Ola la Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Oto jestem wreszcie na szczesliwiastym watku:loveu::multi: kurcaki ale odmóżdzona dzis juz jestem(a moze nie tylko dzis:evil_lol: ) nie wiem co by tu fajnego napisac:niewiem::evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Ola la']Oto jestem wreszcie na szczesliwiastym watku:loveu::multi: kurcaki ale odmóżdzona dzis juz jestem(a moze nie tylko dzis:evil_lol: ) nie wiem co by tu fajnego napisac:niewiem::evil_lol: Ola lalalalalala !!! Gdzie Ty się przez ten cały czas ukrywałaś szalona ??? My tu wszyscy tęsknimi za Tobą !!! Quote
bico Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 muzzy napisał(a):O, fajnie! To może już nie będę musiał robić kotletów z Dropka, skoro będą inni kandydaci do 'skotlecenia' :) oj Muzzy, Muzzy, Ty już skotleceniem nie strasz:evil_lol:, bo i tak wiemy, że jesteś po prostu ukrywającym się wegetarianinem:eviltong: Quote
bico Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Ola lalalalalala !!! Gdzie Ty się przez ten cały czas ukrywałaś szalona ??? My tu wszyscy tęsknimi za Tobą !!! właśnie szaluuuuuna Ty Olu, tęsknimy za Tobą:loveu:, a Ty gdzieś ciągle się ukrywasz:cool3: Quote
Ola la Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dziewczynki kochane meeeeeeeeee myrkurkowo-bicusiowe! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ciesze sie ,ze ktos sie troszczy o takiego szaleńca jak ja:multi::multi::multi: no wiec ja przez jakies 2 tyg.neta nie mialam:( ale sobie zaleglosci na dogo narobilam:-o trudno sie znowu bylo wd rozyc. a teraz mam nowa podopieczna....kawke....wlasnie mi nasrala na klawiature:evil_lol: tez troche mi czasu zabiera :evil_lol: pozdrowioneczkaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ola la napisał(a):Dziewczynki kochane meeeeeeeeee myrkurkowo-bicusiowe! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ciesze sie ,ze ktos sie troszczy o takiego szaleńca jak ja:multi::multi::multi: no wiec ja przez jakies 2 tyg.neta nie mialam:( ale sobie zaleglosci na dogo narobilam:-o trudno sie znowu bylo wd rozyc. a teraz mam nowa podopieczna....kawke....wlasnie mi nasrala na klawiature:evil_lol: tez troche mi czasu zabiera :evil_lol: pozdrowioneczkaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Kawka :evil_lol: już ją słyszałam :eviltong::eviltong::eviltong: skąd Ty ją wytrzasłać Ola? :-o Quote
Marinka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Przepraszam za offa: http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginela-jamniczka-szorstkowlosa-okolice-lublina-140412/ Quote
bico Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ola la napisał(a):Dziewczynki kochane meeeeeeeeee myrkurkowo-bicusiowe! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ciesze sie ,ze ktos sie troszczy o takiego szaleńca jak ja:multi::multi::multi: No Ola, ja się tu z Larą troszczę o Ciebie, szaleńcu jeden Ty:loveu: Już z Larą debatę na pw odbyłyśmy:cool3:, co się z Tobą mogło stać:niewiem: No ale jesteś wreszcie i baaaardzo się z tego cieszymy:multi: Ola la napisał(a): a teraz mam nowa podopieczna....kawke....wlasnie mi nasrala na klawiature:evil_lol: tez troche mi czasu zabiera :evil_lol: ale masz podopieczną:crazyeye: moja rada - załóż jej wątek na dogo:evil_lol::-D:roflt::laugh2_2:i pieluchę też jej załóż:evil_lol::-D Quote
bico Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 __Lara napisał(a):Kawka :evil_lol: już ją słyszałam :eviltong::eviltong::eviltong: skąd Ty ją wytrzasłać Ola? :-o Koooochana, Olkę w miasto wypuścić i od razu coś do domu przytarga:evil_lol: Quote
bico Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dziś Pani Iza do mnie pisała smsa, że z Rudą wszystko jest w porządku i się zadomowiła:multi::multi:, jest grzeczna:loveu::loveu:, tylko po schodach nie chce łazić i czeka, że może jej się transport na rękach trafi, cwaniara jedna:evil_lol: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bico napisał(a):No Ola, ja się tu z Larą troszczę o Ciebie, szaleńcu jeden Ty:loveu: Już z Larą debatę na pw odbyłyśmy:cool3:, co się z Tobą mogło stać:niewiem: No ale jesteś wreszcie i baaaardzo się z tego cieszymy:multi: ale masz podopieczną:crazyeye: moja rada - załóż jej wątek na dogo:evil_lol::-D:roflt::laugh2_2:i pieluchę też jej załóż:evil_lol::-D Właśnie właśnie, nawet narada już była, bo jednego Aniołka Charliego tyle tu nie było :diabloti: Wątek + pielucha :roflt::roflt::roflt: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bico napisał(a):Koooochana, Olkę w miasto wypuścić i od razu coś do domu przytarga:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja się już boję co będzie kolejne :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Przepraszam za offa... :oops: Proszę, zajrzyjcie do bernardyna Wiktora - psiak przeszedł piekło, a na jego wątku niewiele się dzieje :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/wiktor-tez-chce-zyc-dajmy-mu-szanse-140114/ Quote
Recommended Posts