bumel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='koosiek'] Bumel, powiem Ci, że spacer z takimi psiakami to sama przyjemność :). Zgadzam się w 100%, są najlepsze:loveu:, a ludziska się nie znają:shake: [quote name='koosiek']Miałam dziś odwiedzić Cyganka przed wyjazdem, ale nie wyszło, więc chociaż na wątku go odwiedzę. Wymiziam go porządnie od Ciebie przy najbliższej wizycie w azylu:razz: Quote
koosiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 bumel napisał(a):Wymiziam go porządnie od Ciebie przy najbliższej wizycie w azylu:razz: Dzięki Bumel :loveu: Ja wiem, że sam on nie zostanie, ale dobrze wiedzieć, że ktoś się nim specjalnie zajmie :roll: Quote
pidzej Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 koosiek, dzieki za wyróżnienie dla Cygana. Dziś wznowiłam allegro więc pozostaje mieć nadzieję, że ktoś go wypatrzy. Przydałby się jednak jakiś fajny tekst. Quote
pidzej Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 no i już ma obserwatora i sporo wejść. Quote
terra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Oby to był ten najlepszy dom, szybciutko się zdecydował i zabrał Cygana, by go kochać i rozpieszczać. Quote
bumel Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Cyganek siedzi teraz razem z Benzikiem w boksie:p, wklejam fotki z wczorajszego spacerku: Quote
ania_sami Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 super zdjecia:loveu:. a powiedz mi bumel gdzie siedza? Quote
bumel Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Siedzą tam, gdzie wcześniej Rico. Dzisiaj boksik wypucowany aż lśni. Quote
Onaa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ależ on jest śliczny, nie wiem dlaczego nikt go nie chce :shake:. On taki duży na zdjęciach wygląda, ale to pewnie ze względu na swoje piękne kręcone futerko :lol:. Quote
bumel Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 On taki chudziaczek, przed kolano, chodził za mną spokojnie, a tak bliziutko, że aż mi pięty przydeptywał:razz: a o futerko to trzeba by sporo zadbać, bo na razie to kolega, co fotki robił, to go kołdunkiem nazywał... Quote
terra Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wcale nie wygląda na staruszka. I jak pięknie pozuje :loveu: Quote
żabusia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witam, Czy ktoś z Was mógłby pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebna-komorka-dla-bajk21-143803/ Quote
koosiek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ale śliczne zdjęcia i śliczny pies :loveu: Fajnie, że już nie siedzi w klatce, bo coraz mniej chętnie do niej wracał. I mam nadzieję, że to allegro coś da. Co do kołtunów - miałam je jakiś czas temu ciachać ze znajomą, która się na tym trochę zna, ale nam maszynka nawaliła. A w domu potem świetnie działała :roll: Mam pewien pomysł, ale to dopiero jak wrócę. I faktycznie on jest strasznie chudy, tego nie widać, ale jak się go głaszcze, to czuć kręgosłup :shake: Quote
haliza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Może mało je,może odpychają go inne psiaki od miski..... Powinien już troszkę nabrać ciałka.. Quote
koosiek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Odpychać go nikt nie mógł, bo długo siedział sam, w klatce. Pozatym znając go, to raczej by się nie dał :razz: Niby taki ciapowaty, ale jak coś mu się nie podoba, to potrafi pokazać ząbki :evil_lol: Quote
haliza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 A to jaki, a ja myślałam że to taka łajzunia, a on taki :-o Gdyby znalazł domek i ktoś mu podogadzał z ręki to byłoby inaczej -mam słabość do takich futrzaków :lol: Quote
pidzej Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 za 4 h konczy sie wyroznione, ma 2och obserwatorów i 1500 wejść... Quote
terra Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Pytał ktoś o Cygana? Czy ma słodziak domek? Quote
pidzej Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Jeśli znajdzie dom, na pewno od razu napiszę... na razie nic:shake: dałam w allegro nowy tekst, dodałam zdjęcia od Bumel a tu cisza. Niestety jednak wiek robi swoje.... Quote
koosiek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Jutro prześlę pieniądze na kolejne wyróżnienie. Ludzie, taki fajny psiak i nikt go nie chce? :shake: Quote
terra Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ludzie nie wiedzą co tracą, a taki kochany psiak bez domu, czeka.:shake: Quote
haliza Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Malutki kończą się wakacje może kogoś złapiesz za serduszko,powodzenia...... Quote
Recommended Posts