GoskaGoska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dokladnie z pieskiem trzeba jechac tam gdzie najlepszą bedzie mial diagnoze Quote
NaamahsChild Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Do tego dodam, że dr Wrzosek jest bardzo miłym człowiekiem i świetnie się z nim dogaduje:lol: Jeśli będzie taka potrzeba, Złotko może przyjechać do mnie na parę dni i mogę pójść z nim na rezonans. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zapraszam na nowy bazarek z ekologicznymi torbami "Pokochaj Psa Lub Kota Ze Schroniska"!!! Dochód m.in.na Złotko :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/torby-pokochaj-psa-kota-ze-schroniska-kup-teraz-na-zywiec-do-05-07-a-139232/ :multi: :multi: :multi: Quote
_bubu_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 na rezonans jedziemy 16-tego. A Złoty wymiotuje i jest osowiały. Bidulka boli brzuszek. Dostał wczoraj zastrzyki, mam nadzieję ze to nic poważnego i szybko przejdzie. Quote
Soema Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Taka bidula malutka.. to jest takie niesprawiedliwe :-( Quote
psiama Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Oj ! :shake: Trzymaj sie dzielnie maluszku :roll:. Quote
_bubu_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 niestety mymioty są nadal. Dzisiaj Złoty dostał kroplówki. Quote
Agata_Emi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A jak z finansowaniem rezonansu? Nasza fundacja pokrywa koszt badania Quote
_bubu_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Złotko odszedł dzisiaj za TM :( Był z dnia na dzień coraz słabszy, leki, kroplówki nie pomagały. Okazało się , że zjadł żwirek z kociej kuwety. Nie udało się go uratować. umarł rano na moich rękach :( po prostu w to nie wierzę.. to takie niesprawiedliwe.. Nie tak miało być, już wszystko było zaplanowane.. Tak mi przykro i smutno Maluszku ['] :( Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :-(oj kurcze , pozostalo sie tylko cieszyc tym, ze w krotki zyciu mialo troché ciepla i milosc. Nie wydaje mi sié zeby ten zwirek byl powodem, najwyraznie choroba go pokonala :placz: Quote
Agata_Emi Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [*] śpi słodko maleńki. Przykro mi, że nie zdołaliśmy Ci pomóc :placz: Quote
togaa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 bubu....walczyłas o Niego...zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy....wszystko!!!! :-( :-( :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Tak mi przykro :( Zrobiłyście wszystko, co w Waszej mocy. W innym wypadku Złotko już dawno by nie żył. Biegaj Malutki po Tęczowych Łąkach... :-( Quote
NaamahsChild Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Złotko:-( Trzymaj się, maluszku. Ważne jest to, bubu, że dałaś mu szansę i miłość, dzięki czemu jego odejście nie było dla niego tak ciężkie jak być mogło. Quote
psiama Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Biegaj kochany po tęczowych ścieżkach :-( Bubu, dziekuje, ze nie dalas mu zasnac samemu i do ostatniego tchnienia mial ciepla dłoń. ['] Nigdy nie zapomnę filmiku ze Złotkiem, które całą swoją wola życia próbuje wstać z trawki i biegac ....... Quote
Paulina_mickey Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Tak mi przykro :placz: Aż serce żal ściska i zły same napływają do oczu... Śpij słodko. Dziękuję Wam, że byłyście z nim :buzi: wiedział,że jest kochany Quote
Ffrubka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 maleństwoo.... :-(:-(:-( hasaj wariatuńcio malutki ile sił w łapeczkach!! wujek Gordonek i dziadziuś Zami zaopiekują się Tobą po tej lepszej stronie tęczowego mostu... Quote
chita Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 tak mi przykro:-(poprostu brak slow.....:-(jezeli takie bylo jego przeznaczenie to ostatnie dni zycia spedzil najlepiej jak mogl dzieki WAM!! [*] :-( Quote
EVA2406 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Złotko [*] :placz: :placz: :placz: A miało być inaczej :-( To chyba nie żwirek mu zaszkodził. Moim psom też zdarza się zaglądać do kuwet i nigdy nie było z tego powudu kłopotów zdrowotnych. Fakt, używam żwirku naturalnego. Bubu, trzymaj się. Najważniejsze, że mały czuł Twoją miłość do końca. Quote
Recommended Posts