ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ewa36']Ja mogę napisać tekst do ogłoszeń - jestem dobra w pisaninie :diabloti: Proszę o dane suni na meila : [email protected] Co najmniej : wiek, rasa, płeć, szczepienia, sterylizacja, stosunek do innych psów, suczek, dziaci, kotów, ludzi, towarzyskość, chęć do zabawy - im więcej, tym lepiej ;) Trzeba rozruszać wąteczek, rozreklamować suńkę i zrobć jej jak najwięcej ogłoszeń :p Cioteczki pomóżcie ! Nam trochę ruchu po Śwętach też dobrze zrobi :diabloti: Quote
bela51 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Własnie wysłalam Ci maila , bo bardzo ucieszyło mnie, że chcesz napisac tekst ogłoszenia dla Suni. Ja wykupiłam jej ogłoszenia na bazarku zuzy, to jest 74 szt. Czekają ciągle na realizacje, bo nie poslalam telstu, zresztą kolejka jest tam kilometrowa. Można by sunieczce zafundować równiez allegro. Pewnie, że ideałem byloby wyciągnąc biedacwto ze schronu, bo z hotelu psiaki mają lepszy start. i są w lepszej formie psychicznej. Ale wiadomo, nie ma na razie zadnej kasy... Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='bela51']Własnie wysłalam Ci maila , bo bardzo ucieszyło mnie, że chcesz napisac tekst ogłoszenia dla Suni. Ja wykupiłam jej ogłoszenia na bazarku zuzy, to jest 74 szt. Czekają ciągle na realizacje, bo nie poslalam telstu, zresztą kolejka jest tam kilometrowa. Można by sunieczce zafundować równiez allegro. Pewnie, że ideałem byloby wyciągnąc biedacwto ze schronu, bo z hotelu psiaki mają lepszy start. i są w lepszej formie psychicznej. Ale wiadomo, nie ma na razie zadnej kasy...[/QUOTE] No tak ...... Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ewa36']No tak ......[/QUOTE] Ruszymy Twoje wykupione ogłoszenia - szkoda, żeby sie znarnowały :razz: O allegro cegiełkowym też można pomyśleć :cool3: Quote
bela51 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Obawiam się, że ciegielki sprzedaja sie tylko w sytuacjach naprawde dramatycznych. Niestety. :-( Jedyna nadzieja dla niej to masa ogloszeń. Widziałam gdzieś jeszcze jeden bazarek ogloszeniowy i to całkiem niedawno. Musze poszukać, bo skleroza nie pamieta ,czyj on był:cool3: Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='bela51']Obawiam się, że ciegielki sprzedaja sie tylko w sytuacjach naprawde dramatycznych. Niestety. :-( Jedyna nadzieja dla niej to masa ogloszeń. Widziałam gdzieś jeszcze jeden bazarek ogloszeniowy i to całkiem niedawno. Musze poszukać, bo skleroza nie pamieta ,czyj on był:cool3:[/QUOTE] To w tym kierunku idziemy Ciociu Belu :lol: Masa ogłoszeń musi w końcu poskutkować. Dorzucam do kosztów ogłoszeń dla niej - to nie są miażdżące pieniądze, za to mogą przynieść miażdżący skutek :cool3: Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ewa36']To w tym kierunku idziemy Ciociu Belu :lol: Masa ogłoszeń musi w końcu poskutkować. Dorzucam do kosztów ogłoszeń dla niej - to nie są miażdżące pieniądze, za to mogą przynieść miażdżący skutek :cool3:[/QUOTE] Wesołych Świąt wszystkim Cioteczkom zaglądającym do suńki :loveu::loveu::loveu: Myślimy nad imieniem dla niej :lol: Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Mi przyszło do głowy Beza :) - bo jest taka milutka, wesoła i słodziutka Quote
gazzy Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Beza u nas w schronisku już jest... Może Aza ?? Quote
bela51 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Sunia musi miec jakies imie nadane w schronisku i numer. Gazzy jest tam "spalona", może ktos inny dowiedziuałby sie o dane tej suni. Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='bela51']Sunia musi miec jakies imie nadane w schronisku i numer. Gazzy jest tam "spalona", może ktos inny dowiedziuałby sie o dane tej suni.[/QUOTE] Aza brzmi zbyt pospolicie .... Nie chwyta ...... Myślimy wobec tego nad imieniem dalej :) Kto jest jeszcze ze Szczytna ? Kto porobi suni nowe zdjęcia ? Przydadzą się do ogłoszeń ;) Jak i wszelkie dodatkowe informacje o niej ..... Halo halo ! Bardzo prosimy ....... Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ewa36']A może Rita ? Pasuje do niej :)[/QUOTE] Wesołych Świat sunieczko ! Pamiętamy o tobie ...... Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ewa36']A może Rita ? Pasuje do niej :)[/QUOTE] Albo Melba :loveu: Quote
_Aga_ Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nie wiem dokładnie, ale gdzieś czytałam, że MARCHEWA jeździ do schronu.. Może się mylę.. Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='_Aga_']Nie wiem dokładnie, ale gdzieś czytałam, że MARCHEWA jeździ do schronu.. Może się mylę..[/QUOTE] Dziękuję Ago ! W takim razie koniecznie trzeba zagaić Marchewę ..... Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='gazzy']Rita jest fajne :)[/QUOTE] Więc będzie Ritka :loveu: Starczy już tej bezimienności :roll: Quote
bela51 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Znalazłam równiez drugi bazarek. Ale tez jest kolejka, mozna zamówić za 2 tygodnie. http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14377498#post14377498 Quote
gazzy Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 No to na tym bazarku też... Co my byśmy bez ciebie bela zrobili >>? Ewa dzięki za tekst... Widzisz ile ogłoszeń będzie :) Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='gazzy']No to na tym bazarku też... Co my byśmy bez ciebie bela zrobili >>? Ewa dzięki za tekst... Widzisz ile ogłoszeń będzie :)[/QUOTE] Spoko spoko jeszcze go nie napisałam ..... Jeszcze chwilka :cool3: A ile w ogóle mamy czasu na tekst ? I czemu Gazzy jest w schronisku spalona ? Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='bela51']Znalazłam równiez drugi bazarek. Ale tez jest kolejka, mozna zamówić za 2 tygodnie. http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14377498#post14377498 To prawda nie podlegająca dyskusji : Cioci Beli należy się szczegolne uznanie za pomoc dla Rity :loveu: Quote
bela51 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Niech sama napisze, bo to długa historia. Pomogla nam wyciągnąc psy, za to narazila sie kierownictwu. No i teraz nie chodzi do schroniska.:shake: Quote
bela51 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dajcie spokoj, na razie tez jeszcze nic nie pomogłam.:oops: Quote
ewa36 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ewa36']To prawda nie podlegająca dyskusji : Cioci Beli należy się szczegolne uznanie za pomoc dla Rity :loveu:[/QUOTE] Boże Drogi - a to schronisko ma komuś za złe, że ludzie zabierają psy ? Gazzy coś mi wspominała o awanturze z kierownictwem schroniska ...... Quote
Recommended Posts