ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ale przecież zakazać Gazzy wstępu nie mogą ! Faktycznie długa historia Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ewa36']Ale przecież zakazać Gazzy wstępu nie mogą ! Faktycznie długa historia[/QUOTE] Dobranoc Ritko ! I dla ciebie zaświeci jeszcze słoneczko :lol: Quote
gazzy Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Bela kto znalazł wątki z ogłoszeniami ? Kto za te jedne zapłaci - chyba , że mi się cos pomieszało ;) Quote
koosiek Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Myślę, że ten tekst z pierwszej strony jest fajny, taki z pomysłem, wystarczy go tylko trochę przerobić, dodać więcej informacji o suni i będzie ok. Co do bazarku, to my oferujemy za 10 zł - ogłoszeń jest 25, ale są dwie serie (jeżeli pierwsza poskutkuje, druga może być dla innego psa): KLIK W tej chwili wszystkie ogłoszenia są już zrobione, więc realizacja następnych to kwestia jednego - dwóch dni. Quote
bela51 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='koosiek']Myślę, że ten tekst z pierwszej strony jest fajny, taki z pomysłem, wystarczy go tylko trochę przerobić, dodać więcej informacji o suni i będzie ok. Co do bazarku, to my oferujemy za 10 zł - ogłoszeń jest 25, ale są dwie serie (jeżeli pierwsza poskutkuje, druga może być dla innego psa): KLIK W tej chwili wszystkie ogłoszenia są już zrobione, więc realizacja następnych to kwestia jednego - dwóch dni. Wiesz, ja juz zapłaciłam, ze te oglosznia u zuzy. Szkoda, aby sie zmarnowały. To są 74 szt. Quote
ewa36 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='bela51']Wiesz, ja juz zapłaciłam, ze te oglosznia u zuzy. Szkoda, aby sie zmarnowały. To są 74 szt.[/QUOTE] Dzień dobry Ritko ..... Tekścik napiszę ja ..... Quote
ewa36 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='bela51']Ewo, wysłałam Ci maila.[/QUOTE] Dostałam dziękuję :loveu: Quote
ewa36 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ciotki zapraszamy na wątek Rity :) Popodrzucajcie chociaż ..... Suńka juz tak długo czeka ..... Quote
ewa36 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='_Aga_']No to hopaj siup na pierwszą stronę :)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wstawiłam Sunię na ten wątek, może sie spodoba... http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Quote
ewa36 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='bela51']Wstawiłam Sunię na ten wątek, może sie spodoba... http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Super pomysł :loveu: Cioteczki, zaglądajcie do nas ...... Podrzućcie chociaż Ritkę ..... ona już tak długo czeka na szansę .... taka kochana, młoda sunieczka ..... Quote
ewa36 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ewa36']Super pomysł :loveu: Cioteczki, zaglądajcie do nas ...... Podrzućcie chociaż Ritkę ..... ona już tak długo czeka na szansę .... taka kochana, młoda sunieczka .....[/QUOTE] Dobranoc sunieczko ...... Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='_Aga_']I dzień dobry :) :) :)[/QUOTE] Dzień dobry Ciociu Ago :loveu: Dziękujemy, że tu jesteś :loveu: Słuchajcie nasza Ritka to MALWA !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Ciocia Bela to ustaliła :loveu: Quote
_Aga_ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Super :) Śliczne imię :) Zresztą oba do niej pasują :) Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='_Aga_']Super :) Śliczne imię :) Zresztą oba do niej pasują :)[/QUOTE] Też uważam, że oba są fajne i do niej pasują. Ale w schronisku nadani suni imię MALWA, wiec żeby nie robić zamętu (żeby nie powstały rozbieżności pomiędzy danymi schroniska a danymi zamieszczonymi w ogłoszeniach) - niech będzie Malwa :loveu: Rita to będzie imię awaryjne :p Dziś przyszło mi też do głowy Mila :lol: Ale od przybytku głowa nie boli ....:) Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='beataczl']Witaj Malwuniu![/QUOTE] Witamy Ciocię Beatę na wąteczku Malwy :loveu: Im nas tu więcej, tym lepiej :cool3: Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ewa36']Witamy Ciocię Beatę na wąteczku Malwy :loveu: Im nas tu więcej, tym lepiej :cool3:[/QUOTE] Zaglądam do ciebie sunieczko przed zaśnięciem ... Obyć i ty zasypiała w swoim domku ..... Quote
ewa36 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='_Aga_']I hop z rana na pierwszą stronę :)[/QUOTE] Dziękujemy za podnoszenie Ciociu Ago :loveu: - niech malutką jak najwięcej Cioteczek zobaczy Quote
wojtuś Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='_Aga_']I hop z rana na pierwszą stronę :)[/QUOTE] Jestem też po chwilowej nieobecności:-) Tyle już wspaniałych cioteczek:-) Aga ;-);-) czy my jesteśmy na wszystkich wątkach psiaków ze szczytna:-) Imie suni Malwa podoba mi się i może poprosimy Gazzy o zmianę imienia w tytule wątku:-) Quote
ewa36 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='wojtuś']Jestem też po chwilowej nieobecności:-) Tyle już wspaniałych cioteczek:-) Aga ;-);-) czy my jesteśmy na wszystkich wątkach psiaków ze szczytna:-) Imie suni Malwa podoba mi się i może poprosimy Gazzy o zmianę imienia w tytule wątku:-)[/QUOTE] O jest nowa Ciocia :loveu: Witamy na wąteczku i dziękujemy :lol: Quote
Recommended Posts