Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Beatko [/b]jestes najlepsza z najlepszych.

Niejednokrotnie już mi łezki poleciały z zachwytu oglądając zdjęcia twojego autorstwa, a [b]Anulka i Amelka [/b]to modelki pierwsza klasa. Jest czym oko nacieszyć. Poprostu BOMBA Brak słów by to opisac w jednym zdaniu Cudo ...

Posted

[quote name='Basenji']Całkiem piękne, choć jak dla mnie zbyt cukierkowe.
Zdrówko[/quote]
[size=1]To sobie poszukaj rozkawałkowanej sarenki, którą gdzieś kiedyś wstawiłeś, bo też Ci był topic za cukierkowy. Od razu lepiej ci się zrobi[/size]

Posted

[quote name='Basenji']Całkiem piękne, choć jak dla mnie zbyt cukierkowe.
[/quote] Jasne... trzeba było dziecko ubrać w sprzęt sado-macho :evilbat: I pejczem go... pejczem... :evilbat:

Posted

[quote name='Poświata'] [size=1]To sobie poszukaj rozkawałkowanej sarenki, którą gdzieś kiedyś wstawiłeś, bo też Ci był topic za cukierkowy. Od razu lepiej ci się zrobi[/size][/quote]
:o :o :o

Posted

male dzieci sa po to male zeby byly cukierkowe

[size=1]niestety nie wszyscy to pojmuja i widac ile dzieci jest niechcianych glodnych............................[/size]

Posted

Jasne, można tu mieć tylko opinie "politycznie poprawne".
szkoda tylko, że wstydzice się swoich opinii.
I nie zauważyłyście pierwszej części mojej wypowiedzi - alo to chyba norma. :lol:
[size=7]A mnie prace Wind i tak się podobają,[/size] [size=1]bez waszych podchodów.[/size]
Zdrówko

Posted

[quote name='dbsst']wiesz co od jakiegos momentu jestes bardziej czepliwy niz zwykle jaki jest tego cel to mnie zastanawia.[/quote]

Ło matko!
To przecież nie ja się czepiłem was tylko wy mnie!
Ośmieliłem się stwierdzić, że zdjęcie jest piękne, ale dla mnie przesłodzone.
I to jest już zabronione?
I nie wolno mieć tu własnych poglądów?
Bo dogomaniaczki są nieopmylne?
Wracamy do CCCP?
Zdrówko

Posted

nie chodzi tylko o ten topik chodzi o calokrztalt Basenji

powiem szczerze ze nie jestem w nastroju do dyskusji do czego wracamy i jakie sa dogomaniaczki

Zdjecia piekne i na tym koncze ;)

Posted

Wszystkim dziekuje za opinie. Tobie [b]Basenji[/b] takze :-)
Ostatnio jestem pod ogromnym wrazeniem zyciorysu i fotografii Roberta Capa. Moze wiec stad ta slodkosc dla utrzymania psychicznej rownowagi ;)

A tak na powaznie, to zmierzajac sie z jakims tematem mysle nie tylko o kadrze, o tam jak sobie poswiece, ale rowniez o klimacie ktory ma tkwic w zdjeciach. Amelka byla pierwszym tak malym dzieckiem, ktore fotografowalam. Myslac o zdjeciach z Nia i z Jej Mama od poczatku wyobrazalam sobie delikatne, wlasnie cukierkowe klimaty. Obie Dziewczyny poznalam przed sesja, obie sa bardzo wesole, delikatne wiec moja koncepcja nie byla w sprzecznosc z Ich charakterami.
I tak to sobie obmyslilam i tak wykonalam :-)

Gdbybym natomiast fotografowala dziecko, ktore jest nosnikiem jakis problemow np. choroby, jest porzucone, jest w jakis sposob pokrzywdzone to klimat bylby zupelnie odmienny ... taki aby podkreslic owy problem.

Ot i tyle ... :-) :-) :-)