Ninka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Genialnie prowadzony watek. Akcja z wodka-delicja, az sie nie moge doczekac efektow!!! Chce 100zl, dajcie mu 100zl i spokoj. Tylko gdzie piesek pojdzie..? Jaki ma charakterek..? Quote
LACRIMA Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 czy ona jest faktycznie w takim tragicznym stanie? Czy wiecie może coś o jakimś płatnym tymczasie blisko Łodzi? Quote
nika28 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nikt do kogo dzwoniłam się nie zgodził :-( Narazie, bo jeszcze będę męczyła :cool3: Do schroniska absolutnie :shake:, albo ją zabieramy dzisiaj do jakiegoś DT, albo czekamy jak jakiś się znajdzie. Quote
mamamuminka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zgadzam się z Niką.Może do czasu jak znajdzie się dt trzeba ją dokarmiać.Po prostu wynosić jej żarełko i czekać jak zje,bo jakby sie zostawiło michę to zamiast suni zjadłby jej pan :diabloti:.Na ulicy nigdy jej nie uderzył,nie wiadomo jak w domu. Quote
mamamuminka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ANETTA,czy Twoje "czekamy" oznacza "czekamy na sunię".Dowóz zapewniony gratis :loveu::loveu::loveu:. Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dziewczyny uważajcie, prosze was. Jeżeli mi się uda załatwię hotelik ale to nie jest pewne. Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wiem że mnie tam nie ma ale i tak się bardzo denerwuję... :shake: Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 kuba123 napisał(a):ja już ''po wszystkim'' Bazyl jest w drodze do Mosii wam też życzę powodzenia Jest!!! Kuba, to wspaniałe wieści!!!! Jak dobrze że tam trafił :loveu: No ale my czekamy Już pazurki ogryzam :roll: Quote
kuba123 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ja już ''po wszystkim'' Bazyl jest w drodze do Mosii wam też życzę powodzenia Quote
Basia i Barni Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 kuba123 napisał(a):ja już ''po wszystkim'' Bazyl jest w drodze do Mosii wam też życzę powodzenia brawo Kuba :multi:czekamy teraz co tu się zrobi :roll: Quote
nika28 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ANETTTA napisał(a):Szukajcie błagam DT .... Ja szukam, ale benek to duży pies :-( i nikt nie chce... :shake: Zobaczymy... Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nika powiedz mi czy kiedy skonczycie akcje jest gdzie ja przechowac? I ile mamy czasu na znalezienie DT? Quote
nika28 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A&S napisał(a):nika powiedz mi czy kiedy skonczycie akcje jest gdzie ja przechowac? I ile mamy czasu na znalezienie DT? A&S, ja chyba jednak dzisiaj nie jadę, bo nie mamy DT :shake: Odbierzemy sunię i co z nią zrobimy ? :shake: Ja jeszcze jutro będę dzwonić, musi się udać ! Wy też szukajcie DT... Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A czy dziewczyny biorące udział w akcji nie mogłyby jej wziąc na kilka dni? Quote
nika28 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A&S napisał(a):A czy dziewczyny biorące udział w akcji nie mogłyby jej wziąc na kilka dni? Nie wiem, ja napewno nie, bo by mnie sąsiedzi zabili... :shake: :shake: :shake: Quote
nika28 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Basia i Barni napisał(a):cholera jasna , to ma byc łódź ? Wiesz, transport można zawsze zorganizować... :cool3: Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nika co rozumiesz mówiąc "sąsiedzi by mnie zabili"? Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Basia i Barni napisał(a):cholera jasna , to ma byc łódź ? Kurczę szkoda... Poszukam w DTA Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A nie wiecie jak może reagowac na inne zwierzaki? Quote
nika28 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A&S napisał(a):nika co rozumiesz mówiąc "sąsiedzi by mnie zabili"? Nie pozwalają mi brać psów na DT :shake: :crazyeye: :angryy: Quote
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 majqa napisał(a):Na wątku jest informacja Anetko, że wobec psów OK, a o koty można tylko dopytać właściciela. Dzięki :oops::oops::oops: Niestety hotelik o którym wspominałam ma chwilowe problemy i nietsety nic z tego nie wyszło. Quote
Recommended Posts