Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewa36']O jest nowa Ciocia :loveu:
Witamy na wąteczku i dziękujemy :lol:[/QUOTE]

Cioteczki, zaglądajcie do Malwy ......
Wujków też nie wyganiamy :cool3:

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa36 napisał(a):
Cioteczki, zaglądajcie do Malwy ......
Wujków też nie wyganiamy :cool3:

Halo halo Cioteczki ....
Troszku nas tutaj malutko :roll:

Malwa mówi dobranoc ....

Posted

_Aga_ napisał(a):
Dzień dobry :) :) :)

Dzień dobry malutka :loveu:
Czekam z ogłoszeniem chwilkę na Ciocię Belę więc nie martwcie się Cioteczki :cool3:

Posted

ewa36 napisał(a):
Dzień dobry malutka :loveu:
Czekam z ogłoszeniem chwilkę na Ciocię Belę więc nie martwcie się Cioteczki :cool3:

Zaraz wyślę Cioci Beli tekścik do ogłoszeń dla malutkiej :)
A potem wstawimy na wąteczek aby wszyscy zobaczyli :)

Posted

ewa36 napisał(a):
Zaraz wyślę Cioci Beli tekścik do ogłoszeń dla malutkiej :)
A potem wstawimy na wąteczek aby wszyscy zobaczyli :)

Już poszło :lol:

Posted

gazzy napisał(a):
Brawa dla naszych kochanych cioteczek - Ewy i Beli :loveu::loveu: Jesteście kochane :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Tekst poszedł ! Super :multi: :bigcool:

No przestań :evil_lol: dzięki :oops:

Zapraszamy wszystkie Cioteczki zagladajcie do nas kochane :razz:

Posted

gazzy napisał(a):
Troszkę skróciłam bo coś nie działało :)

I dobrze :lol:

Już drugi tekścik wysłałam do Cioci Beli :p - oby się nadały

Posted

ewa36 napisał(a):
I dobrze :lol:

Już drugi tekścik wysłałam do Cioci Beli :p - oby się nadały

Ciocia Bela spokojnie poczyta i da nam znać :cool3:

Posted

ewa36 napisał(a):
Dzień dobry Malwo :lol:

Nie spadaj malutka :multi:

Cioteczki się rozbiegły ale rozumiemy to - w naszej Ojczyźnie żle się dzieje .....
Bardzo źle ..... :-(

Posted

Masz racje Ewo, do mojego osobistego doła ( bo obejrzałam dzisiaj tego sznita) jeszcze doszła dzisaijesza tragiczna informacja o katastrofie.
Przeczytalam wszystkie teksty, są śliczne i chwytajace za serce. A dla bezpieczeństwa Malwy podkreslilabym, że jednak powinna byc jedynym psem w rodzinie, albo przynajmniej miec towarzystwo lagodnego i małego psiaka. Nie wiem jak bardzo boi sie innych psow, ale kierowniczka, mocno to podkreślała.

Posted

bela51 napisał(a):
Masz racje Ewo, do mojego osobistego doła ( bo obejrzałam dzisiaj tego sznita) jeszcze doszła dzisaijesza tragiczna informacja o katastrofie.
Przeczytalam wszystkie teksty, są śliczne i chwytajace za serce. A dla bezpieczeństwa Malwy podkreslilabym, że jednak powinna byc jedynym psem w rodzinie, albo przynajmniej miec towarzystwo lagodnego i małego psiaka. Nie wiem jak bardzo boi sie innych psow, ale kierowniczka, mocno to podkreślała.

Oj tak masz rację - to mi umknęło.
Poprawimy

Posted

ewa36 napisał(a):
Oj tak masz rację - to mi umknęło.
Poprawimy

Przed chwilą dzwoniła do mnie gazzy. A z jej obserwacji nie wynika, że Malwa boi sie psów. Juz sama nie wiem co o tym myślec....?

Posted

bela51 napisał(a):
Przed chwilą dzwoniła do mnie gazzy. A z jej obserwacji nie wynika, że Malwa boi sie psów. Juz sama nie wiem co o tym myślec....?

Zmianę juz Ci podesłałam :cool3:
Może ustal kiedy przypada nasza kolejka w bazarku ogłoszeniowym i do tego czasu obserwujmy małą.
Mimo wszystko nie lekcewazyłabym obaw Kierowniczki

Posted

Malwa była w boksie i tam psy ją gryzły. Została przeniesiona do drugiego boksu - tam to ona zaczęła gryźć tamte psy. Później przenieśli ją na wybieg gdzie obecnie siedzi z innym suczkami. Dogadują bardzo dobrze. Malwa boi się obcych ludzi. Wtedy kładzie się i kuli.

Posted

gazzy napisał(a):
Malwa była w boksie i tam psy ją gryzły. Została przeniesiona do drugiego boksu - tam to ona zaczęła gryźć tamte psy. Później przenieśli ją na wybieg gdzie obecnie siedzi z innym suczkami. Dogadują bardzo dobrze. Malwa boi się obcych ludzi. Wtedy kładzie się i kuli.

Czyli tak :
1/ z psami się dogada jak musi :cool3:
2/ nieznajomych się obawia póki się nie przekona

Posted

Ustalmy jeszcze prosze do kogo podac kontakt. Jesli chodzi o adopcje, to trzeba podac tel schrnoniska. Ale skoro proponujemy pomoc w transporcie, to moze kogos z nas? Kogos z dogo?

Posted

bela51 napisał(a):
Ustalmy jeszcze prosze do kogo podac kontakt. Jesli chodzi o adopcje, to trzeba podac tel schrnoniska. Ale skoro proponujemy pomoc w transporcie, to moze kogos z nas? Kogos z dogo?

No raczej tak.
Ale - ustalmy najpierw, kto pomoże w tym transporcie ?

Posted

ewa36 napisał(a):
No raczej tak.
Ale - ustalmy najpierw, kto pomoże w tym transporcie ?

O bezplatnym transporcie, to nie ma co marzyc. Zresztą wszystko bedzie zalezec ,skąd byliby ew. chetni do adopcji?
Można napisać, że istnieje mozliwośc pomocy w trasporcie za zwrotem kosztow. Sa wątki transportowe, to nie ma rzeczy niemożliwych.
Moge podac swojego maila, jak znajdzie sie chętny to bedziemy kombinowac, skad wziąć transport. Co myslisz?

Posted

bela51 napisał(a):
O bezplatnym transporcie, to nie ma co marzyc. Zresztą wszystko bedzie zalezec ,skąd byliby ew. chetni do adopcji?
Można napisać, że istnieje mozliwośc pomocy w trasporcie za zwrotem kosztow. Sa wątki transportowe, to nie ma rzeczy niemożliwych.
Moge podac swojego maila, jak znajdzie sie chętny to bedziemy kombinowac, skad wziąć transport. Co myslisz?

Zgadzam się. Między nami, jak znajdzie się dom dla niej, to dorzucę do transportu - tylko dziś się nie określę ile.