Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do tego dodam, że dr Wrzosek jest bardzo miłym człowiekiem i świetnie się z nim dogaduje:lol:
Jeśli będzie taka potrzeba, Złotko może przyjechać do mnie na parę dni i mogę pójść z nim na rezonans.

Posted

na rezonans jedziemy 16-tego. A Złoty wymiotuje i jest osowiały. Bidulka boli brzuszek. Dostał wczoraj zastrzyki, mam nadzieję ze to nic poważnego i szybko przejdzie.

Posted

Złotko odszedł dzisiaj za TM :(
Był z dnia na dzień coraz słabszy, leki, kroplówki nie pomagały. Okazało się , że zjadł żwirek z kociej kuwety. Nie udało się go uratować. umarł rano na moich rękach :( po prostu w to nie wierzę.. to takie niesprawiedliwe.. Nie tak miało być, już wszystko było zaplanowane.. Tak mi przykro i smutno Maluszku ['] :(

Posted

Biegaj kochany po tęczowych ścieżkach :-( Bubu, dziekuje, ze nie dalas mu zasnac samemu i do ostatniego tchnienia mial ciepla dłoń. [']

Nigdy nie zapomnę filmiku ze Złotkiem, które całą swoją wola życia próbuje wstać z trawki i biegac .......

Posted

maleństwoo.... :-(:-(:-( hasaj wariatuńcio malutki ile sił w łapeczkach!! wujek Gordonek i dziadziuś Zami zaopiekują się Tobą po tej lepszej stronie tęczowego mostu...

Posted

tak mi przykro:-(poprostu brak slow.....:-(jezeli takie bylo jego przeznaczenie to ostatnie dni zycia spedzil najlepiej jak mogl dzieki WAM!!
[*] :-(

Posted

Złotko
[*] :placz: :placz: :placz:

A miało być inaczej :-(

To chyba nie żwirek mu zaszkodził. Moim psom też zdarza się zaglądać do kuwet i nigdy nie było z tego powudu kłopotów zdrowotnych.
Fakt, używam żwirku naturalnego.

Bubu, trzymaj się. Najważniejsze, że mały czuł Twoją miłość do końca.