Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna!
sobotę się okaże, czy moja Lady spodoba sie nowemu panu (bo pańcia sie zakochała w psicy od pierwszego wejrzenia ze zdjecia) .... To kolej bedzie na Divę ;)

Posted

:loveu: Śliczności sunia, domku gdzie jesteś?

Zaraz wysyłam pierwsze 30,00 dla niej:loveu:

Hej, proszę podać prawidłowe konto na PW- to które otrzymałam mój bank odrzuca?!

Sorki, to ja pomyliłam końcówkę konta, bleee...

Posted

ja również poproszę numer konta :)

Sunia cud miód :) no takie maleństwo rozkoszne szybciutko musi znaleźć domek :) fajnie, że ma taki wspaniały charakter, a z tymi dredami zamiast włosów to musiało jej byc naprawdę okropnie... :-( dobrze, ze już ją uwolniłyście z tego pancerza.

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
ja również poproszę numer konta :)

Sunia cud miód :) no takie maleństwo rozkoszne szybciutko musi znaleźć domek :) fajnie, że ma taki wspaniały charakter, a z tymi dredami zamiast włosów to musiało jej byc naprawdę okropnie... :-( dobrze, ze już ją uwolniłyście z tego pancerza.

Serdeczne dzięki!!:loveu:

Odrazu widac, jaka uśmiechnięta i zadowolona:loveu:

Posted

Sunieczka faktycznie jest rozkoszna. Przymila się, łasi, wskakuje na kolana. Biega za nami wszędzie, na krok nie opuszcza. Takie malutkie, słodziutkie psiąteczko ;)

Posted

czy ktos moglby pomoc w rozsylaniu pw z prosba o wsparcie dla divy?:)prosze...a i pieknie sie klaniam z prosba o allegro ...malutka czas slac do domku!

Posted

wiosna napisał(a):
Sunieczka faktycznie jest rozkoszna. Przymila się, łasi, wskakuje na kolana. Biega za nami wszędzie, na krok nie opuszcza. Takie malutkie, słodziutkie psiąteczko ;)

Tak Wiosna o Niej napisała

Posted

Energy napisał(a):
Fizia ona jest na prawdę przecudna:loveu:

Tez tak uważam!!:lol::loveu:

A pewnie jak Jej odrosną ładne, puszyste włosy, to już hoho:lol: