Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna młoda sunia bernardyn jest w bardzo nieodpowiedzialnych rękach.
Jej właścicielem jest człowiek,który prawie nigdy nie trzeżwieje.
Nie pracuje,całymi dniami przebywa pod sklepem z piwem.
Sunia oczywiście cały czas jest z nim.
Za miskę z jedzeniem służą jej uliczne pojemniki na śmieci,a za miskę z piciem brudne kałuże i woda z toytoya.
Czasem ktoś z litości rzuci jej ochłap.
Właściwie nie wiadomo jak sunia znalazła się w rękach tego człowieka.
Może komuś zgineła.
Facetowi tak naprawdę wcale na niej nie zależy i chętnie sprzedałby ja za 100zł,żeby mieć na picie.
Sunia jest łagodna w stosunku do ludzi,dzieci i innych psów.
Czy jest ktoś,kto ją przygarnie,bądż ma jakis pomysł jak jej pomóc,bo w rękach tego faceta "zginie marnie" wpadnie pod samochód lub kumple pijaczki ją zamęczą.
Ja niestety nie mogę jej przygarnąć,ponieważ mam juz dwa psy i brak odpowiednich warunków dla psa tej rasy.
Pomóżcie proszę.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nika dzięki za szybkie działanie.W jakich godzinach tam będziesz? Bo jezeli ten facet będzie spał w swojej melinie ,to sunia będzie z nim i na próżno tam pojedziesz.Może się spotkamy i razem dorwiemy tego faceta

Posted

simbunia napisał(a):
Nika dzięki za szybkie działanie.W jakich godzinach tam będziesz? Bo jezeli ten facet będzie spał w swojej melinie ,to sunia będzie z nim i na próżno tam pojedziesz.Może się spotkamy i razem dorwiemy tego faceta

Kurde, nie mam pojęcia o której godzinie pojadę :oops:
Napewno jakoś po 16, bo wcześniej nie mogę.

Posted

LACRIMA napisał(a):
Dziewczynki, przecież to jest jedna z najniebezpieczniejszych ulic Łodzi. Weźcie jakiegoś chłopa, bo tam to nie ma żartów.

Matko , posłuchajcie Lacrimy , weźcie Tż ,albo jakiegos kumpla :roll:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Matko , posłuchajcie Lacrimy , weźcie Tż ,albo jakiegos kumpla :roll:

SIMBUNIA czy znasz ten rejon dobrze? Może ja niepotrzebnie robię alarm. Bo ja znam.

Posted

simbunia napisał(a):
Ulica jest faktycznie bardzo "nieciekawa".Jeżeli dostanie parę złotych na wódeczkę to akcja może mieć zupełnie łagodny przebieg.Tylko trzeba wymyślic jakąś taktykę,żeby nie chciał za dużo pieniędzy,bo i tak wszystko przepije.A jeżeli zorientuje się,że zależy nam na psie,to kto wie,jakiej sumy sobie zażyczy.

Uważajcie z tymi zdjęciami, bo możecie się jednak nie spodobać. Czy będziecie próbowały zabierać psa od razu? Ty cioteczko wszystko nam tutaj napisz, bo ja gdy śpię w Łodzi, to burdy z tej ulicy słyszę u siebie w domu.

Posted

Ulica jest faktycznie bardzo "nieciekawa".Jeżeli dostanie parę złotych na wódeczkę to akcja może mieć zupełnie łagodny przebieg.Tylko trzeba wymyślic jakąś taktykę,żeby nie chciał za dużo pieniędzy,bo i tak wszystko przepije.A jeżeli zorientuje się,że zależy nam na psie,to kto wie,jakiej sumy sobie zażyczy.

Posted

simbunia napisał(a):

kup pół litra wódki , jakieś lepszej takiej za 30-40 zł i spróbujcie

Posted

z wielkim zaciekawieniem poczytam jak sobie poradziłyście z pijusem....... jakiś instruktaż mi potrzebny gdyż prawdopodobnie na początku tygodnia czeka mnie podobna akcja:roll: .........tez chyba będę latała z flachą po bramach w poszukiwaniu psa

Posted

Sambunia, to ty może kup tą wódkę, a ja jutro obdzwonię wszystkich znajomych, może ktoś zgodzi się wziąść suczkę chociaż do kojca, to odrazu będziemy mogły ją zabrać...

Posted

Im mniej będzie spotkań z tym gościem, tym lepiej, bo jak będzie miał ze spotkania na spotkanie przebłysk trzeźwości na naradę z kumplami, na paru flaszkach się nie skończy. Biedna sunieczka. :-(

Posted

majqa napisał(a):
Im mniej będzie spotkań z tym gościem, tym lepiej, bo jak będzie miał ze spotkania na spotkanie przebłysk trzeźwości na naradę z kumplami, na paru flaszkach się nie skończy. Biedna sunieczka. :-(

To jest bardzo dobra rada: spróbujcie go wziąć z zaskoczenia, niech nie gada z kumplami. A wódka faktycznie jakaś byle jaka, taka dla nich najpyszniejsza. Jejku, żeby się udało!!! Już się denerwuję.