Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
Lara, dzięki, kochana jesteś, na Ciebie też jak zwykle można liczyć:loveu::loveu::loveu:
Brysio umieściła na pierwszej stronie allegro dla suczek, ale może zrobić i drugie - nie wiem jak lepiej doradźcie mi kochani:roll:

Oj, to jak jest już allegro to narazie nie robię, bo nam je skasują :eviltong: oni tak robią, nie można mieć 2 aukcji tego samego "towaru". Ale polecam się na przyszłość ;)

Oj, takie ślicznoty to muszą szybko znaleźć domek!!! chociaż ostatnio po Cyklusiu... to już mam pewne doświadczenie, że jednak nadal królują "yorki" :angryy: te magiczne słowo "york" :angryy:

Posted

Energy napisał(a):
Hej Bico:loveu:
Suńki rzeczywiście są śliczne i przytulaśne. Oby szybko znalazły domki:p

Energy wie jakie suńki są przytulaśne, bo już je widziała - spotkaliśmy się wszyscy niespodzianie w drzwiach lecznicy, po zabiegu:cool3::cool3::cool3:

Energy, Ruda, to mi trochę naszego Scooterka przypomina:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Bico...
porób też trochę fotek z poziomu psa!:evil_lol:...będziesz się musiała poschylać,bo to takie niziuchy śliczniaste!

takie z nich maluchy:loveu:, że po kąpieli ich w wannie, mnie i moja kumpelę krzyż rozbolał:p jestem przyzwyczajona do rozmiarów od labka w zwyż, nie licząc mojego jamniora, który jest też wielki...ale duchem:evil_lol:

Fotki lepsze też się suńkom porobi, z poziomu psa, tylko muszą zostać wydobyte z kaftano-kubraków, chroniących szwy przed wylizywaniem i wygryzaniem;)

Posted

Soema napisał(a):
czywiście napisałam wszystko, ogłoszenia, info itd, tylko nie swoją pracę :roll:

znam te bóle, bo też tak mam:evil_lol:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Bico, spoko przecież to dopiero pierwszy dzień ogłoszeń, a tak piękne suńki nie będą długo czekały.

EVA, obyś miała rację:modla:

Posted

__Lara napisał(a):
Oj, to jak jest już allegro to narazie nie robię, bo nam je skasują :eviltong: oni tak robią, nie można mieć 2 aukcji tego samego "towaru". Ale polecam się na przyszłość ;)

Oj, takie ślicznoty to muszą szybko znaleźć domek!!! chociaż ostatnio po Cyklusiu... to już mam pewne doświadczenie, że jednak nadal królują "yorki" :angryy: te magiczne słowo "york" :angryy:

to na przyszłość, jakby co, zaklepuję allegro u Lary:loveu:, żeby dać Brysio:loveu: choć trochę wypocząć od moich pomysłów:evil_lol:

a co do magicznego słowa "york", to niestety Lara masz rację:-( Muszę i do Cyklpoka zajrzeć, co tam u niego się dzieje i jak z tymi potencjalnymi domkami, które się pojawiły:roll:

Posted

muzzy napisał(a):
Heja :) Znam obie dziewczyny, są naprawdę fajne! Także potencjalny przygarniaczu - nie masz się nad czym zastanawiać, tylko przygarniaj, bo na pewno dziewczyny odwdzięczą się masą wdzięczności i radości :)

Muzzy też zna osobiście nasze dziewuszki, bo mi je pomagał zabrać do weta i przywieźć z powrotem z zabiegu. Muzzy - dziękujemy!:Rose:

Posted

bico napisał(a):
no nie tylko moja:eviltong:

JA już mam pomału dosyć na dziś.. ;) oczywiście napisałam wszystko, ogłoszenia, info itd, tylko nie swoją pracę :roll:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Dzień dobry :loveu:
Dziękuję za zaproszenie na wątek.
Dziewczyny super, na pewno znajdą domki raz dwa. ;)

Paulinka:loveu:, bardzo Ci dziękuję za piękny baner dla suczek:Rose:
Zapraszam pozostałych dogomaniaków do pobrania banerka:cool3:

Posted

Ależ ta Ruda ma niesamowite oczyska! Czy mi się zdaje, czy niebieskie są?
Bordi też niczego sobie. Trzymam kciuki. Jak zrobicie im alegratki, chętnie wyróżnię.

Posted

agata51 napisał(a):
Ależ ta Ruda ma niesamowite oczyska! Czy mi się zdaje, czy niebieskie są?
Bordi też niczego sobie. Trzymam kciuki. Jak zrobicie im alegratki, chętnie wyróżnię.

Ruda, to moje maleństwo - kochana, płochliwa, tylko ją kochać i rozpieszczać:loveu: Oczka ma koloru orzecha laskowego, takie trochę rudawe, jak i cała ona zresztą:loveu: Bordi też jest słodka, przymilna:loveu:
Ja alegratke wyróżnić mogę, tylko nie wiem jak ją robić:oops:

Posted

Dziś rano zadzwoniła do mnie Pani z Lublina, która przeczytała któreś z ogłoszeń o suczkach. Jest wstępnie zainteresowana adopcją Bordi:cool3: Pani poszukuje niewielkiego pieska, bo ma małe mieszkanie, dwa pokoje. Pani ma dwójkę nastoletnich, podrośniętych dzieci i męża, a co najważniejsze, mieszka na tej samej ulicy co ja i moje koleżanka od DT:cool3: Nie zraziła się wizytą przed i po adopcyją ani koniecznościa podpisania umowy:multi:
Zaprosiłam Panią, aby dziś lub jutro obejrzała sobie suczki w domu lub na dworze, ma jeszcze zadzownić ok. 19, bo wcześniej jest w pracy, więc czekam w pełnej gotowości, co będzie się działo. Pani była miła, spokojna i zrobiła na mnie dobre wrażenie:lol: Prosiłam, że jakby jednak zrezygnowała, to żeby mi dała znać, abym nie czekała z nadzieją, powidziała, że jakby się zdecydowala lub jednak nie, to i tak zadzwoni z wieściami, więc jestem pełna nadzieji, ale nie napalam się, bo wiem, jak to z adopcjami różnie bywa:roll: Po prostu jest gotowa i czekam na telefon:lol:
Trzymajcie kciuki:happy1::happy1::happy1:

Posted

bico napisał(a):
Dziś rano zadzwoniła do mnie Pani z Lublina, która przeczytała któreś z ogłoszeń o suczkach. Jest wstępnie zainteresowana adopcją Bordi:cool3: Pani poszukuje niewielkiego pieska, bo ma małe mieszkanie, dwa pokoje. Pani ma dwójkę nastoletnich, podrośniętych dzieci i męża, a co najważniejsze, mieszka na tej samej ulicy co ja i moje koleżanka od DT:cool3: Nie zraziła się wizytą przed i po adopcyją ani koniecznościa podpisania umowy:multi:
Zaprosiłam Panią, aby dziś lub jutro obejrzała sobie suczki w domu lub na dworze, ma jeszcze zadzownić ok. 19, bo wcześniej jest w pracy, więc czekam w pełnej gotowości, co będzie się działo. Pani była miła, spokojna i zrobiła na mnie dobre wrażenie:lol: Prosiłam, że jakby jednak zrezygnowała, to żeby mi dała znać, abym nie czekała z nadzieją, powidziała, że jakby się zdecydowala lub jednak nie, to i tak zadzwoni z wieściami, więc jestem pełna nadzieji, ale nie napalam się, bo wiem, jak to z adopcjami różnie bywa:roll: Po prostu jest gotowa i czekam na telefon:lol:
Trzymajcie kciuki:happy1::happy1::happy1:

bico :loveu: no proszę, już pierwszy potencjalny domek :loveu: mocno zaciśnięte kciuki :loveu: