Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no na tym soundtracku są dobre kawałki, a najlepsze to supermassive black hole : D tylko paramore nie lubię, no ale cóż, nie moje gusta ;)

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pestka']A ja nie mogę się oderwać i non stop slucham muzyki ze zmierzchu :loveu:[/quote]
Mam to samo :loveu:
Moja mam już sobie nuci pod nosem :evil_lol:

Posted

[quote name='nate']no na tym soundtracku są dobre kawałki, a najlepsze to supermassive black hole : D tylko paramore nie lubię, no ale cóż, nie moje gusta ;)[/quote]
Też z paramore nie lubię ;)
Mi się najbardziej podoba Collective Soul, Muse, iron&wine, rob - let me sign, i twilight. Te najbardziej ale ogólnie wszystkie są świetne.

Posted

ja lubię paramore, za muse znowu nie przepadam, tylko mi supermassive
black hole się podoba, żadna więcej :cool3:

eee, zmierzch jest już przereklamowany, znudził mi się :evil_lol:
przeczytałam tylko dwie części na ebooku i reszty mi się nie chce :eviltong:

Posted

no widzisz, też mi się znudził :lol: ale wg ciebie lepszy film czy ksiazka? ja to bez wątpienia książka, no ale w sumie teraz to już bez znaczenia :evil_lol:

Posted

[QUOTE]ja lubię paramore, za muse znowu nie przepadam, tylko mi supermassive
black hole się podoba, żadna więcej :cool3:[/QUOTE]

a słyszałaś muse - Time Is Running Out? polecam :cool3:

Posted

[quote name='smallpati']a słyszałaś muse - Time Is Running Out? polecam :cool3:[/quote]

A ja Muse uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Newborn, Exo-Politics, Falling Away with You, wspomniane Time is running out... I wiele, wiele innych :cool3:

Posted

[quote name='LadyMusic']Mi też sie Zmierzch nie znudził i nigdy nie znudzi :P:P:P Nie mgoę się doczekać listopadaaaaa - New Moon ;D[/quote]

ja też tak mówiłam :evil_lol:

a z Muse uwielbiam Starlight :loveu: w ogóle oni mają swietne piosenki, nie to co paramore (nie obrażając fanów, to tylko moja opinia ;))

• 2 weeks later...
Posted

muse mi się tylko kilka podoba po odsłuchaniu;)

mi się zmierzch już znudził, jeszcze niedawno, wszędzie zmierzch; w telewizji, w necie, na blogach, na forach, na gg, na nk, na ulicy, w szkole, w sklepie, no wszędzie i to wkurzające :eviltong: ja przeczytałam tylko 2 części i oglądnęłam film i ot co, nic wielkiego, jedynie mogę ocenić 8/10 (bo Pattinsona nie lubię :cool1:)

Posted

a mi się tam nie znudził :eviltong: czytam wszystko raz jeszcze, kończę zmierzch na razie ;)
Wczoraj spał u mnie 9 latek, mój kolega :loveu::loveu::evil_lol: też się zaraził, czyta równo ze mną zmierzch, a na dobranoc film ogląda :evil_lol:

Posted

Ja się właśnie przymierzam do drugiego podejścia :eviltong:

Tylko Midnight Sun nie czytałam, jakoś nie mam ochoty przeczytać kawałka i zostać w środku opowieści z żalem, że nie ma dalszego ciągu.

Posted

[QUOTE]Tylko Midnight Sun nie czytałam, jakoś nie mam ochoty przeczytać kawałka i zostać w środku opowieści z żalem, że nie ma dalszego ciągu.[/QUOTE]

znam ten ból :placz: na własne skórze doświadczyłam :placz:

Posted

[quote name='smallpati']znam ten ból :placz: na własne skórze doświadczyłam :placz:[/QUOTE]

Mnie też pewnie to czeka, bo korci jak nie wiem co i nie wiem ile uda mi się trzymać w ryzach, zwłaszcza jeśli autorka nie raczy go jakoś szybko dokończyć :roll:

Posted

A ja mam dla was niespodziankę :cool3:
Mam nieoficjalne wiadomości :evil_lol:
W sierpniu podpisali umowę a w październiku ruszają zdjęcia do kolejnej części Zmierzchu- Zacmienie :multi::multi: ale jeszcze jest cicho w mediach, informacje pewnie wypłyną za niedługo :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']
W sierpniu podpisali umowę a w październiku ruszają zdjęcia do kolejnej części Zmierzchu- Zacmienie :multi::multi:[/QUOTE]

A ja słyszałam, że już w sierpniu :eviltong: No ale to plotki pewnie.

Posted

[quote name='Martens']A ja słyszałam, że już w sierpniu :eviltong: No ale to plotki pewnie.[/quote]

ee wątpię, ja czytałam że październik, bo raczej nie zdecydowali by się kręcić trzeciej części, skoro nie wiadomo czy 2 im się opłaci :evil_lol: w każdym bądź razie mi to jak najbardziej odpowiada :loveu:

a tak przy okazji jak już na wątku jestem, to powiedzcie mi kto to jest Johnny (Christopher Ahuja )? :crazyeye: podany jest w obsadzie Twilight ale ja nie kojarzę w ogóle takiej postaci ani z filmu ani z książki :roll: kto to był?

Posted

A to nie był ten, co go Victoria i spółka zeżarli na łódce? Tego chyba nie było w książce. Ale głowy nie dam, bo nie mam w ogóle pamięci do imion, tym bardziej w filmach/książkach.

Posted

[quote name='Martens']A to nie był ten, co go Victoria i spółka zeżarli na łódce? Tego chyba nie było w książce. Ale głowy nie dam, bo nie mam w ogóle pamięci do imion, tym bardziej w filmach/książkach.[/quote]

no właśnie nie. Ten co go wszamali to był Waylon Forge (Ned Bellamy), w książce tego nie było. Nie wiem nadal kim był ten Johnnny, zastanawia się czy on czasem nie był tym chłopakiem który z Jackobem i Samem przyszedł na plażę, sama nie wiem... :roll: