M10M Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Basenji sam sobie się dziwi, że czasami się pojawia w założonym przez siebie wątku :evil_lol: ;) Quote
bellatriks Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 baskomaniak napisał(a):Owszem, zdecydowanie tak :lol: A Ty nie lubisz? :cool3: e.. niezbyt. Choć przyznam, że oceny mam nienajgorsze:razz: Jeśli na powyższe pytanie Twoja odpowiedź jest twierdząca, to może się tym zajmiesz? :p Patrz: wyżej Statystycznie rzecz biorąc... ( :evil_lol: ;) ) ...Hamlet występując w odcinkach z rozprawy Mruczysława i Rudej ilością „pojawień” znajduje się niewątpliwie w czołówce... :cool1: Pozdrawiam. a misie:razz: ? Quote
Basenji Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Kociokwik II czyli znowu zemsta ODNK - cela Łatka: Dziękuję kolego Nadinspektorze za zainteresowanie naszymi problemami. A propos, dysponuje kolega może wolnym czasem wieczorkiem??:loveu: Piesiak: Może zatrzymam się tutaj, aby nie wzbudzać podejrzeń u kotów a koleżanka Naczelnik poprowadzi te dwie pap.... to jest adwokatów do skazanych? A co do wieczora to, hm... ........ Łatka: To ja zostawiam Psiaństwa na chwilę rozmowy i życzę sukcesu. ...................... Luna i Figa: ....to jak zapatrujecie się na tę ofertę nadinspektora? Ruda: Piesiak nie cierpi kotów i nie ufam mu. Wolimy z Mruczysławem spokój własnych cel. Choć Mruczuś! Mruczysław: Zawrzyj paszczę kocico! Ja od teraz będę myślał za nas dwoje! Ruda: :crazyeye: Ależ Mruczuś!!!! Co ty....... Mruczysław: Cicho Ruda! Figa: A zatem jaka jest Wasza decyzja w sprawie ratowania kotów? cdn 15-02 zdrówko Quote
M10M Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Rany!!! Ależ się kocisko nerwowe zrobiło i jakoś tak napada na tę biedną Rudą . Oj, nie służą kotkom kraty, nie służą :shake: ;) Quote
Basenji Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 A co, nie pamiętasz przez kogo Mruczysław wyladował za kratami? Zdrówko Quote
M10M Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Mruczysław wylądował za kratami na własne życzenie. Chciał pokazać Rudej, jaki z niego bohater, no to pokazał. Nikt go na siłę za futro nie ciągnął (chyba:-o) ;) Quote
baskomaniak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bellatriks napisał(a):... a misie:razz: ? A misie zdaje, że nie było najgorzej... ;) Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Facet był honorowy, bo jeszcze ze starej szkoły. Młody kot powiedziałby takiej Rudej: na drzewo! Zdrówko Quote
M10M Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ludzie!!! Sensacja!!!! Rozesłać wieści do wszystkich - Basenji stanął po stronie kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. I to swojego kota :crazyeye: ;) Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 hehe no swietne po prostu i wdechowe animacje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tamiczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 M10M napisał(a):Ludzie!!! Sensacja!!!! Rozesłać wieści do wszystkich - Basenji stanął po stronie kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. I to swojego kota :crazyeye: ;) 21 pażdzienika 2007 o godz. 20:34 złoże wam wszytkim życzenia z okazji rocznicy dnia w którym basenji stanął po stronie kota:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak BTW : basko, dropiaty wyżeł:evil_lol: :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 MAREA SHAPIRO napisał(a):hehe no swietne po prostu i wdechowe animacje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: MAREA SHAPIRO, witaj w topiku Kociokwikowym. Jeśli nie znasz, a chcesz poznać wszystkie dotychczasowe przygody bohaterów serialu to jest to możliwe w przyklejonym w galerii topiku: "KOCIOKWIK - wszystko w jednym" Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 tamiczek napisał(a):... A tak BTW : basko, dropiaty wyżeł:evil_lol: :evil_lol: No i ładnie wyszło. Tak, zdecydowanie niebieskie tło... :lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 tamiczek napisał(a):A tak BTW : basko, dropiaty wyżeł:evil_lol: :evil_lol: baskomaniak napisał(a):No i ładnie wyszło. Tak, zdecydowanie niebieskie tło... :lol: Pozdrawiam. Ale o co chodzi??? ;) Quote
baskomaniak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Chodzi o banerek Tamiczka. Sorki za ten malutki off-ik. ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 baskomaniak napisał(a):Chodzi o banerek Tamiczka. ;) Pozdrawiam. No, tyle to sama zauważyłam :eviltong: ;) Quote
Basenji Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 M10M napisał(a):Ludzie!!! Sensacja!!!! Rozesłać wieści do wszystkich - Basenji stanął po stronie kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. I to swojego kota :crazyeye: ;) Ja po stronie kota:angryy: :angryy: :angryy: ! To zdecydowanie nadinterpretacja lub przekręt. Zdrówko Quote
M10M Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Basenji napisał(a):Facet był honorowy, bo jeszcze ze starej szkoły. Zdrówko Zapisałam sobie tę stronę jako dowód :evil_lol: ;) Quote
tamiczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 baskomaniak napisał(a):No i ładnie wyszło. Tak, zdecydowanie niebieskie tło... :lol: Pozdrawiam. No od razu wiedziałam że niebieskie cos mnie tak pchneło:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki za pomoc M10M napisał(a):Ale o co chodzi??? ;) baskomaniak napisał(a):Chodzi o banerek Tamiczka. Sorki za ten malutki off-ik. ;) Pozdrawiam. no ja też przepraszam M10M napisał(a):No, tyle to sama zauważyłam :eviltong: ;) Musze przyznać, jestes spostrzegawcza:eviltong: :eviltong: :eviltong: Basenji napisał(a):Ja po stronie kota:angryy: :angryy: :angryy: ! To zdecydowanie nadinterpretacja lub przekręt. Zdrówko Eh..to nie będzie życzeń :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Basenji Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 A czy ja jestem wróżka, żeby spełniać życzenia?? Zdrówko:diabloti: Quote
tamiczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Basenji napisał(a):A czy ja jestem wróżka, żeby spełniać życzenia?? Zdrówko:diabloti: Nie nie jesteś wróżka jesteś wróżek :diabloti: :diabloti: Nie o takie życzenia mi chodziło :mad: :mad: Quote
M10M Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 tamiczek napisał(a):Nie, nie jesteś wróżka, jesteś wróżek :diabloti: :diabloti: Ale się narobiło..... :evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ...i tak się dobrze zapowiadało... :evil_lol: Quote
bellatriks Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 dawno mnie nie bylo i swient odcinek przegapilam :D no, ale juz jestem na biezaco:multi: Quote
M10M Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 W sprawie tych życzeń, czy może Basenji - wróżka (tego wróżka?)? A może w sprawie obrony kota (tak się zapowiadało....)? ;) Quote
Recommended Posts