Jump to content
Dogomania

***BRIARDKA JUZ W SWOIM JEDYNYM DOMKU !!! teraz jest w centrum a nie z boku ; )

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

One razem są niesamowite....codziennie cos nowego....ale w sobote wyjeżdzam...mam nadzieję ,że jak wrócimy to to Mafia nie zacznie od nowa ustalac hierarchie :placz:

Posted

Ale fajnie się razem bawią . To , że Mamba wygrała los na loterii , że jest u Ciebie to oczywiste , ale chyba też Mafia ma ciekawsze życie , tzn. kompana do zabawy na wyciągnięcie łapy :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Mambo i Mafio...ciag dalszy....przepraszam ,że nie ma tak ustawbycxch fot..jak np....kolezanka na S...heheh ale mam psa wycietego....i szczęsliwego....MOJA PANI PIES.....chyba zakladam wątek...:multi:Z Pamiętnika Pań Rasowych i Nierasowych ,ale Szczęśliwych Inaczej....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images6.fotosik.pl/499/0dc08111c7074b12.jpg

http://images8.fotosik.pl/57/ddff98e9d45013d9.jpg

http://images6.fotosik.pl/497/9c6c560f37035064.jpg

Posted

Ja miałam takie oczy:-o:-o:-o...ale Mafio....malo nie zemdlalo z takimi oczami...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Widzę ,że jezeli chodzi o żarcie to Mamba da sie zabic ...a nie odpuści...w innych tematach...zachowuje się totalnie ......BEZRADNIE...
Mafia robi z nia co chce...ale nie w temacie ...PEŁNA MICHA.....ja natomiast podjelam sie tego ryzyka.....i kilka razy zabierałam Mambie zarcie spod pyska...nawet nie popatrzyła na mnie krzywo......ŚWIETNA JEST:multi:

Posted

Mambo jest kochane....chociaz dzisiaj byla walka o kawałek placka ziemniaczanego...ja jadlam ....Mambie dalam ,bo ...żebrała...,a Mafio..jej chcialo wyrwać...i Mambo pokazalo DRUGĄ TWARZ...:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Posted

Witam.

Chciałam przypomniec o Regulaminie Forum a złaszcza o jego punkcie dotyczącym zdjęc:

6. ZDJĘCIA

a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar.

b) Nie cytuj już zamieszczonej fotki. Jeśli jednak jest to niezbędne, to cytowane zdjęcie zamieniaj na link.

c) W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć.

d) Pomiędzy zdjęciami zrób odstęp, aby fotografie nie zlewały się ze sobą.
Fotki, które łamią regulamin będą usuwane lub zamieniane na linki.
Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – mod pomoże.

Dzisiaj wszystkie niewymiarowe a także nadliczbowe zdjęcia zostały zamienione na linki.
Dodatkowo częśc zdjęc w wątku - w związku z przekroczeniem limitu transferu na fotosiku - jest niestety "niedostępna" czyli "niewidoczna".

Pozdrawiam.

Posted

Dawno mnie tu nie było...a jak weszłam to tylko uwaga Moderatora...ok ok juz sie poprawiam ;););)

Mambo z wczoraj po kąpieli w jeziorze...czeka na pełna michę...

Posted

Mam wrażenie ,ze dopiero teraz zaczyna sie z tego nieszczęśćia robic pies....jest większa od Mafii.....ale ciiii,bo jak Mafia usłyszy:eviltong::eviltong::eviltong: