ewa36 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ewa36']O jest nowa Ciocia :loveu: Witamy na wąteczku i dziękujemy :lol:[/QUOTE] Cioteczki, zaglądajcie do Malwy ...... Wujków też nie wyganiamy :cool3: Quote
ewa36 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ewa36 napisał(a):Cioteczki, zaglądajcie do Malwy ...... Wujków też nie wyganiamy :cool3: Halo halo Cioteczki .... Troszku nas tutaj malutko :roll: Malwa mówi dobranoc .... Quote
ewa36 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 _Aga_ napisał(a):Dzień dobry :) :) :) Dzień dobry malutka :loveu: Czekam z ogłoszeniem chwilkę na Ciocię Belę więc nie martwcie się Cioteczki :cool3: Quote
ewa36 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ewa36 napisał(a):Dzień dobry malutka :loveu: Czekam z ogłoszeniem chwilkę na Ciocię Belę więc nie martwcie się Cioteczki :cool3: Zaraz wyślę Cioci Beli tekścik do ogłoszeń dla malutkiej :) A potem wstawimy na wąteczek aby wszyscy zobaczyli :) Quote
ewa36 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ewa36 napisał(a):Zaraz wyślę Cioci Beli tekścik do ogłoszeń dla malutkiej :) A potem wstawimy na wąteczek aby wszyscy zobaczyli :) Już poszło :lol: Quote
gazzy Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Brawa dla naszych kochanych cioteczek - Ewy i Beli :loveu::loveu: Jesteście kochane :calus: Tekst poszedł ! Super :multi: :bigcool: Quote
ewa36 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 gazzy napisał(a):Brawa dla naszych kochanych cioteczek - Ewy i Beli :loveu::loveu: Jesteście kochane :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Tekst poszedł ! Super :multi: :bigcool: No przestań :evil_lol: dzięki :oops: Zapraszamy wszystkie Cioteczki zagladajcie do nas kochane :razz: Quote
gazzy Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Troszkę skróciłam bo coś nie działało :) Quote
ewa36 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 gazzy napisał(a):Troszkę skróciłam bo coś nie działało :) I dobrze :lol: Już drugi tekścik wysłałam do Cioci Beli :p - oby się nadały Quote
ewa36 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ewa36 napisał(a):I dobrze :lol: Już drugi tekścik wysłałam do Cioci Beli :p - oby się nadały Ciocia Bela spokojnie poczyta i da nam znać :cool3: Quote
ewa36 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ewa36 napisał(a):Ciocia Bela spokojnie poczyta i da nam znać :cool3: Dzień dobry Malwo :lol: Nie spadaj malutka :multi: Quote
ewa36 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ewa36 napisał(a):Dzień dobry Malwo :lol: Nie spadaj malutka :multi: Cioteczki się rozbiegły ale rozumiemy to - w naszej Ojczyźnie żle się dzieje ..... Bardzo źle ..... :-( Quote
bela51 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Masz racje Ewo, do mojego osobistego doła ( bo obejrzałam dzisiaj tego sznita) jeszcze doszła dzisaijesza tragiczna informacja o katastrofie. Przeczytalam wszystkie teksty, są śliczne i chwytajace za serce. A dla bezpieczeństwa Malwy podkreslilabym, że jednak powinna byc jedynym psem w rodzinie, albo przynajmniej miec towarzystwo lagodnego i małego psiaka. Nie wiem jak bardzo boi sie innych psow, ale kierowniczka, mocno to podkreślała. Quote
ewa36 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 bela51 napisał(a):Masz racje Ewo, do mojego osobistego doła ( bo obejrzałam dzisiaj tego sznita) jeszcze doszła dzisaijesza tragiczna informacja o katastrofie. Przeczytalam wszystkie teksty, są śliczne i chwytajace za serce. A dla bezpieczeństwa Malwy podkreslilabym, że jednak powinna byc jedynym psem w rodzinie, albo przynajmniej miec towarzystwo lagodnego i małego psiaka. Nie wiem jak bardzo boi sie innych psow, ale kierowniczka, mocno to podkreślała. Oj tak masz rację - to mi umknęło. Poprawimy Quote
bela51 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ewa36 napisał(a):Oj tak masz rację - to mi umknęło. Poprawimy Przed chwilą dzwoniła do mnie gazzy. A z jej obserwacji nie wynika, że Malwa boi sie psów. Juz sama nie wiem co o tym myślec....? Quote
ewa36 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 bela51 napisał(a):Przed chwilą dzwoniła do mnie gazzy. A z jej obserwacji nie wynika, że Malwa boi sie psów. Juz sama nie wiem co o tym myślec....? Zmianę juz Ci podesłałam :cool3: Może ustal kiedy przypada nasza kolejka w bazarku ogłoszeniowym i do tego czasu obserwujmy małą. Mimo wszystko nie lekcewazyłabym obaw Kierowniczki Quote
gazzy Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Malwa była w boksie i tam psy ją gryzły. Została przeniesiona do drugiego boksu - tam to ona zaczęła gryźć tamte psy. Później przenieśli ją na wybieg gdzie obecnie siedzi z innym suczkami. Dogadują bardzo dobrze. Malwa boi się obcych ludzi. Wtedy kładzie się i kuli. Quote
ewa36 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 gazzy napisał(a):Malwa była w boksie i tam psy ją gryzły. Została przeniesiona do drugiego boksu - tam to ona zaczęła gryźć tamte psy. Później przenieśli ją na wybieg gdzie obecnie siedzi z innym suczkami. Dogadują bardzo dobrze. Malwa boi się obcych ludzi. Wtedy kładzie się i kuli. Czyli tak : 1/ z psami się dogada jak musi :cool3: 2/ nieznajomych się obawia póki się nie przekona Quote
bela51 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ustalmy jeszcze prosze do kogo podac kontakt. Jesli chodzi o adopcje, to trzeba podac tel schrnoniska. Ale skoro proponujemy pomoc w transporcie, to moze kogos z nas? Kogos z dogo? Quote
ewa36 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 bela51 napisał(a):Ustalmy jeszcze prosze do kogo podac kontakt. Jesli chodzi o adopcje, to trzeba podac tel schrnoniska. Ale skoro proponujemy pomoc w transporcie, to moze kogos z nas? Kogos z dogo? No raczej tak. Ale - ustalmy najpierw, kto pomoże w tym transporcie ? Quote
bela51 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ewa36 napisał(a):No raczej tak. Ale - ustalmy najpierw, kto pomoże w tym transporcie ? O bezplatnym transporcie, to nie ma co marzyc. Zresztą wszystko bedzie zalezec ,skąd byliby ew. chetni do adopcji? Można napisać, że istnieje mozliwośc pomocy w trasporcie za zwrotem kosztow. Sa wątki transportowe, to nie ma rzeczy niemożliwych. Moge podac swojego maila, jak znajdzie sie chętny to bedziemy kombinowac, skad wziąć transport. Co myslisz? Quote
ewa36 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 bela51 napisał(a):O bezplatnym transporcie, to nie ma co marzyc. Zresztą wszystko bedzie zalezec ,skąd byliby ew. chetni do adopcji? Można napisać, że istnieje mozliwośc pomocy w trasporcie za zwrotem kosztow. Sa wątki transportowe, to nie ma rzeczy niemożliwych. Moge podac swojego maila, jak znajdzie sie chętny to bedziemy kombinowac, skad wziąć transport. Co myslisz? Zgadzam się. Między nami, jak znajdzie się dom dla niej, to dorzucę do transportu - tylko dziś się nie określę ile. Quote
ewa36 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 _Aga_ napisał(a):Podniosę z rana :) Dziekujemy za pamięc Ago :loveu: Quote
Recommended Posts