Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fizia napisał(a):
A pewnie jak Jej odrosną ładne, puszyste włosy, to już hoho:lol:

Masz rację troszkę loczków i będzie jeszcze piękniejsza:loveu:

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też bardzo czekam na to, kiedy kłaczki odrosną i przestanie być widać ślady nożyczek :evil_lol:
Maleńka jest fantastyczna, do rany przyłóż. Wskakuje sama na kolanka, tylko miziać by się chciała. Uciekanie jej nie w głowie, chociaż zagląda w każdą dziurę naszego nieidealnego ogrodzenia.
Z innymi psami dogaduje się bez najmniejszych kłopotów, chętnie się z nimi bawi i biega.
Urocza jest, naprawdę fajniutka. Nic już w niej nie zostało z kudłaka, jakiego przywieźliśmy ;)

Posted

malagos napisał(a):
Przekazałam na pw fizi kontakt do pani, która szuka małej kudłatej suczki, takiej jak moja Lady - ale moze ta też sie spodoba?...

Dzięki serdeczne!
Trzeba koniecznie zapytać!

Posted

Jeśli chodzi o takie "normalne" ogłoszenie na allegro - nie cegiełki - to mogę zrobić wykorzystując tekst i zdjęcia z tego wątku. Chyba, że jest tu ktoś kto ma większą wprawę w robieniu ogłoszeń to mogę mu przelać pieniądze na ogłoszenie.
Suczka jest prześliczna :-)

Posted

Lidan napisał(a):
Jeśli chodzi o takie "normalne" ogłoszenie na allegro - nie cegiełki - to mogę zrobić wykorzystując tekst i zdjęcia z tego wątku. Chyba, że jest tu ktoś kto ma większą wprawę w robieniu ogłoszeń to mogę mu przelać pieniądze na ogłoszenie.
Suczka jest prześliczna :-)

Dziękujemy za przybycie ;)

Posted

dostałam wiadomośc o tej ślicznej psince :) jeśli Pani jej nie zaadoptuje to mogę przesłac parę złotych ale dopiero po 10-tym , niestety to już ten dzień miesiąca od którego trzeba liczyc kaskę , ale po 10 znów można szalec :) mam nadzieję że jednak się uda i pojedzie do nowego domku :))))

Posted

fizia;Truskawa
W schronisku jest trochę kudłaczy.
Strasznie by sie przydała dla nich taka porządna maszynka.

Ile taka przyzwoita, dobrej jakosci maszynka kosztuje?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

coronaaj napisał(a):
fizia;Truskawa
W schronisku jest trochę kudłaczy.
Strasznie by sie przydała dla nich taka porządna maszynka.

Ile taka przyzwoita, dobrej jakosci maszynka kosztuje?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Tak, koniecznie musimy kupić porządną maszynkę.

Pytałam tu na początku wątku czy ktoś zna jakieś fajne i niekoniecznie strasznie drogie maszynki.

Truskawa kiedyś znalazła chyba na allegro jakaś fajną, nie trzeba w niej wymieniać ostrzy - kosztowała ok. 450 zł....

No ale nic - uzbieramy pomału.

Pieniążki, któe udało nam się zgromadzić - w ogromnej mierze dzięki Tobie Coronaaj:loveu::loveu::loveu: - musimy w większości narazie przeznaczyć na dług w hoteliku, zabezpieczyć hotelik dziadeczka Gufiego, bo coś marnie z Jego Domkiem..ale musimy zrobić jakąś skarbonkę na maszynkę i grosik do grosika - w kończu się uzbiera

To jest bardzo ważna rzecz - bo te kudłacze musza okropnie się czuć takie zdredowane - a poza tym przeciez ich szanse na adopcję drastycznie maleją z takim marnym wyglądem