Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']:angel: :angel: :angel: wiedzialam ze sie spotkali!! :wink: mogliby czesciej :P

i chyba trza zmienic rezysera bo Bas sie ostatnio obija :lol: :oops:[/quote]
O czym ty opowiadasz?
Pomyśl!
Zdrówko :evilbat:

Posted

[quote name='souris']Ajka jesteś genialna, jakbym ich widziała :o Teraz sama możesz produkoiwać odcinki 8) Basenji masz konkurencje 8)

Brawo brawo prosze państwa, Basenji świetna robota i bardzop fajne ujęcie. :klacz:[/quote]

Możecie robić sobie serial ale w innym poście. Nie może być kilku reżyserów!
Zdrówko

Posted

Tymczasem Inspektor Piesiak został wezwany do swoich przełożonych:
[i]Za wybitne osiągnięcia w walce z przestępczością inspektorze wręczamy ci te medale i puchar[/i]
[img]http://img183.exs.cx/img183/962/medalistaduarozdzielczo20zv.jpg[/img]

Zdrówko
cdn

Posted

Basenji, solennie obiecuję,że już nigdy nie "wetnę" Ci się w serial, tylko się nie obrażaj i kręć serial dalej :wink:
Nawet nie wiesz ile masz fanek, ALE ONE TYLKO LUBIĄ SIĘ PODROCZYĆ :wink:

Posted

Tymczasem, Mruczysław w swoim kartonie gościł znaną postać półświatka:

[img]http://img191.exs.cx/img191/1900/mrkino6hw.gif[/img]
Wsród romantycznie rozrzuconych gałganków i strzępów kartonu słychać było męczące :loveu: miałczenie rudej i posapywanie Mruczysława, przerywane wrzaskami i prychaniem. A jednocześnie Ruda sączyła :kociak: Mruczysławowi do ucha swoje plany......
[i]Słuchaj grubasku, co zrobisz.....[/i]

Zdrówko

cdn

Posted

No ładne rzeczy Ta Ruda wyprawai musze z nią pogadankę o "tych" sprawach przeprowadzić :wink: za plecami pani tak sie po ciemku obsciksiwać :evilbat: Juz ja z nią porozmawiam ....

Posted

Oj oj Basenji nie zaczynaj ze mną, bo akurat tu jesteśmy z Ruda podobne i ona ma ostre pazurki i ja również ..... strzeż się .......... :evilbat:
Ruda jest juz pełnoletnia ja moge jej tylko pewne sprawy jako przyjaciólka naswietlić :D

Posted

:lol: Tymczasem Inspektor Piesiak wezwał swoich śledczych:
[i]"Słuchaj, posterunkowy Gusio! Mam cynk od swojego kontaktu, że szykuje się jakieś duże przestępstwo. Miej oczy i uszy otwarte i jodłuj w razie czego![/i]
[img]http://img72.exs.cx/img72/4691/gusioifoxie3sq.jpg[/img]

Zdrówko.

cdn :fadein:

Posted

Brawo brawo :klacz:

Dlaczego ? Nieuświadomieni i tak nie będą wiedzieć o co chodzi, a dla uświadomionych to zadna nowość nie ? :lol: :lol: :lol:

A co my też nie od macochy, też się lubimy podroczyć 8)

Posted

[quote name='AnkaW']Nie wierze własnym :o
Dożyłam następnego ocinka i to jakiego :P Co dalej? Czyżby banda kociambrów miała napaść na sklep z psim żarciem :lol:[/quote]
Ciepło, cieplej, gorąco......zimno!
Zdrówko :lol: