maga18 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 :angel: :angel: :angel: wiedzialam ze sie spotkali!! :wink: mogliby czesciej :P i chyba trza zmienic rezysera bo Bas sie ostatnio obija :lol: :oops: Quote
Basenji Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 [quote name='maga18']:angel: :angel: :angel: wiedzialam ze sie spotkali!! :wink: mogliby czesciej :P i chyba trza zmienic rezysera bo Bas sie ostatnio obija :lol: :oops:[/quote] O czym ty opowiadasz? Pomyśl! Zdrówko :evilbat: Quote
Basenji Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 [quote name='souris']Ajka jesteś genialna, jakbym ich widziała :o Teraz sama możesz produkoiwać odcinki 8) Basenji masz konkurencje 8) Brawo brawo prosze państwa, Basenji świetna robota i bardzop fajne ujęcie. :klacz:[/quote] Możecie robić sobie serial ale w innym poście. Nie może być kilku reżyserów! Zdrówko Quote
Basenji Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Tymczasem Inspektor Piesiak został wezwany do swoich przełożonych: [i]Za wybitne osiągnięcia w walce z przestępczością inspektorze wręczamy ci te medale i puchar[/i] [img]http://img183.exs.cx/img183/962/medalistaduarozdzielczo20zv.jpg[/img] Zdrówko cdn Quote
ajka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Basenji, solennie obiecuję,że już nigdy nie "wetnę" Ci się w serial, tylko się nie obrażaj i kręć serial dalej :wink: Nawet nie wiesz ile masz fanek, ALE ONE TYLKO LUBIĄ SIĘ PODROCZYĆ :wink: Quote
Basenji Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Tymczasem, Mruczysław w swoim kartonie gościł znaną postać półświatka: [img]http://img191.exs.cx/img191/1900/mrkino6hw.gif[/img] Wsród romantycznie rozrzuconych gałganków i strzępów kartonu słychać było męczące :loveu: miałczenie rudej i posapywanie Mruczysława, przerywane wrzaskami i prychaniem. A jednocześnie Ruda sączyła :kociak: Mruczysławowi do ucha swoje plany...... [i]Słuchaj grubasku, co zrobisz.....[/i] Zdrówko cdn Quote
szaraduszka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Jestem pod wrażeniem! Wreszcie nowe odcinki i to prawie hurtowo :lol: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 braaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooo Quote
AnkaW Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 O RANY ALE SIE DZIEJE. :o Tyle odcinków naraz chyba oszaleje ze szczęścia :B-fly: Quote
LAZY Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Tylko spokojnie Ania...hihi...bo następnego odcinka nie dozyjesz... :wink: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 o nie az tak sie wczulas Aniu ollla lla ;) Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 No ładne rzeczy Ta Ruda wyprawai musze z nią pogadankę o "tych" sprawach przeprowadzić :wink: za plecami pani tak sie po ciemku obsciksiwać :evilbat: Juz ja z nią porozmawiam .... Quote
Basenji Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Jasne, jak ta pańcia tę Rudą wychowuje. Skąd takie wzorce? Zdrówko :evilbat: Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Oj oj Basenji nie zaczynaj ze mną, bo akurat tu jesteśmy z Ruda podobne i ona ma ostre pazurki i ja również ..... strzeż się .......... :evilbat: Ruda jest juz pełnoletnia ja moge jej tylko pewne sprawy jako przyjaciólka naswietlić :D Quote
Basenji Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 :lol: Tymczasem Inspektor Piesiak wezwał swoich śledczych: [i]"Słuchaj, posterunkowy Gusio! Mam cynk od swojego kontaktu, że szykuje się jakieś duże przestępstwo. Miej oczy i uszy otwarte i jodłuj w razie czego![/i] [img]http://img72.exs.cx/img72/4691/gusioifoxie3sq.jpg[/img] Zdrówko. cdn :fadein: Quote
maga18 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 co to bedzie!!! co to bedzie!!! jakas akcja sie szykuje... :o 8) [size=2]ps. chcialabym zauwazyc ze poprzedni odcinek powienien leciec po 22 :oops: [/size] Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ehhh zacieram raczki i zaklady przyjmuje ;) Quote
souris Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Brawo brawo :klacz: Dlaczego ? Nieuświadomieni i tak nie będą wiedzieć o co chodzi, a dla uświadomionych to zadna nowość nie ? :lol: :lol: :lol: A co my też nie od macochy, też się lubimy podroczyć 8) Quote
AnkaW Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Nie wierze własnym :o Dożyłam następnego ocinka i to jakiego :P Co dalej? Czyżby banda kociambrów miała napaść na sklep z psim żarciem :lol: Quote
Basenji Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 [quote name='AnkaW']Nie wierze własnym :o Dożyłam następnego ocinka i to jakiego :P Co dalej? Czyżby banda kociambrów miała napaść na sklep z psim żarciem :lol:[/quote] Ciepło, cieplej, gorąco......zimno! Zdrówko :lol: Quote
AnkaW Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 spudłowałam ? :evilbat: no trudno, w takim razie poczekam na ciąg dalszy. Quote
Recommended Posts