Jump to content
Dogomania

Staruszek Cygan,Mix Sznaucera i Pudla, bardzo źle znosi schron - Pojechał do domu.

Recommended Posts

Posted

[quote name='koosiek'] Bumel, powiem Ci, że spacer z takimi psiakami to sama przyjemność :).

Zgadzam się w 100%, są najlepsze:loveu:, a ludziska się nie znają:shake:

[quote name='koosiek']Miałam dziś odwiedzić Cyganka przed wyjazdem, ale nie wyszło, więc chociaż na wątku go odwiedzę.

Wymiziam go porządnie od Ciebie przy najbliższej wizycie w azylu:razz:

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bumel napisał(a):
Wymiziam go porządnie od Ciebie przy najbliższej wizycie w azylu:razz:

Dzięki Bumel :loveu: Ja wiem, że sam on nie zostanie, ale dobrze wiedzieć, że ktoś się nim specjalnie zajmie :roll:

Posted

koosiek, dzieki za wyróżnienie dla Cygana. Dziś wznowiłam allegro więc pozostaje mieć nadzieję, że ktoś go wypatrzy. Przydałby się jednak jakiś fajny tekst.

Posted

Ależ on jest śliczny, nie wiem dlaczego nikt go nie chce :shake:.
On taki duży na zdjęciach wygląda, ale to pewnie ze względu na swoje piękne kręcone futerko :lol:.

Posted

On taki chudziaczek, przed kolano, chodził za mną spokojnie, a tak bliziutko, że aż mi pięty przydeptywał:razz:

a o futerko to trzeba by sporo zadbać, bo na razie to kolega, co fotki robił, to go kołdunkiem nazywał...

Posted

Ale śliczne zdjęcia i śliczny pies :loveu: Fajnie, że już nie siedzi w klatce, bo coraz mniej chętnie do niej wracał. I mam nadzieję, że to allegro coś da.
Co do kołtunów - miałam je jakiś czas temu ciachać ze znajomą, która się na tym trochę zna, ale nam maszynka nawaliła. A w domu potem świetnie działała :roll: Mam pewien pomysł, ale to dopiero jak wrócę. I faktycznie on jest strasznie chudy, tego nie widać, ale jak się go głaszcze, to czuć kręgosłup :shake:

Posted

Odpychać go nikt nie mógł, bo długo siedział sam, w klatce. Pozatym znając go, to raczej by się nie dał :razz: Niby taki ciapowaty, ale jak coś mu się nie podoba, to potrafi pokazać ząbki :evil_lol:

Posted

A to jaki, a ja myślałam że to taka łajzunia, a on taki :-o
Gdyby znalazł domek i ktoś mu podogadzał z ręki to byłoby inaczej -mam słabość do takich futrzaków :lol:

Posted

Jeśli znajdzie dom, na pewno od razu napiszę... na razie nic:shake: dałam w allegro nowy tekst, dodałam zdjęcia od Bumel a tu cisza. Niestety jednak wiek robi swoje....