tula Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dziewczyny potrzbuje pilnie nr kom. do Biafry bo ona chyba nie wchodzi do netu przez ten uszkodzony nadajnik, mój TZ jest dziś w Krakowie i ma karmę dla Siwej i Dakoty, którą przywiózł od Morisowej, a nie wie gdzie ma ją zawieźć. On tam jest tylko dzisiaj, więc bardzo proszę o pomoc. Quote
Biafra Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='tula']Dziewczyny potrzbuje pilnie nr kom. do Biafry bo ona chyba nie wchodzi do netu przez ten uszkodzony nadajnik, mój TZ jest dziś w Krakowie i ma karmę dla Siwej i Dakoty, którą przywiózł od Morisowej, a nie wie gdzie ma ją zawieźć. On tam jest tylko dzisiaj, więc bardzo proszę o pomoc.[/quote] Ja sie już do niego dodzwoniłam. Wszystko załatwione Quote
irenaka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='tula']Dziewczyny potrzbuje pilnie nr kom. do Biafry bo ona chyba nie wchodzi do netu przez ten uszkodzony nadajnik, mój TZ jest dziś w Krakowie i ma karmę dla Siwej i Dakoty, którą przywiózł od Morisowej, a nie wie gdzie ma ją zawieźć. On tam jest tylko dzisiaj, więc bardzo proszę o pomoc.[/quote] Już podaję na pw. Quote
tula Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Biafra']Ja sie już do niego dodzwoniłam. Wszystko załatwione[/quote] To fajnie:lol: Irenaka dzięki za szybką odpowiedź:lol: Quote
LACRIMA Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Przetrzymajcie jakoś burze i ulewy, mówią, że ma być lepiej. W tv pokazują horrory z Waszych stron! Quote
Camara Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='LACRIMA']Przetrzymajcie jakoś burze i ulewy, mówią, że ma być lepiej. W tv pokazują horrory z Waszych stron![/quote] bo to tak wygląda - dziś cały dzień nie padało, ale właśnie słyszę pomruki kolejnej burzy :shake: jak będzie taka jak ubiegłej nocy... :shake: Quote
Lidan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jesteście bezpieczne? Wy i zwierzęta? Nie grozi Wam podtopienie? Quote
3 x Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Selenga']Wreszcie allegro cegiełkowe Siwej i Dakoty, wyróżnione [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=668173879"]Dwa kaukazy w pilnej potrzebie (668173879) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] przepraszam, ze to tyle trwało[/QUOTE] tak nieśmiało zaproponuję, może umieścić link do allegro gdzieś na pierwszej stronie, cos nie idą cegiełki na dziewczyny :shake: Quote
Biafra Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='morisowa']karma dotarła?[/quote] Mam nadzieję, że tak. Umówiliśmy się, że zostanie dostarczona w Krakowie, bo ja mam do miasta 30 km, a nie mogłam jechać, bo wylewam wodę skąd się da :roll: Rozmawialiśmy do popołudnia, a potem sieć mi wysiadła i komórka nie działa. Nic już nie wiem. Teraz mam dla odmiany internet. Nie wiem kiedy się ten koszmar skończy :flaming: Quote
Kropa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 a jak dziewczyny reagują na burzę? nie boją się? Quote
Biafra Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Kropa']a jak dziewczyny reagują na burzę? nie boją się?[/quote] Nieeee....:roll: Najpierw Siwa trochę szczekała. Ponieważ najbardziej boi się burzy Igor i zawsze szczeka 10 minut wcześniej przed burzą :shake: to sobie szczekali na zmianę, każde z innej strony ogrodu. Ale jesteśmy po terapii wstrząsowej ...czy szokowej, nie wiem jak to się fachowo nazywa. Po prostu mamy burzę za burzą z niewielkimi przerwami na ulewy, które wygladają jak wodospad Niagara. Ściana wody. Potem znowu burza :p I tak od trzech tygodni. Przyzwyczaiła sie nie tylko Siwa...ale i Igor :crazyeye:, który nie mógł się opanować od dwóch lat . A mnie , gdyby ktoś dzisiaj zapytał czy była burza...to nie wiem :niewiem: tak sie przyzwyczaiłam, że nie zauważam. Albo ogłuchłam. Odruchowo na zmianę wylewam wodę z piwnicy a potem wyłączam ważniejsze sprzęty z kontaktu, żeby nie rąbnęlo. Jesli w najbliższym czasie nie wyjdzie słońce, to psychiatryk murowany :shake: Quote
LACRIMA Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No ja Wam nie zazdroszczę. Strach zasnąć! Biedne psy, ale i Ty jak widzę na nudę nie narzekasz. Ciężko tam macie, mimo że obracasz w żart. Przetrzymajcie jakoś. Już w kwietniu zapowiadali od maja upały. Quote
KWL Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Biafra']Jesli w najbliższym czasie nie wyjdzie słońce, to psychiatryk murowany :shake:[/QUOTE] Biafro możemy do ciebie przyjechać na urlop ? Cudnie to wygląda :-) Quote
Kropa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 łomatko, ta pogoda to chyba...:stupid: dzielne psy, dzielna Biafra, trzymajcie się Quote
Biafra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Zgodnie z zarządzeniem główno-dowodzącej :loveu: czas na rozliczenie . [B]Wpłaty[/B] dla Siwej i Dakoty : 10 zł MyrkurDagur 100 zł niufa 60 zł od Lidan z bazarku 12 zł 3X 100 zł Patrycja K. 30 zł Anna P 280 zł Kaja i Aza Bazarek ------------------- 592 zł razem wpłaty od 8.06 do 29.06 [B]wydatki[/B] 245 RC Renal sucha 240 zł zgrzewka 24 puszki po 400 gram Renal ------------------ 485 zł razem wydatki od 8.06 do 29.06 [B]Dary rzeczowe[/B] biotiderm - niufa ipakitine 4 opakowania - LAKRIMA Dzięki superpromocji Morisowej RC Renal sucha karma 14 kg 1 worek ufundowany przez LAKRIMĘ , sonikową, dziddę 1 worek ufundowany przez malicję [B]Pomoc bezcenna[/B] :loveu: tula z TŻ - dostarczyli karmę z Warszawy Camara - superprzedmioty na bazarki Pani Marzanna - piękne obrazy na bazarki Lidan - organizacja wszelkich bazarków Selenga - allegro cegiełkowe Bardzo gorąco wszystkim dziękuję :Rose: Za błędy i braki reklamacje uwzględnia się nieustannie :loveu: Quote
Camara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 główno dowodząca :crazyeye: bym to inaczej nazwała :evil_lol: przestaje marudzić :diabloti: Rozliczenia uzupełnione :p Quote
Biafra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='Camara']główno dowodząca :crazyeye: bym to inaczej nazwała :evil_lol: przestaje marudzić :diabloti: Rozliczenia uzupełnione :p[/quote] Widziałam :cool1: Mamy [U]minus [/U][B]1 099,72 zł [/B] Quote
Lidan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No to chyba całkiem niezła sumka się uzbierała dla tych staruszek :multi: Choć wydatki na sunie nie są małe... Quote
asik007 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pieniążki za aniołka właśnie przelałam. Proszę przekazać całuski dla psinek. Quote
Biafra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='Lidan']No to chyba całkiem niezła sumka się uzbierała dla tych staruszek :multi: Choć wydatki na sunie nie są małe...[/quote] Nie uzbierała się... Przed tą kwotą jest [B]MINUS[/B] :placz: Na szczęście wpłyną jeszcze pieniadze z bazarku i............ trzeba dopisać do wpłat : 1 000 zł od firmy Milo-Sport :sweetCyb: Quote
Lidan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 :ices_bla: To chyba przez ten upał minusa nie zauważyłam :splat: Quote
Recommended Posts