boksiedwa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Różyczka'][URL]http://www.lowchensaustralia.com/judgesbios.htm[/URL] Paru sędziów tam jest. Ta strona była podana na dogomani w sędziach bodajże 86 strona.[/quote] ale to jest dośc stare :roll: Quote
karolayna Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Błyskotka']"To tylko suka więc ocena bardzo dobra jej wystarczy" - sędzia Mariola Semik na wczorajszej wystawie w Rybniku :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad:[/quote] oo nie załamka:roll: Quote
Musiałek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 pani Semik :evil_lol: taaak ja slyszalam o pewnej weterance ' no skoro juz tu przyjechala to niech ma ta doskonala ' :shake: rzenujace !!!! Quote
cuddle Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Zgadnijcie- co to znaczy "suka przytłuczona" :) Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='cuddle']Zgadnijcie- co to znaczy "suka przytłuczona" :)[/QUOTE] Taka, którą ktoś walnął młotkiem? Quote
Godelaine Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A może miało być "przytłoczona". A więc zestresowana itp. Quote
warg2003warg Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :splat: Pewnie sekretarz był zestresowany i stąd takie kwiatki. Quote
aburkowa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Skoro o Rybniku i p. Semik mowa- o suczce znajomej- doskonała, Zw. Mł. i niech się tym nacieszy bo w posredniej i otwartej nie będzie tak dobrze Quote
SuperGosia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='cuddle']Zgadnijcie- co to znaczy "suka przytłuczona" :)[/quote] No to my mamy precyzyjniej: "zapasiony" :evil_lol: I fakt... troszku sie przytylo ;) [IMG]http://www.geniussaeculi.prv.pl/wystawy/wystawy_guru/06_10_01_ndm/01ndm.jpg[/IMG] Quote
MichalMi Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 "(...)wolałabym nieco ciemniejsze oko(...)", gdzie u brązowych dalmatyńczyków oczy są bursztynowe. ale to nie kwiatek, tylko niewielkie braki :evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='MichalMi']"(...)wolałabym nieco ciemniejsze oko(...)", gdzie u brązowych dalmatyńczyków oczy są bursztynowe. ale to nie kwiatek, tylko niewielkie braki :evil_lol:[/quote] Co się gustu biednej staruszki czepiasz :roll: Niech se woli i z rogami byle dawała im poniżej bdb Quote
MichalMi Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 no wcale nie taka staruszka ;) oprócz tej małej wpadki całość oceny jest rewelacyjna :) Quote
jolly_94 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dopiero znalazłam wątek! Ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: Wracając jeszcze do jąder, suczka, pudliczka mojej siostry miała w ocenie jądra kompletne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
trol Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 kolezanka wystawiajac psa dostala w opisie : "....piękna , mało wyrazista głowa ..." Quote
Dominika1987 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Śmiechu warte:evil_lol: "strome prącie" jest super:diabloti: Quote
dorotal Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Co do długości opisów, to mnie chyba nikt nie przebije:evil_lol: Moja suka na jednej z wystaw dostała opis (cytuje w całości): [I]"Doskonała suka"[/I] Dostała wtedy I lokatę i CAC. Suka naszych znajomych, która dostała wówczas II lokatę miała opis (też cytuje w całości): [I]"Standartowa suka"[/I] Quote
Mała_Tybetanka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ubiegloroczna Kielecka wystawa ring przygotowawczy dla Junior BIS gr IX stoje z Figą podchodzi do mnie komentatorka i slysze pytanie co to jest?? (odpowiadam: spaniel tybetański) niedlugo potem staje na ringu przygotowawczym do grupy (Figa zdobyla wtedy Zw Mł i rasy) i ta sama pani podchodzi do mnie i pyta o to samo :) usmiecham sie bo cóz innego mi pozostaje :roll: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Przeczytałam całe 17 stro i od razu humor mi się poprawił! Dzięki Wam za to!:lol: Pzdr. Quote
AnkaW Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Taki fantastyczny temacik i tak długo cisza :razz: nie ma więcej nowinek? Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja ostatnio mam zagranicznych sędziów lub polskich poza granicami PL. Tak więc na razie - nie pomogę... Pzdr. Quote
Madzika Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Mi na pierwszej wystawie napisali w opsie ze opada w ruchu tylko niek nie wie co :P Ale to chyba normalne jak ktos to tlumaczy z innego języka na polski A sedzia nawija jak nakrecony Quote
majka127 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A ja miałam dla swojej zbyt grubej suni bardzo sympatyczny opis. Suka w zbyt dobrej kondycji wystawowej.:lol: Quote
wiesia75 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A propo opisow to bylam z kolezanka na wystawie w Wilnie.Wystawialysmy rhodesianki. Sunka mojej kolezanki jest naprawde niemalze wzorcowa, proporcjonalna z pieknym przedpiersiem (cecha b.rzadko spotykana). W czasie jej prezentacji sedzina bardzo dlugo cos tlumaczyla asystenowi ktory jednoczesnie mial za zadanie pisac opis. Po odbiorze karty ocen okazalo sie ze suka w komentarzu miala napisane "trzyletnia suka",:lol: - i tyle Maz mojej kolezanki podsumowal to z usmiechem,"taki opis to mogli nam dac telefonicznie" Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Brawo dla Męża! Tez bym tak to skwitowała...:angryy: Pzdr. Quote
Recommended Posts