Basia i Barni Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja póki co upieram się na tych fotkach , ludzie nie lubia brac kota w worku ,ja tam na wygląd nie patrzę gdy pies jest w potrzebie ,ale to duży pies i w jakiej kondycji fizycznej nie wiadomo. Najlepiej się udać na miejsce i strzelić ta fotkę chociażby z daleka ,to wiele by ułatwiło . Bo my tu mówimy o żekomym bernardynie , zawieziemy psa do osoby ,która oczekuje bernardyna a okaże się to" tylko "duzy pies . Trzeba zrozumieć też osoby ,które biorą psiaka ,że wyadoptowanie tak dużego psa nie w typie rasy to troche graniczy z cudem -choć nie musi oczywiście . Nie ma stałych deklaracji , nie ma pewnego hoteliku , nie ma fotek ,są tylko poszlaki . Quote
simbunia Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Długo nic nie pisałam,bo szukałam również sama domu dla suni. Znalazłam!!! Sunia już w nowym domu Wzięła ją znajoma mojego męża z pracy,która niedawno straciła swojego psa.Dom z ogródkiem.Dzisiaj sunia idzie do lekarza.Na pierwszy rzut oka nic jej nie dolega,jest tylko wychudzona.Zobaczymy co powie weterynarz.WW Quote
Basia i Barni Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='simbunia']Długo nic nie pisałam,bo szukałam również sama domu dla suni. Znalazłam!!! Sunia już w nowym domu Wzięła ją znajoma mojego męża z pracy,która niedawno straciła swojego psa.Dom z ogródkiem.Dzisiaj sunia idzie do lekarza.Na pierwszy rzut oka nic jej nie dolega,jest tylko wychudzona.Zobaczymy co powie weterynarz.WW a jak sprawa poszła ? Bo akcja szybka , a tu sama wszystko załatwiłaś ? Quote
simbunia Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Facet ucieszył się ze stówy i po sprawie. Quote
Isiak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Czytam wątek od początku i jestem pod wrażeniem - jesteście wszyscy wspaniali! Od samego początku, jak trafiłam na dogo, wciąż zaskakuje mnie to, jak nawet nie znający sie zupełnie ludzie potrafią się zorganizować w jakiejs sprawie i konsekwentnie doprowadzić do szczęśliwego końca. Wielkie pokłony dla Was! :modla: Quote
zuziaM Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jak sie ciesze :multi: ! ! ! Na pewno lepiej trafic nie mogla, bo przeciez bedzie jeszcze pod bokiem simbuni :lol: ! No wspaniale :lol: ! Quote
Asior Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 to moze chociać teraz są szanse na fotki :) żebyśmy wiedziały kto nas chwycił za serce!!! Quote
Asior Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 DZIEWCZYNY TU TEŻ MAMY PILNĄ SPRAWĘ.... trzeba od baby odebrać SUNIE BERNARDYNKĘ!!!!!!! BABKA JUŻ JEST NA CZARNYCH KWIATKACH.... ale została u niej jeszcze sunia, i po odebraniu jej psa, baba teraz chce oddać sunie... Podejrzewam, ze zorientowała się, ze chore oczko suni trzeba będzie leczyć a to kosztuje :placz::placz::placz: MUSIMY ZNALEŚĆ JAKIŚ TYMCZAS SUNI... BO CHOLERA WIE CO BABIE ODBIJE i gdzie ją pośle.... SUKA JEST MŁODZIUTKA, to szczeniak jeszcze, nie ma roku..... :placz::placz::placz: zanim do niej trafiła, była na wsi w kojcu, karmiona namoczonym w wodzie chlebem.... MUSIMY JEJ POMÓC!!!!!! Bo już dość przeszła w swym młodziutkim życiu :placz::placz::placz: BŁAGAM...pomóżmy jej :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-dysplazja-wraca-z-adopcji-potrzebne-400-zl-na-hotelik-136121/index28.html#post12384233 czytajcie ostatnie strony, tam wspominamy o suni.... Quote
LACRIMA Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ojej jak dobrze. Lacrima się nie gniewa, bo nie jest głupia. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za malutką. Jesli będą (oby nie) jakieś problemy dajcie dziewczyny znać. W Łodzi nie ma prawa żaden bernardyn być smutny. Simbunia wspaniale! Dajcie chociaż jedno zdjęcie. Quote
nika28 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Sambunia, bardzo, bardzo się cieszę ! :multi: :multi: :multi: Quote
ANETTTA Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 simbunia daj nam czasem inf oi suni /////////// jetsteś wielka :multi::multi::multi::multi: Quote
majqa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ależ cudny zwrot akcji!!! Bardzo się cieszę!!!!!!!!! :multi: Quote
_ogonek_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 simbunia :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: strasznie się cieszę!!! Quote
LACRIMA Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ale nie zapomnijcie o ciekawych ciotkach. Napiszcie od czasu do czasu co słychać u dziewczynki. Quote
_ogonek_ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ANETTTA napisał(a):zmień tytuł ...............watku Właśnie bo ja nadal wchodzę i myślę o suni z przerażeniem :oops: :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ojej a tak się martwiłam o ta małą A tu takie wieści :loveu: Możemy liczyć na zdjęcia? :oops: Quote
Recommended Posts