Energy Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 fizia napisał(a):A pewnie jak Jej odrosną ładne, puszyste włosy, to już hoho:lol: Masz rację troszkę loczków i będzie jeszcze piękniejsza:loveu: Quote
wiosna Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ja też bardzo czekam na to, kiedy kłaczki odrosną i przestanie być widać ślady nożyczek :evil_lol: Maleńka jest fantastyczna, do rany przyłóż. Wskakuje sama na kolanka, tylko miziać by się chciała. Uciekanie jej nie w głowie, chociaż zagląda w każdą dziurę naszego nieidealnego ogrodzenia. Z innymi psami dogaduje się bez najmniejszych kłopotów, chętnie się z nimi bawi i biega. Urocza jest, naprawdę fajniutka. Nic już w niej nie zostało z kudłaka, jakiego przywieźliśmy ;) Quote
malagos Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Przekazałam na pw fizi kontakt do pani, która szuka małej kudłatej suczki, takiej jak moja Lady - ale moze ta też sie spodoba?... Quote
wiosna Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 mam jeszcze prośbę - przepraszam za offa :oops: czy ktoś z Was mógłby pomóc w ogłaszaniu naszego Lando? http://www.dogomania.pl/forum/f28/olkuski-husky-potrzebuje-ogloszen-kto-moze-pomoc-131725/ Quote
elkate Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 :loveu:Jak śmiszna z niej psinka, domku gdzie jesteś? Quote
fizia Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 malagos napisał(a):Przekazałam na pw fizi kontakt do pani, która szuka małej kudłatej suczki, takiej jak moja Lady - ale moze ta też sie spodoba?... Dzięki serdeczne! Trzeba koniecznie zapytać! Quote
malagos Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 fizia napisał(a):Dzięki serdeczne! Trzeba koniecznie zapytać! Fiziu, pytałaś? Dzwoniłaś? Quote
clo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ponawiam moja prosbe czy ktos moze zrobic divie wyroznione allegro?prosze...namiary na ogloszenia tel 509 173 446 mail [email protected] sunke trzeba pilnie oglaszac Quote
fizia Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='malagos']Fiziu, pytałaś? Dzwoniłaś? Nie dzodzwoniłam się, ale wysłałam smsa - napsiałam parę słów o suni i wysłałam swój adres mailowy - może Pani napisze i prześlę Jej zdjęcia Wiosno - a tu jest wątek Cayenne http://www.dogomania.pl/forum/f28/cayenne-kochany-szczeniak-w-typie-collie-czeka-w-hoteliku-na-wspanialy-dom-138749/ Quote
Lidan Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jeśli chodzi o takie "normalne" ogłoszenie na allegro - nie cegiełki - to mogę zrobić wykorzystując tekst i zdjęcia z tego wątku. Chyba, że jest tu ktoś kto ma większą wprawę w robieniu ogłoszeń to mogę mu przelać pieniądze na ogłoszenie. Suczka jest prześliczna :-) Quote
Zuza i Noddy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Lidan napisał(a):Jeśli chodzi o takie "normalne" ogłoszenie na allegro - nie cegiełki - to mogę zrobić wykorzystując tekst i zdjęcia z tego wątku. Chyba, że jest tu ktoś kto ma większą wprawę w robieniu ogłoszeń to mogę mu przelać pieniądze na ogłoszenie. Suczka jest prześliczna :-) Dziękujemy za przybycie ;) Quote
fizia Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Trzymajcie kciuki - wysłałam zdjęcia Divy do Pani Iwony od Malagos Quote
Lidan Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Trzymam :kciuki: :kciuki: i czekam na odpowiedź bo gdyby tak się udało to ... narazie zaczekam z allegro ;) Quote
Energy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 No bardzo, bardzo mocno trzymam:thumbs:za ślicznotkę:p Quote
lilo Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 dostałam wiadomośc o tej ślicznej psince :) jeśli Pani jej nie zaadoptuje to mogę przesłac parę złotych ale dopiero po 10-tym , niestety to już ten dzień miesiąca od którego trzeba liczyc kaskę , ale po 10 znów można szalec :) mam nadzieję że jednak się uda i pojedzie do nowego domku :)))) Quote
coronaaj Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 fizia;Truskawa W schronisku jest trochę kudłaczy. Strasznie by sie przydała dla nich taka porządna maszynka. Ile taka przyzwoita, dobrej jakosci maszynka kosztuje?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
fizia Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 coronaaj napisał(a):fizia;Truskawa W schronisku jest trochę kudłaczy. Strasznie by sie przydała dla nich taka porządna maszynka. Ile taka przyzwoita, dobrej jakosci maszynka kosztuje?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tak, koniecznie musimy kupić porządną maszynkę. Pytałam tu na początku wątku czy ktoś zna jakieś fajne i niekoniecznie strasznie drogie maszynki. Truskawa kiedyś znalazła chyba na allegro jakaś fajną, nie trzeba w niej wymieniać ostrzy - kosztowała ok. 450 zł.... No ale nic - uzbieramy pomału. Pieniążki, któe udało nam się zgromadzić - w ogromnej mierze dzięki Tobie Coronaaj:loveu::loveu::loveu: - musimy w większości narazie przeznaczyć na dług w hoteliku, zabezpieczyć hotelik dziadeczka Gufiego, bo coś marnie z Jego Domkiem..ale musimy zrobić jakąś skarbonkę na maszynkę i grosik do grosika - w kończu się uzbiera To jest bardzo ważna rzecz - bo te kudłacze musza okropnie się czuć takie zdredowane - a poza tym przeciez ich szanse na adopcję drastycznie maleją z takim marnym wyglądem Quote
malagos Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 To i ja dołączm sie do trzymania kciuków, moja Lady pojechała dziś do Warszawy, do domku! :multi: Quote
fizia Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Pani odpisała - napisała, że po przedyskutowaniu z Rodziną chcieliby przygarnąć naszego szczeniaczka Cayenne ze złamaną łapką - mieli sie kontaktować z Clo http://www.dogomania.pl/forum/f28/cayenne-kochany-szczeniak-w-typie-collie-czeka-w-hoteliku-na-wspanialy-dom-138749/ Quote
Lidan Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Czyli Diva nadal szuka domu :roll: Postaram się jutro zrobic to allegro dla niej. Quote
Recommended Posts