nate Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 no na tym soundtracku są dobre kawałki, a najlepsze to supermassive black hole : D tylko paramore nie lubię, no ale cóż, nie moje gusta ;) Quote
Foxowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Pestka']A ja nie mogę się oderwać i non stop slucham muzyki ze zmierzchu :loveu:[/quote] Mam to samo :loveu: Moja mam już sobie nuci pod nosem :evil_lol: Quote
Pestka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='nate']no na tym soundtracku są dobre kawałki, a najlepsze to supermassive black hole : D tylko paramore nie lubię, no ale cóż, nie moje gusta ;)[/quote] Też z paramore nie lubię ;) Mi się najbardziej podoba Collective Soul, Muse, iron&wine, rob - let me sign, i twilight. Te najbardziej ale ogólnie wszystkie są świetne. Quote
jmw Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ja lubię paramore, za muse znowu nie przepadam, tylko mi supermassive black hole się podoba, żadna więcej :cool3: eee, zmierzch jest już przereklamowany, znudził mi się :evil_lol: przeczytałam tylko dwie części na ebooku i reszty mi się nie chce :eviltong: Quote
nate Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 no widzisz, też mi się znudził :lol: ale wg ciebie lepszy film czy ksiazka? ja to bez wątpienia książka, no ale w sumie teraz to już bez znaczenia :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [QUOTE]ja lubię paramore, za muse znowu nie przepadam, tylko mi supermassive black hole się podoba, żadna więcej :cool3:[/QUOTE] a słyszałaś muse - Time Is Running Out? polecam :cool3: Quote
Pestka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A mi się zmierzch nie znudził, co to to nie :D Tylko wyczekuje New Moon w kinach :loveu: Quote
Okamia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja tez lubię Muse ^^ Hysteria, New Born i wiele innych :loveu: Quote
Olusia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='smallpati']a słyszałaś muse - Time Is Running Out? polecam :cool3:[/quote] A ja Muse uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Newborn, Exo-Politics, Falling Away with You, wspomniane Time is running out... I wiele, wiele innych :cool3: Quote
LadyMusic Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mi też sie Zmierzch nie znudził i nigdy nie znudzi :P:P:P Nie mgoę się doczekać listopadaaaaa - New Moon ;D Quote
nate Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='LadyMusic']Mi też sie Zmierzch nie znudził i nigdy nie znudzi :P:P:P Nie mgoę się doczekać listopadaaaaa - New Moon ;D[/quote] ja też tak mówiłam :evil_lol: a z Muse uwielbiam Starlight :loveu: w ogóle oni mają swietne piosenki, nie to co paramore (nie obrażając fanów, to tylko moja opinia ;)) Quote
jmw Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 muse mi się tylko kilka podoba po odsłuchaniu;) mi się zmierzch już znudził, jeszcze niedawno, wszędzie zmierzch; w telewizji, w necie, na blogach, na forach, na gg, na nk, na ulicy, w szkole, w sklepie, no wszędzie i to wkurzające :eviltong: ja przeczytałam tylko 2 części i oglądnęłam film i ot co, nic wielkiego, jedynie mogę ocenić 8/10 (bo Pattinsona nie lubię :cool1:) Quote
NightQueen Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 a mi się tam nie znudził :eviltong: czytam wszystko raz jeszcze, kończę zmierzch na razie ;) Wczoraj spał u mnie 9 latek, mój kolega :loveu::loveu::evil_lol: też się zaraził, czyta równo ze mną zmierzch, a na dobranoc film ogląda :evil_lol: Quote
Martens Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ja się właśnie przymierzam do drugiego podejścia :eviltong: Tylko Midnight Sun nie czytałam, jakoś nie mam ochoty przeczytać kawałka i zostać w środku opowieści z żalem, że nie ma dalszego ciągu. Quote
NightQueen Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [QUOTE]Tylko Midnight Sun nie czytałam, jakoś nie mam ochoty przeczytać kawałka i zostać w środku opowieści z żalem, że nie ma dalszego ciągu.[/QUOTE] znam ten ból :placz: na własne skórze doświadczyłam :placz: Quote
Martens Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='smallpati']znam ten ból :placz: na własne skórze doświadczyłam :placz:[/QUOTE] Mnie też pewnie to czeka, bo korci jak nie wiem co i nie wiem ile uda mi się trzymać w ryzach, zwłaszcza jeśli autorka nie raczy go jakoś szybko dokończyć :roll: Quote
NightQueen Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A ja mam dla was niespodziankę :cool3: Mam nieoficjalne wiadomości :evil_lol: W sierpniu podpisali umowę a w październiku ruszają zdjęcia do kolejnej części Zmierzchu- Zacmienie :multi::multi: ale jeszcze jest cicho w mediach, informacje pewnie wypłyną za niedługo :evil_lol: Quote
Martens Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='smallpati'] W sierpniu podpisali umowę a w październiku ruszają zdjęcia do kolejnej części Zmierzchu- Zacmienie :multi::multi:[/QUOTE] A ja słyszałam, że już w sierpniu :eviltong: No ale to plotki pewnie. Quote
NightQueen Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Martens']A ja słyszałam, że już w sierpniu :eviltong: No ale to plotki pewnie.[/quote] ee wątpię, ja czytałam że październik, bo raczej nie zdecydowali by się kręcić trzeciej części, skoro nie wiadomo czy 2 im się opłaci :evil_lol: w każdym bądź razie mi to jak najbardziej odpowiada :loveu: a tak przy okazji jak już na wątku jestem, to powiedzcie mi kto to jest Johnny (Christopher Ahuja )? :crazyeye: podany jest w obsadzie Twilight ale ja nie kojarzę w ogóle takiej postaci ani z filmu ani z książki :roll: kto to był? Quote
Martens Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 A to nie był ten, co go Victoria i spółka zeżarli na łódce? Tego chyba nie było w książce. Ale głowy nie dam, bo nie mam w ogóle pamięci do imion, tym bardziej w filmach/książkach. Quote
NightQueen Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Martens']A to nie był ten, co go Victoria i spółka zeżarli na łódce? Tego chyba nie było w książce. Ale głowy nie dam, bo nie mam w ogóle pamięci do imion, tym bardziej w filmach/książkach.[/quote] no właśnie nie. Ten co go wszamali to był Waylon Forge (Ned Bellamy), w książce tego nie było. Nie wiem nadal kim był ten Johnnny, zastanawia się czy on czasem nie był tym chłopakiem który z Jackobem i Samem przyszedł na plażę, sama nie wiem... :roll: Quote
NightQueen Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Olusia']Może nauczyciel biologii? :lol:[/quote] niet... na pewno nie bo nauczyciela gra zupełnie inny aktor Quote
Olusia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='smallpati']niet... na pewno nie bo nauczyciela gra zupełnie inny aktor[/quote] Tak strzeliłam, to szukamy dalej :cool3: Quote
Dariette. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [FONT=Georgia]powiedzcie, czy tylko ja nie zwracałam uwagi na Edwarda i byłam całkowicie zauroczona Jamesem? :loveu: on był taki mrrr i z temperamentem. :razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts