izusiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mały kochany szkrabek [*] zapewne biega po zielonej trawce [*] :-( Quote
Okamia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Biedactwo małe ['] biegaj za TM szczęśliwy ['] Quote
ihabe Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Trebuchet MS]" [/FONT] [FONT=Trebuchet MS] Ta część nieba nazywana jest Tęczowym Mostem. Kiedy odchodzi zwierzę, które było szczególnie bliskie komuś, kto pozostał po tej stronie, udaje się na Tęczowy Most. Są tam łąki i wzgórza, na których wszyscy nasi mali przyjaciele mogą bawić się i biegać razem. Mają tam dostatek jedzenia, wody i słońca; jest im ciepło i przytulnie. Wszystkie zwierzęta, które były chore i stare powracają w czasy młodości i zdrowia; te które były ranne lub okaleczone są znów całe i silne, takie, jakimi je pamiętamy marząc o czasach i dniach, które przeminęły. Zwierzęta są szczęśliwe i zadowolone, z jednym małym wyjątkiem: każde z nich tęskni do tej jedynej, wyjątkowej osoby, która pozostała po tamtej stronie. Biegają i bawią się razem, lecz przychodzi taki dzień, gdy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy są skupione, jego spragnione ciało drży. Nagle opuszcza grupę, pędząc ponad zieloną trawą, a jego nogi poruszają się wciąż prędzej i prędzej. To ty zostałeś dostrzeżony, a kiedy ty i twój najlepszy przyjaciel wreszcie się spotykacie, obejmujecie się w radosnym połączeniu, by nigdy już się nie rozłączyć. Deszcz szczęśliwych pocałunków pada na twoją twarz, twoje ręce znów pieszczą ukochany łeb; patrzysz znów w ufne oczy swego przyjaciela, który na tak długo opuścił twe życie, ale nigdy nie opuścił twego serca. A potem przekraczacie Tęczowy Most - już razem..." Autor nieznany Kochany maluszku, Ty jesteś już szczęśliwy po drugiej stronie , My nadal walczymy ze złem jeszcze po tej stronie, ale kiedyś się wszyscy spotkamy:-( [/FONT] Quote
coronaaj Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Bubu tak mi przykro i za serce sciska...Jest za TM szczesliwy i pod opieka Baxterka, Bursztynka i innych kochanych mordek. Zrobilas dla niego bardzo duzo i to sie liczy ale tak widocznie mialo byc, Jego swieczka zgasla.... Quote
Julie Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 wchodzę a tutaj takie smutne wieści :(... był taki malutki, śliczny i miał przed sobą tyle lat... [*]... Quote
Sonik2626 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Biedactwo:-(:-(:-( Zaglądałam tutaj i miałam nadzieję, że wyzdrowieje:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
coronaaj Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Zlotko nie doczekalo ale inne maja szanse. [FONT=Times New Roman]Pieski do adopcji: [/FONT]"Pokaż mi świat,ten daleki od zła, Pokaż mi dom,w którym byłabym ja, Podaruj swe serce,a w nim dla mnie miejsce, A ja dam Ci swoje,jeśli tylko zechcesz. Pokochaj mnie takim, jakim jestem i będę, Pokochaj i bądź ze mną zawsze i wszędzie, Przerwij nić tęsknoty i łańcuch nadziei, Wycierając deszcz,dając garść promieni. Bo serce me wciąż czeka na jeden gest i słowo, gdy ktoś mnie przygarnie i da szczęście na nowo" Quote
coronaaj Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='BUDRYSEK'] Pamietamy o Zlotku!!!!!Biegaj zwawo za TM!!!!! Quote
Recommended Posts