 stałych i 50 jednorazową,to wpisze to co mamy w pierwszy post

Posted

Jestem ;)
A wiec tak - napiszcie dokladnie ile potrzeba - rozumiem ze 15 zl za dobe?
Czy dobrze przeczytalam?
Moze wpiszcie aktualne deklaracje w 1 poscie zeby bylo wiadomo ile jest a ile brakuje

Ja zbieram pieniadze na swojego biedaka Znajdka i tez mi brakuje 90 zl miesiecznie:-(
Ale Jurusiowi trzeba koniecznie pomoc!

To zdjecie mnie rozwalilo, Antosiowi slepaczkowi sie udalo wiec jemu tez sie uda

Ktore ma miejsce w kolejce u Murki?
Ile mamy czasu?

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Aguś, wiec u Murki jest 13, moim zdaniem trzeba szukac innego hoteliku szybciej jak sie da....niewiem czy ten psiak doczeka az 13 psów przed Nim.... napisalam do mariamc, gdyby sie zgodzila byłoby cudownie.....ale brakuje deklaracji:shake:

13:shake: faktycznie
Ile brakuje pieniedzy?

Posted

Aguś, wiec u Murki jest 13, moim zdaniem trzeba szukac innego hoteliku szybciej jak sie da....niewiem czy ten psiak doczeka az 13 psów przed Nim.... napisalam do mariamc, gdyby sie zgodzila byłoby cudownie.....ale brakuje deklaracji:shake:

Posted

nigdy nie składam deklaracji na "co miesiąc", bo nie mam stałych dochodów i nigdy nie wiem, ile będe miała kasy
ale wyjątkowo zadeklaruję chociaż te 15 zł - mało, ale chociaż tyle
tylko przypomnijcie mi proszę, jak trzeba będzie już płacić, bo dorzucam się to tu, to tam - no, po prostu, żebym nie przegapiła

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
no narazie miesiecznych wpłat mamy zadeklarowanych 130zł, niewiem ile brakuje bo zalezy gdzie pójdzie;)

Rozumiem ze wszystko musi sie zamknac w kwocie 300-450 zl?

Malgoś a bazarki?
trzeba je robic na cito !

Posted

[quote name='Ajula']nigdy nie składam deklaracji na "co miesiąc", bo nie mam stałych dochodów i nigdy nie wiem, ile będe miała kasy
ale wyjątkowo zadeklaruję chociaż te 15 zł - mało, ale chociaż tyle
tylko przypomnijcie mi proszę, jak trzeba będzie już płacić, bo dorzucam się to tu, to tam - no, po prostu, żebym nie przegapiła

Ajula jakie mało:mad: dla Juuranda i dla Nas to bardzo duzo:multi::multi::multi: DZIEKUJE CI:loveu::loveu::loveu:

Posted

asl napisał(a):
Niestety jednorazowo i tylko 10 zł mogę wpłacić :oops:

Lu_Gosiak gdzie przelać pieniążki?

wroobel.... niewiem, ale chyba nie ma:shake:

asl Dzieki bardzo;):loveu:, narazie jeszcze nigdzie bo zbieramy wstepnie deklaracje, jak konkretnie bedzie wiadomo to Cie powiadomimy napewno:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Dogo jestes 5 w kolejce;)

5 to duzo lepiej niż 13:multi::multi: dzieki Renatko

ja czekam jeszcze na odpowiedz mariamc, może sie udałoby szybciej psa zabrac, ten betonowy boks i ona leżący biedny tak całe dnie mnie prześladuje....

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale on śliczny jest ;) Deklaruję 10zł miesięcznie
Tylko proszę mi co miesiąc przypominać o wpłacie

dzieki Izuś:loveu::multi::multi:
czyli juz mamy 155zł miesiecznych deklaracji potrzeba minimum drugie tyle, ale damy rade prawda???????:evil_lol::evil_lol: