malagos Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Śliczna! sobotę się okaże, czy moja Lady spodoba sie nowemu panu (bo pańcia sie zakochała w psicy od pierwszego wejrzenia ze zdjecia) .... To kolej bedzie na Divę ;) Quote
fizia Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Ja tez się przyłączam do zachwytów - CUDO:loveu::loveu: Quote
elkate Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :loveu: Śliczności sunia, domku gdzie jesteś? Zaraz wysyłam pierwsze 30,00 dla niej:loveu: Hej, proszę podać prawidłowe konto na PW- to które otrzymałam mój bank odrzuca?! Sorki, to ja pomyliłam końcówkę konta, bleee... Quote
PapryczkaChili Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ja również poproszę numer konta :) Sunia cud miód :) no takie maleństwo rozkoszne szybciutko musi znaleźć domek :) fajnie, że ma taki wspaniały charakter, a z tymi dredami zamiast włosów to musiało jej byc naprawdę okropnie... :-( dobrze, ze już ją uwolniłyście z tego pancerza. Quote
fizia Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 PapryczkaChili napisał(a):ja również poproszę numer konta :) Sunia cud miód :) no takie maleństwo rozkoszne szybciutko musi znaleźć domek :) fajnie, że ma taki wspaniały charakter, a z tymi dredami zamiast włosów to musiało jej byc naprawdę okropnie... :-( dobrze, ze już ją uwolniłyście z tego pancerza. Serdeczne dzięki!!:loveu: Odrazu widac, jaka uśmiechnięta i zadowolona:loveu: Quote
wiosna Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Sunieczka faktycznie jest rozkoszna. Przymila się, łasi, wskakuje na kolana. Biega za nami wszędzie, na krok nie opuszcza. Takie malutkie, słodziutkie psiąteczko ;) Quote
clo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 numery konta podane na pw:))jeszcze raz ogromne dzieki!!zbieramy dalej i domu szukamy!!!czy ktos moze zrobic allegro wyroznione suni??namiary to tel 509 173 446 mail [email protected] Quote
Energy Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Śliczna sunieczka, oby znalazł się dla niej dobry dom:p Quote
clo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 czy ktos moglby pomoc w rozsylaniu pw z prosba o wsparcie dla divy?:)prosze...a i pieknie sie klaniam z prosba o allegro ...malutka czas slac do domku! Quote
Ffrubka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 HOOOOOOPAM malutką na pierwszą, a po 1szym zobaczę co da się zrobić :oops: Quote
elkate Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A jak sunia zachowuje się w hoteliku, nie ma info Quote
fizia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 wiosna napisał(a):Sunieczka faktycznie jest rozkoszna. Przymila się, łasi, wskakuje na kolana. Biega za nami wszędzie, na krok nie opuszcza. Takie malutkie, słodziutkie psiąteczko ;) Tak Wiosna o Niej napisała Quote
fizia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 To co- chyba można powoli zacząc maluszkę ogłaszać prawda? Quote
fizia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Energy napisał(a):Fizia ona jest na prawdę przecudna:loveu: Tez tak uważam!!:lol::loveu: A pewnie jak Jej odrosną ładne, puszyste włosy, to już hoho:lol: Quote
Recommended Posts