Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ubiegła mnie cioteczka ewcia. ja w takim razie zasponsoruję szablony dla LAPSIA i Zoltara. ale nie wiem co dalej.
Może cioteczka bela 51pomoże w 'obsłudze" i damy szanse tej trójce.

Jakby do Lapsia się usmiechnęło szczęście i pojawił sie ds, łatwiej byłoby utrzymać Rudusia i Doga , a może nawet ściągaĆ suńię perełkę. Malwinka jest podobna do mojej księżniczki, to już druga taka, (Sabunia z Gubina} Jak sie ukażą Gracji ogłoszonka to spadkowe będą dla Sabuni i MALWINKI. zawszw zgłasza się kilka osób.

Posted

Nie zaprezentowała się . Była w tym czasie w schronie. :roll: Nie zabrali jej :shake:
Za to później byłam w schronie.
Malwa na mój widok dostała szału. Zaczęła skakać , piszczeć. Niestety później kiedy prowadziłam ją do boksu inne sunie z jej boksu zaczęły ją podgryzać. W boksie jest druga sunia - także taki mniej-więcej owczarek , ale nie widzi. Też podgryza Malwę :-(
Ponadto znalazłam u Malwy przepuklinę. :roll: Znajoma podesłała mi namiary na hotelik w Elblągu. Jest podobno niezły.
Trzeba ją jak najszybciej zabrać!!!

Posted

UWAGA, UWAGA!!!
Rozmawiałam z mariamc. W hoteliku w Szczecinku (super hotelik) jest miejsce. Malwa mogłaby tam pojechać. 200 zł/miesiąc

Posted

Spróbujcie rozsyłac watek Malwy, może sie uda? Chociaz coraz trudniej zbiera sie kasę na psy, szczególnie gdy nie wiąze sie to z jakimś strasznym dramatem. Ale może warto własnie wczesniej pomóc? Zanim dojdzie do tego dramatu?