koosiek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cyganowi upały nie służą, na spacerze szedł powoli przy nodze - chociaż dwa razy mnie zaskoczył, nagle odbiegając kawałek. I oczy znów miał strasznie zaropiałe :sad: Quote
Onaa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A co vet mówił o tych oczkach psiaka ? Może jakieś kropelki lub inne lekartswo potzrebne ? Quote
koosiek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Tak sobie myślę, że Cygan byłby świetny dla kogoś starszego. Spokojny, posłuszny. Nie jest zbyt duży. Nie ciągnie na smyczy, nie potrzebuje długich spacerów. Czasami chce sobie pobiegać, ale odbiega tylko kawałeczek... Quote
Onaa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A co z jego oczkami? To jakiś stan zapalny czy coś poważnijeszego ? Quote
ania_sami Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 to co napisze bedzie w WIELKIM skrocie i zapewne bardzo chaotyczne generalnie cygan ma miec zakraplane sztuczne lzy poniewaz jego oko nie wytwarza "plynow wodnych" tylko cos sluzowego. do tego ma rowniez zakraplany antybiotyk. Quote
Onaa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Taki ładny, fajny psiak i nikt go nie chce :shake: ? Quote
terra Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Czy Cygan został pokazany światu? Zawsze jest jakaś nadzieja, że ktoś go pokocha i przygarnie. Quote
koosiek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Upały coraz większe, a Cygan nagle odżył. Chodzi już żwawszym krokiem, częściej biega. I ciągle się przytula :loveu: Mam nadzieje, że kropelki mu pomogą, bo ostatnio czyściłam mu oczy - zaschniętych grudek było mało, ale cała masa świeżej ropy :shake: Ogłoszeń ma sporo, cały czas robię mu nowe. Quote
haliza Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Trzymam kciuki Cyganku niech ktoś cię pokocha.. Quote
terra Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Podniosę Cyganka, może na początku ktoś na niego czeka. Quote
koosiek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dostałam komentarz pod jednym z jego ogłoszeń, ale nie mogę go zobaczyć :angryy: Może dlatego, ze dodawałam je bez rejestracji. Napisałam do tej osoby maila, może... :roll: Quote
koosiek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kto pokocha sznaucero - pudelka? A właściwie Cygan bardziej przypomina mi czarnego terriera. Tylko takiego niewyrośniętego ;) Czernyszowy pychol I Cyganowy Więc kto chce czernysza miniaturkę? :lol: Quote
terra Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Piękny Cyganek szuka kochającego domu. Nie odzywa się ten ktoś od komentarza? Quote
koosiek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nie. Zresztą od początku byłam nastawiona na bark odpowiedzi, gdyby ten ktoś był zainteresowany Cyganem, to napisałby raczej maila, a nie zostawiał komentarz :shake: Quote
koosiek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ktoś mu chyba podciął grzywkę, bo już mu tak nie wpada do oczu i wyraźnie jest mu teraz lepiej. Poza tym nie miał ostatnio już tak zaropiałych oczu, nie wiem, czy to ktoś je oczyścił, czy to te krople tak dobrze działają. No i upał już mu tak nie przeszkadza, jakby mu parę lat ubyło. I nadal nikt go nie chce... Quote
terra Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Odmłodniał :loveu: Domku Cygana przybywaj, pies czeka. Quote
haliza Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Taki cudnie uśmiechnięty pychol niech go ktoś pokocha to będzie taki zawsze ... Quote
bumel Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 W ostatni czwartek, jak byłam z Niuńkiem na spacerku, to nawet sobie podskakiwał wesoło:razz: też widzę poprawę jeśli chodzi o oczka, bo pracownicy pilnują regularnego zakraplania oczek. Kosiek, to zdjęcie z wczoraj spowodowało, że lżej mi się na sercu zrobiło (nie mogłam być przez weekend) - dziękuję Ci:loveu: Quote
koosiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Bumel, powiem Ci, że spacer z takimi psiakami to sama przyjemność :) Miałam dziś odwiedzić Cyganka przed wyjazdem, ale nie wyszło, więc chociaż na wątku go odwiedzę. Quote
Recommended Posts