Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest szansa, aby Malwa pojechala do dobrego weterynarza. Ktos może ja do niego zabrac.
Ale pozostaje problem, czy bedzie mogła przebywac u kogos innego przez pare dni po zabiegu?

Posted

Być może 5-6 czerwca będę jechać do weta w Olsztynie z dwoma suniami,więc i Malwę mogę im pokazać,aby sprawdzili tą przepuklinę.Wyjazd jeszcze nie dograny,więc to nic pewnego,ale gdyby co to będę o niej pamiętać.

Posted

bela51 napisał(a):
Jest szansa, aby Malwa pojechala do dobrego weterynarza. Ktos może ja do niego zabrac.
Ale pozostaje problem, czy bedzie mogła przebywac u kogos innego przez pare dni po zabiegu?

co z Malwą po zabiegu?.....

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Być może 5-6 czerwca będę jechać do weta w Olsztynie z dwoma suniami,więc i Malwę mogę im pokazać,aby sprawdzili tą przepuklinę.Wyjazd jeszcze nie dograny,więc to nic pewnego,ale gdyby co to będę o niej pamiętać.

to duzo czasu na znalezienie nie zostało, a tu taka okazja...

Posted

Acha :) Hopsaj, hopsaj

mam taką informację. Te dwie panie,które wpłaciły 50 i 150 zł - te pieniądze pójdą na kociaki z naszego schroniska. Panie się zgadzają, a maluchy są w gorszej sytuacji. Będą zdychać jeden po drugim jak ich nie wyciągniemy. Ale oczywiście z przepukliną też zrobimy porządek porozmawiam z kierowniczką żeby się tym zajęła.

Posted

iwlajn napisał(a):
Do kogo podawany był tel. w ogłoszeniach? Do gazzy czy do schroniska?

W ogloszeniach z bazarku zuzy byl podany tel. do schroniska, a adres mailwy do mnie. Niestety bez odzewu.
Nie wiem jak w innych.