Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja póki co upieram się na tych fotkach , ludzie nie lubia brac kota w worku ,ja tam na wygląd nie patrzę gdy pies jest w potrzebie ,ale to duży pies i w jakiej kondycji fizycznej nie wiadomo. Najlepiej się udać na miejsce i strzelić ta fotkę chociażby z daleka ,to wiele by ułatwiło . Bo my tu mówimy o żekomym bernardynie , zawieziemy psa do osoby ,która oczekuje bernardyna a okaże się to" tylko "duzy pies . Trzeba zrozumieć też osoby ,które biorą psiaka ,że wyadoptowanie tak dużego psa nie w typie rasy to troche graniczy z cudem -choć nie musi oczywiście .
Nie ma stałych deklaracji , nie ma pewnego hoteliku , nie ma fotek ,są tylko poszlaki .

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Długo nic nie pisałam,bo szukałam również sama domu dla suni.
Znalazłam!!!

Sunia już w nowym domu

Wzięła ją znajoma mojego męża z pracy,która niedawno straciła swojego psa.Dom z ogródkiem.Dzisiaj sunia idzie do lekarza.Na pierwszy rzut oka nic jej nie dolega,jest tylko wychudzona.Zobaczymy co powie weterynarz.WW

Posted

[quote name='simbunia']Długo nic nie pisałam,bo szukałam również sama domu dla suni.
Znalazłam!!!

Sunia już w nowym domu

Wzięła ją znajoma mojego męża z pracy,która niedawno straciła swojego psa.Dom z ogródkiem.Dzisiaj sunia idzie do lekarza.Na pierwszy rzut oka nic jej nie dolega,jest tylko wychudzona.Zobaczymy co powie weterynarz.WW
a jak sprawa poszła ? Bo akcja szybka , a tu sama wszystko załatwiłaś ?

Posted

Czytam wątek od początku i jestem pod wrażeniem - jesteście wszyscy wspaniali!
Od samego początku, jak trafiłam na dogo, wciąż zaskakuje mnie to, jak nawet nie znający sie zupełnie ludzie potrafią się zorganizować w jakiejs sprawie i konsekwentnie doprowadzić do szczęśliwego końca.
Wielkie pokłony dla Was! :modla:

Posted

DZIEWCZYNY TU TEŻ MAMY PILNĄ SPRAWĘ....

trzeba od baby odebrać SUNIE BERNARDYNKĘ!!!!!!!

BABKA JUŻ JEST NA CZARNYCH KWIATKACH.... ale została u niej jeszcze sunia, i po odebraniu jej psa, baba teraz chce oddać sunie... Podejrzewam, ze zorientowała się, ze chore oczko suni trzeba będzie leczyć a to kosztuje :placz::placz::placz:

MUSIMY ZNALEŚĆ JAKIŚ TYMCZAS SUNI... BO CHOLERA WIE CO BABIE ODBIJE i gdzie ją pośle....

SUKA JEST MŁODZIUTKA, to szczeniak jeszcze, nie ma roku..... :placz::placz::placz: zanim do niej trafiła, była na wsi w kojcu, karmiona namoczonym w wodzie chlebem.... MUSIMY JEJ POMÓC!!!!!! Bo już dość przeszła w swym młodziutkim życiu :placz::placz::placz:
BŁAGAM...pomóżmy jej :(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-dysplazja-wraca-z-adopcji-potrzebne-400-zl-na-hotelik-136121/index28.html#post12384233

czytajcie ostatnie strony, tam wspominamy o suni....

Posted

Ojej jak dobrze. Lacrima się nie gniewa, bo nie jest głupia. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za malutką. Jesli będą (oby nie) jakieś problemy dajcie dziewczyny znać. W Łodzi nie ma prawa żaden bernardyn być smutny. Simbunia wspaniale! Dajcie chociaż jedno zdjęcie.