Panula Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img248.echo.cx/img248/6158/beatka7mz.jpg[/img][/URL] Quote
Wind Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 :oops: :oops: :oops: :oops: Alez piekna kartka :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [b]Beatko [/b]jestes najlepsza z najlepszych. Niejednokrotnie już mi łezki poleciały z zachwytu oglądając zdjęcia twojego autorstwa, a [b]Anulka i Amelka [/b]to modelki pierwsza klasa. Jest czym oko nacieszyć. Poprostu BOMBA Brak słów by to opisac w jednym zdaniu Cudo ... Quote
LAZY Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Jestem w szoku! Przepięknie wygląda mamusia z córeczka! Obie sa jak malowane...REWELACJA!! Wiecej... :lol: Quote
gośku. Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 :o :o :o :D Jakie sliczne dizecko z mamusia!! Ja z moja mamy tak wlepiamy galy :) Miodizo :) Quote
Wind Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Czas na ostatnie zdjatko ... tak na dobranoc ... [img]http://img227.echo.cx/img227/8485/7xx3ps.jpg[/img] Quote
daga10011 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 piekne harmonijne fotki..brak mi slow-to jest mistrzostwo Quote
Basenji Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Całkiem piękne, choć jak dla mnie zbyt cukierkowe. Zdrówko Quote
Poświata Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Basenji']Całkiem piękne, choć jak dla mnie zbyt cukierkowe. Zdrówko[/quote] [size=1]To sobie poszukaj rozkawałkowanej sarenki, którą gdzieś kiedyś wstawiłeś, bo też Ci był topic za cukierkowy. Od razu lepiej ci się zrobi[/size] Quote
adda Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Basenji']Całkiem piękne, choć jak dla mnie zbyt cukierkowe. [/quote] Jasne... trzeba było dziecko ubrać w sprzęt sado-macho :evilbat: I pejczem go... pejczem... :evilbat: Quote
PIKA Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Poświata'] [size=1]To sobie poszukaj rozkawałkowanej sarenki, którą gdzieś kiedyś wstawiłeś, bo też Ci był topic za cukierkowy. Od razu lepiej ci się zrobi[/size][/quote] :o :o :o Quote
Poświata Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 No co się dziwisz? [size=1]Była taka akcja w wykonaniu Basenjiego, krew aż po monitorach bryzgała :evilbat: .[/size] Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 male dzieci sa po to male zeby byly cukierkowe [size=1]niestety nie wszyscy to pojmuja i widac ile dzieci jest niechcianych glodnych............................[/size] Quote
Basenji Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Jasne, można tu mieć tylko opinie "politycznie poprawne". szkoda tylko, że wstydzice się swoich opinii. I nie zauważyłyście pierwszej części mojej wypowiedzi - alo to chyba norma. :lol: [size=7]A mnie prace Wind i tak się podobają,[/size] [size=1]bez waszych podchodów.[/size] Zdrówko Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 wiesz co od jakiegos momentu jestes bardziej czepliwy niz zwykle jaki jest tego cel to mnie zastanawia. Quote
Basenji Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='dbsst']wiesz co od jakiegos momentu jestes bardziej czepliwy niz zwykle jaki jest tego cel to mnie zastanawia.[/quote] Ło matko! To przecież nie ja się czepiłem was tylko wy mnie! Ośmieliłem się stwierdzić, że zdjęcie jest piękne, ale dla mnie przesłodzone. I to jest już zabronione? I nie wolno mieć tu własnych poglądów? Bo dogomaniaczki są nieopmylne? Wracamy do CCCP? Zdrówko Quote
dbsst Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 nie chodzi tylko o ten topik chodzi o calokrztalt Basenji powiem szczerze ze nie jestem w nastroju do dyskusji do czego wracamy i jakie sa dogomaniaczki Zdjecia piekne i na tym koncze ;) Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 :o Pierwszy raz chyba czytam tak stanowczego posta Debest :o Quote
Wind Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 Wszystkim dziekuje za opinie. Tobie [b]Basenji[/b] takze :-) Ostatnio jestem pod ogromnym wrazeniem zyciorysu i fotografii Roberta Capa. Moze wiec stad ta slodkosc dla utrzymania psychicznej rownowagi ;) A tak na powaznie, to zmierzajac sie z jakims tematem mysle nie tylko o kadrze, o tam jak sobie poswiece, ale rowniez o klimacie ktory ma tkwic w zdjeciach. Amelka byla pierwszym tak malym dzieckiem, ktore fotografowalam. Myslac o zdjeciach z Nia i z Jej Mama od poczatku wyobrazalam sobie delikatne, wlasnie cukierkowe klimaty. Obie Dziewczyny poznalam przed sesja, obie sa bardzo wesole, delikatne wiec moja koncepcja nie byla w sprzecznosc z Ich charakterami. I tak to sobie obmyslilam i tak wykonalam :-) Gdbybym natomiast fotografowala dziecko, ktore jest nosnikiem jakis problemow np. choroby, jest porzucone, jest w jakis sposob pokrzywdzone to klimat bylby zupelnie odmienny ... taki aby podkreslic owy problem. Ot i tyle ... :-) :-) :-) Quote
Diana14 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Wind fotki są śliczne :lol: Na pewno będą super pamiątka :D dbsst nie nerwuj siem tak ;) :P 8) :lol: :grins: Quote
Recommended Posts