Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj skończyłam księżyc w nowiu na ebooku :diabloti:
to ściągne sobie zaćmienie, bo książki nie opłaca się kupować, tym bardziej u mnie w księgarni :cool3: :evil_lol:
wciągnęło mnie i polubiłam Jacoba :cool1:
edzia mało i dobrze :diabloti:

Posted

Ja jestem już za połową Intruza i jak dla mnie nuudy :/ Może coś pod koniec się rozkręci, ale powoli tracę nadzieję :D
Sagę Zmierzch przeczytałam jeszcze zanim nastąpiło wielkie BUM na książki SM.
Może nie jestem jakąś wielka fanką tych powieści, ale na pewno darze je dużą sympatią :D . Przyjemnie i szybko się czyta :)

Posted

Jeśli chodzi o New Moon, to są na inernecie śmieszne trailery xD posika się można, np ten

[url=http://www.youtube.com/watch?v=Xg6KdgXDTNE&feature=response_watch]YouTube - Twilight: New Moon Trailer [*NEW*][/url] UWAGA. tylko pod koniec jest smieszne heheh. Jak ktos nie orientuje się w angielskim to i tak może słuchac, oczywiscie nie prze rodzinie. heheh :eviltong:

Ps. SHUT UP (kto ogladnie filmik wyżej bedzie wiedzial o co mi chodzi ;p )

Lub ten [url=http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&NR=1]YouTube - New Moon Movie Trailer - Official (HD)[/url] akurat nie jest śmie9szny a oryginalny ;p Uwialbam patrzec na jake'go jak sie zamienia w takie słodkie włochate stworzonko :loveu:

Posted

[url=http://www.youtube.com/watch?v=8yJCTc33qHE]YouTube - Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu (New Moon) - zwiastun teaserowy PL[/url]
Dla tych co nei bardzo łapią się w angielskim z napisami

Posted

[QUOTE]UWAGA. tylko pod koniec jest smieszne heheh. Jak ktos nie orientuje się w angielskim to i tak może słuchac, oczywiscie nie prze rodzinie. heheh :eviltong:

Ps. SHUT UP (kto ogladnie filmik wyżej bedzie wiedzial o co mi chodzi ;p )
[/QUOTE]

co jest śmiesznego w tym filmiku? widziałam cały ale mnie jakoś nie rozbawił :roll:

Posted

Też czytalam i tez wpadłam :) Zarabiste zarówno film jak i ksiazki, chociaz te drugie wiadomo lepsze;)

O Intruzie różnie słyszałam, koleżanka czytała i mówiła ze zajebista książka, sama mam w planach się zabrać za jakis czas za nią....

Posted

Całą sagę Zmierzchu kocham .
Czytałam raz, ale mam zamiar przeczytać jeszcze wiele razy.
Edward i Jacob jak dla mnie najlepszy.
Fil oglądałam 3 razy w ciągu jedengo dnia.
Czekam teraz na film :)

Posted

Ja tam nie lubię książek "Zmierzchu"XDGłupie,nudne,zrąbane romansidłoXD
Oczywiście dla mnieXDszanuje ych którzy ;ubia czytać "Zmierzch"Z postaci "Zmierzchowych" lubię najbardziej Rosalie i Edwarda:);););)

Posted

[quote name='sidakesi']No chociaż za bardzo nie mogę się do Zmierzchu przekonać, chyba zaczne czytać...XD[/quote]

Skoro nie przeczytałaś jeszcze to dlaczego piszesz, że jest nudny itd.?
Nie to, że uważam że każdy ma wielbić Zmierzch, ale skoro jeszcze nie został przeczytany to chyba nie powinno się go oceniać :roll:

Posted

A ja właśnie dzisiaj przeczytałam Zmierzch do końca tak mnie wciągnął że czytałam prawie 8 godzin tylko z małymi przerwami:evil_lol:
naprawdę bardzo fajny choć nie mogłam się do niego zabrać jakoś;)
teraz muszę jakoś zdobyć pozostałe części:)

Posted

Ekchem....Maoja siostra czytała i czytała mi dużo fragmentów tej książki.Więc troszkę o niej wiem.Na podstawie tych fragmentów oceniłam ją.Jak raz próbowałam przeczytać to mi się zrobiło niedobrze bo taka nuda XD

Posted

Fragmenty są różne, niektóre u mnie w trakcie czytania wywoływały wewnętrzny rechot, ale najpierw należy coś przeczytać/obejrzeć a później można coś ewentualnie zjechać :cool3:

Posted

[quote name='sidakesi']Ekchem....Maoja siostra czytała i czytała mi dużo fragmentów tej książki.Więc troszkę o niej wiem.Na podstawie tych fragmentów oceniłam ją.Jak raz próbowałam przeczytać to mi się zrobiło niedobrze bo taka nuda XD[/quote]

Przeczytaj całą a potem oceń ;)
Nie mówię, że zaraz zmienisz zdanie i zaczniesz ją wielbić, ale zanim nei przeczytasz - nie oceniaj aż tak ostro;)

Posted

Ok, ale Zmierzch oglądałam.Teraz wyczekuje na Księżyc w Nowiu XD Nie mogę się doczekać.Czy któraś z was mogłaby wstawić jakieś fragmenty filmu lub książki?Chciałabym przeczytać troszkę przed zakupem książki, bo jet jeszcze wiele książek które chce przeczytać:)

Posted

Ja też się wciągnęłam w sagę Zmierzchu :loveu: teraz niestety już kończę ostatnią część :-( "Przed świtem". Mnie wciągnęło bardzooo... czytałam czasami do 5tj rano :evil_lol: