Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uzupełniłam Dogowe rozliczenie - mam nadzieję, że nikogo pominęłam.

Malibo57 - na przykład Ty się wcale nie upominałaś, że aż do dzisiaj nie była wpisana Twoja wpłata z 2 czerwca - bo mi się schowała ... I jak ja mam byś sumienna, jak mnie nikt nie pilnuje, co?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Czekałam cierpliwie:) Wiem, że masz co robić, jak każdy z nas.
Co z tym suplementem? Macie jakieś pomysły?

Mogłaś się nie doczekać ;) Cud, że nagle tą wpłatę znalazłam
Totalnie się na suplementach nie znam... niech ktoś mądrzejszy myśli

Posted

Dog ma niestety te dolegliwości od bardzo dawna, wracają i odchodzą. w schronie nawet nie bardzo chcieli go dać bo powiedzieli że nie wyjdzie z budy. ale zrobił im niespodziankę i wyszedł o własnych siłach.Miałam dobry środek wypróbowany, o nazwie caniviton forte. można wspomagać dietą zawierającą omułek nowozelandzki w proszku, jego składniki aktywnie wspomagają stawy i sprawność psiaka. potrzebne są kwasy tłuszczowe omega 3, chondrityna i glukozamina. (to jest w canivitonie) trzeba dokarmiać psiaka też białym twarogiem.

mam gdzieś ulotkę canvitnu, postaram sie odszukac i opisać dokładniej.

Posted

uff! Następne wyjechały:)
Teresa poleca Caniviton, Kikou też. To do kogo mam przesłać pieniądze na to? Opakowanie jest 1kg, mógłby też Agdan korzystać. To pomysł Kikou - ja jestem za.
Może prześlę bezpośrednio do Kikou, a ona zamówi?

Posted

trzeba sprawdzić ceny bo sporo się różnią. i pamiętać o forte. ja rano zapytam u nas. polecam też na wzmocnienie algolith. Jest też specjalna karma , którą można podawać uzupełniająco do menu u Kikou Mobility support dla starszych psiaków z chorymi stawami. ja miałam dla dziadeczka z firmy Royal Canin.

Posted

malibo57 napisał(a):
uff! Następne wyjechały:)
Teresa poleca Caniviton, Kikou też. To do kogo mam przesłać pieniądze na to? Opakowanie jest 1kg, mógłby też Agdan korzystać. To pomysł Kikou - ja jestem za.
Może prześlę bezpośrednio do Kikou, a ona zamówi?

Do Kikou - będzie łatwiej

Posted

możesz zamówić i po prostu jako adres do wysyłki podać moj adres,
a adres chyba wysłałam Ci jak pisałyśmy na pw oraz link do najtańszego sprzedawcy

Posted

Doguś zaczął troszke wstawać, dzisiaj sam wstał kilkakrotnie,
bardzo krótko przebywa w pozycji stojącej, zaraz siada albo sie kładzie ale ciutke człapie samodzielnie...nawet je na leżąco
Planujemy z Panią Wet od poniedziałku rozpocząć kuracje nivalinem, bo kiedy się tak na niego patrzy nóżki są tak nieproporcjonalnie cieńkie w stosunku do reszty ciała, że tu u niego wpływ na kiepskie chodzenie mają chyba większy te zaniki mięśni niż same problemy ze stawami...

Posted

Doguś troche drepcze sobie samodzielnie...
mało ale w porównaniu z tym na początku... to dość często wstaje...
....on jest taki wyjątkowy, taki dostojny... nie integruje sie zbytnio z innymi pieskami, ma swoje ulubione miejsca i zwyczaje, nie wdaje sie w szczekanie przy płocie...

a tu sobie odpoczywa w liściach chrzanu chyba... (za bardzo nie wiem bo mieszkam na wsi dopiero 5ty miesiąc ;) )

dotarł już do nas CANIVITON od Malibo57

:smilecol::smilecol:BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!:smilecol::smilecol: