flashka-g Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 pojechałabym z kim z wawy..ale ja mam w piatek mature z biologii i dopiero po południu bym mogła wyjechac z Opola.A pozatym ja mam zarezerwowany pokoj 20 km od wystawy.Trudno pojade do Papa w czerwcu. Quote
flashka-g Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Fuka aty jak jedziesz??Chociaz i tak jakbys miala miejsce to to bez sensu;/ bo ja do 15 mam mature..a pozatym mam zrobiona rezerwacje wjakims posranym hotelu co mi kaza płacic i jechac prosto na wystawe a potem do hotelu.BU:( a o krok mialam Championat Wegier :cry: trudno..moze do Papa uda mi sie pojechac:( Quote
Gosik71 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Jeśli ktoś nie ma czym jechać, to my mamy miejsce w samochodzie dla jednej osoby i nie dużego psa. Wyjeżdżamy w piątek w nocy i jedziemy na Nowy Sącz z Tychów, na granicę w Piwnicznej - możemy kogoś zabrać po drodze jak nie może podjechać. Wystawiamy się w sobotę i w niedzielę to napewno, nie dostałam jeszcze potwierdzenia z klubówki (zgłoszenie wysłałam późno) ale jak dojdzie to wystawiamy się też w poniedziałek. Czyli wracamy w zależności od klubówki, albo w niedzielę albo w poniedziałek zaraz po wystawie. Prośba do wszystkich którzy są obcykani na Węgrzech - ile kasy trzeba zabrać???? Czy na miejscu można załatwić gdzieś jeszcze noclegi (i za ile?) bo jak narazie to... będziemy chyba spali w aucie! Dzięki za wiadomości z góry!!! Quote
Fuka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Gosik71 - jestes wielka! Flashka - moze to jest rozwiazanie? Bo Andrzej niestety odpada :( A tak do Tych masz blisko, wiec mogłabys zdac mature i pojechac? Przeciez w weekend egzaminow miec nie bedziesz? Quote
Gosik71 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Jaka ja tam wielka!!!!!!!!! Jest miejsce w samochodzie to trzeba to wykorzystać, wiem jak to jest, jak się chce jechać a nie ma czym!!! Też kiedyś byłam w takiej sytuacji. Poradźcie jeszcze jak się dowiedzieć, czy przyjęli mi psa na klubówkę... wtedy by było wiadomo kiedy wracamy... Dzwonić tam odpada bo się z nimi nie dogadam. :wink: Quote
Fuka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Spróbowałabym wysłac maila do organizatorow. Jestes wielka i juz! Howgh! :D Quote
Gosik71 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Jak napiszę po polsku to mnie nie zrozumieją, a nawet jak mi odpiszą to ja będę z tego zielona więc może lepiej poczekam czy dostanę potwierdzenie, z własnego doświadczenia wiem, że z klubówek potwierdzenia przychodzą przed wystawą na kilka dni. Pozdrawiam!!! Quote
Fuka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 To podaj mi na priva dane swojego psa to im wysle maila w Twoim imieniu. Napisz tez kiedy zgłaszalas. :D Quote
Gosik71 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Wysłałam Ci na PV wszelkie dane. Dzięki za pomoc!!! Quote
Fuka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Nie dziekuj :D , bo oni jeszcze musza odpowiedziec :roll: Quote
Gosik71 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ale dzięki Twojej pomocy będę wiedziała na czym stoję, a ktoś kto będzie chciał z nami jechać, będzie wiedział kiedy wracamy... a tak to takie kombinowanie. Quote
flashka-g Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 ja juz znalazłam tarnsport.jade z ludzmi spod Wawy..ale narazie to nie mam potwierzdenia..a moich Ponów juz doszły a ggrzywaczki nic..a wysylalam razem..i najlepsze to ze dałam moj adres a oni wyslalali potwierdzenia ponow do znajomych :o skad wzieli adres to nie wiem..jak nie doatne powtierdzenia to w ciemno nie jade. Quote
sh_maniak Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Ja tez nie mam potwierdzenia :-? Diankus wysłałas tam meila w mojej sprawie :roll: Quote
flashka-g Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 i nie wiem co robic...bo na pony doszło...a grzywaczki nie;/ Quote
Diana14 Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='Gosik71']Jak napiszę po polsku to mnie nie zrozumieją, a nawet jak mi odpiszą to ja będę z tego zielona więc może lepiej poczekam czy dostanę potwierdzenie, z własnego doświadczenia wiem, że z klubówek potwierdzenia przychodzą przed wystawą na kilka dni. Pozdrawiam!!! Gosik może w Polsce tak jest ale z tamtej klubówki potwierdzenia nie dostaniesz. Na stronie www.szilvasvaradcacib.hu masz maile do klubów. Odpisują w kilka dni ;) Marta nie wysłałam bo nie moge tego cholelstwa znaleźć! Eh... flashka-g napisz maila do klubu niech Ci sprawdzą. Ja wcześniej dostałam na jeden dzien a nie na dwa (a była przyjęta na oba ;) ) Quote
flashka-g Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 myslisz Diana ze jak napisze do klubu to mi sprawdza czy jestem na miedznynarodowce??bo naklub nie zgłaszałam..sczzerze to bym była hyappy jakby mnie nie przyjeli bo za duzo problemów z tym wszystkim. Quote
Diana14 Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 flashka nie wiem ale maila do związku w Szilvasvarad nie moge znaleźć więc to jedyne chyba co pozostaje... :roll: Quote
Bogarka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 flashka, mozna wiedziec co zglosilas i na która wystawe? Quote
Diana14 Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Marta napisałam maila do hodowczyni...może uda się coś załatwić. Szczegóły masz na gg. Całusy :calus: Quote
flashka-g Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Bogarka Chiński Grzywacz Sasquehanna Sabda klasa championów suka na obie międzynarodówki. Quote
Gosik71 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No, my już wiemy że pies jest zgłoszony na wszystkie 3 wystawy. Wyjeżdżamy w piątek w nocy, wracamy w poniedziałek po wystawie, jeśli ktoś nie ma transportu, to jest wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby i nie dużego psa. Quote
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 macie potwierdzenia???na miedzynarodowki i na kluby???? Quote
Recommended Posts