Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Uzupełniłam Dogowe rozliczenie - mam nadzieję, że nikogo pominęłam. Malibo57 - na przykład Ty się wcale nie upominałaś, że aż do dzisiaj nie była wpisana Twoja wpłata z 2 czerwca - bo mi się schowała ... I jak ja mam byś sumienna, jak mnie nikt nie pilnuje, co? Quote
malibo57 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Czekałam cierpliwie:) Wiem, że masz co robić, jak każdy z nas. Co z tym suplementem? Macie jakieś pomysły? Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 malibo57 napisał(a):Czekałam cierpliwie:) Wiem, że masz co robić, jak każdy z nas. Co z tym suplementem? Macie jakieś pomysły? Mogłaś się nie doczekać ;) Cud, że nagle tą wpłatę znalazłam Totalnie się na suplementach nie znam... niech ktoś mądrzejszy myśli Quote
TERESA BORCZ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dog ma niestety te dolegliwości od bardzo dawna, wracają i odchodzą. w schronie nawet nie bardzo chcieli go dać bo powiedzieli że nie wyjdzie z budy. ale zrobił im niespodziankę i wyszedł o własnych siłach.Miałam dobry środek wypróbowany, o nazwie caniviton forte. można wspomagać dietą zawierającą omułek nowozelandzki w proszku, jego składniki aktywnie wspomagają stawy i sprawność psiaka. potrzebne są kwasy tłuszczowe omega 3, chondrityna i glukozamina. (to jest w canivitonie) trzeba dokarmiać psiaka też białym twarogiem. mam gdzieś ulotkę canvitnu, postaram sie odszukac i opisać dokładniej. Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Koledzy Doga, Laps u Ruduś, jadą już do Donki na kilka dni a stamtąd do yumanji Quote
malibo57 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 uff! Następne wyjechały:) Teresa poleca Caniviton, Kikou też. To do kogo mam przesłać pieniądze na to? Opakowanie jest 1kg, mógłby też Agdan korzystać. To pomysł Kikou - ja jestem za. Może prześlę bezpośrednio do Kikou, a ona zamówi? Quote
TERESA BORCZ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 trzeba sprawdzić ceny bo sporo się różnią. i pamiętać o forte. ja rano zapytam u nas. polecam też na wzmocnienie algolith. Jest też specjalna karma , którą można podawać uzupełniająco do menu u Kikou Mobility support dla starszych psiaków z chorymi stawami. ja miałam dla dziadeczka z firmy Royal Canin. Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 malibo57 napisał(a):uff! Następne wyjechały:) Teresa poleca Caniviton, Kikou też. To do kogo mam przesłać pieniądze na to? Opakowanie jest 1kg, mógłby też Agdan korzystać. To pomysł Kikou - ja jestem za. Może prześlę bezpośrednio do Kikou, a ona zamówi? Do Kikou - będzie łatwiej Quote
kikou Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 możesz zamówić i po prostu jako adres do wysyłki podać moj adres, a adres chyba wysłałam Ci jak pisałyśmy na pw oraz link do najtańszego sprzedawcy Quote
malibo57 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ok. Mam namiary, mam link. Zamówię i dam znać. Quote
kikou Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 malibo57 napisał(a):Ok. Mam namiary, mam link. Zamówię i dam znać. w porządku, bardzo dziękujemy!!!! Quote
Ra_dunia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 mam nadzieję, że te wszystkie "wspomagacze" ulżą Dogusiowi. Biedaka te stawy muszą strasznie boleć :( Quote
kikou Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Doguś zaczął troszke wstawać, dzisiaj sam wstał kilkakrotnie, bardzo krótko przebywa w pozycji stojącej, zaraz siada albo sie kładzie ale ciutke człapie samodzielnie...nawet je na leżąco Planujemy z Panią Wet od poniedziałku rozpocząć kuracje nivalinem, bo kiedy się tak na niego patrzy nóżki są tak nieproporcjonalnie cieńkie w stosunku do reszty ciała, że tu u niego wpływ na kiepskie chodzenie mają chyba większy te zaniki mięśni niż same problemy ze stawami... Quote
bela51 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Zapraszam na bazarek dla bardzo chorej ONeczki kolezanki Dogusia, która tez przebywa u Kikou http://www.dogomania.pl/threads/188781-Letnie-bluzeczki-i-spodnice-na-chora-ONke-Sasz%C4%99-bazarek-do-19-lipca-br. Quote
ketunia Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Biedny Doguś:( Jak dobrze, że teraz jest u Kikou... Quote
agusiazet Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Teraz będzie już tylko lepiej, więc trzymać za to kciuki i nie martwić się! Pozytywne nastawienie to krok do sukcesu!!! Doguś da radę!!! Quote
wojtuś Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Da Doguś rade:) Oprócz Kikou ma jeszcze koleżankę, biedulę Saszkę. Gdy Doguś przyjechał dostał od Szaszki buziaka na powitanie:) Quote
kikou Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Doguś troche drepcze sobie samodzielnie... mało ale w porównaniu z tym na początku... to dość często wstaje... ....on jest taki wyjątkowy, taki dostojny... nie integruje sie zbytnio z innymi pieskami, ma swoje ulubione miejsca i zwyczaje, nie wdaje sie w szczekanie przy płocie... a tu sobie odpoczywa w liściach chrzanu chyba... (za bardzo nie wiem bo mieszkam na wsi dopiero 5ty miesiąc ;) ) dotarł już do nas CANIVITON od Malibo57 :smilecol::smilecol:BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!:smilecol::smilecol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ale super wyglada:):) chrzan nie chrzan widac, ze mu dobrze w tych lisciach:) Quote
malibo57 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Biedny żuk:( Niech im będzie na zdrowie ten Caniviton. Quote
Recommended Posts