Ewcia38 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Ania!']Ale komu oddałaś? Mambolinie? :diabloti: Oddałam takiej pani z dzieckiem...fajna babka...szkoda mi go było,ale :placz::placz::placz: YouTube - Briard-(mix psa i kudła) CZARNA MAMBA Quote
Ewcia38 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :loveu: YouTube - Briard-(mix psa i kudła) CZARNA MAMBA Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jak one już blisko siebie leżą :loveu: A na początku był taki dystans. To są moje wirtualne psy :evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Mafia zamieniła się w killerkę:shake::shake::shake: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 To zdjęcie jest świetne :evil_lol: Quote
olalolaa Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 dawno mnie tu nie bylo :oops: dziewczyny piękne, napatrzec sie nie moge, tak sobie przypominam, ze te zdjecia w schronie jej zrobilam na szybko tak jak robie wiekszosci psom, ale jej sie udalo, jest szczęsciarą :multi::cool3: Quote
Ewcia38 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dokładnie jak sobie sama przypomnę...to widzę dwa rózne psy...... Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Trudno uwierzyć, że to ten sam pies. Quote
Ewcia38 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Zrobiłaś z nich psy stróżujące? :evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ania! napisał(a):Zrobiłaś z nich psy stróżujące? :evil_lol: No lepiej tego ująć nie mogłaś...wiesz takie dwie killerki.....od razu osiedle bezpieczniejsze:evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ewcia38 napisał(a):No lepiej tego ująć nie mogłaś...wiesz takie dwie killerki.....od razu osiedle bezpieczniejsze:evil_lol::evil_lol: To opłaty pobieraj ;) Quote
Ewcia38 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mambolina wróciła z wycieczki...baardzo zadowolona....już zawsze będziemy razem....nigdy nie wyjadę już bez Mambuchy:loveu: Quote
aina155 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A ja nadal nie wiem czy jechac czy nie. A zwlaszcza bez Fiony :placz: Quote
Ewcia38 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja się z tym tematem żegnam...gdyż Mambolinka ma swój dom..swoją rodzinkę ,filmik ze sobą w roli głownej oraz swoją stronkę internetową :loveu: Zapraszam do naszej galerii jak i na stronkę tam będą najnowsze wieśći co nowego u moich futerek się wydarzyło. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewcia38 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dokładnie rok temu czyli jutro 20 maja 2009 r pojechałam i zabrałam Mambę ze schroniska w Częstochowie. Biedulka tydzień póżniej została wykastrowana.....i tak bardzo żle to zniosła...a mi serce pękało....:-( Trzy miesiące potem...było już zdecydowanie lepiej i pies zaczął przeistaczać się z poczwarki w motyla :loveu: Quote
Ewcia38 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 W tej chwili to zupełnie inny pies. Piękny ,mocny ,zdrowy silny ,pewny siebie ,a zarazem z super charakterem jak na psa po przejścciach.:loveu: Nawet babciom ,dziadkom i facetom w roboczych ubraniach odpuściła.JUz sie ich nie boi...TO ONI BOJĄ SIE JEJ!!! :evil_lol::evil_lol: Jedyne co jej zostało,to pogon za samolotami.Im wyżej tym lepiej .No ale każdy ma jakiegos bzika.:eviltong: W tej chwili wygląda tak.....:multi: A z okazji "roczku" zabieramy ja nad morze.I znowu przybędzie mnóstwo fotek.:loveu::loveu: Wrócimy tu za kolejny ROCZEK:lol::lol: Quote
olalolaa Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Ewo wspaniale jest patrzec na Mambe taką odmienioną.. Ja co troche sledziłam jej losy, zdjęcia itd :D Właśnie takie domki, takich ludzi chciałabym dla kazdego bezdomnego psa. Mozemy powiedzieć ze tak na prawde uratowałaś jedno psie zycie! Kurcze, ale to szybko zleciało, juz rok, ostatnio zastanawialam sie kiedy to Mamba znalazła domek hehe.. Coz, psiakow wiele to cięzko zapamiętać daty ;) Mam nadzieje ze nie wrocicie dopiero za rok, tylko pochwalicie się fotkami z wakacji ;) Jestem bardzo szczęśliwa, ze moge patrzec na tak pięknie odmienionego psiaka! :loveu::loveu: I po zdjeciach widze, ze Mamba i Mafia, to juz chyba nierozłączne przyjaciółki? :D Pozdrawiam! Quote
toyota Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Naprawdę potrafisz robić fajne zdjęcia. Najbardziej lubię te fotki na których są obie sunie. Pozdrawiam :bye: Quote
Ewcia38 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dzięki dziewczyny:loveu: Rok temu zrobiono ze mnie pseudo-świra :roll: Tylko,żadna osoba ,która wypowiadała sie na mój temat czyli znawcy rasy ,nie wkłada tyle serca ,pracy,czasu i kasy co ja w moje dwa kundle,I JAKOŚ DZIWNIE ZAMILKLI:mad: :loveu::loveu::loveu: Pewnie,że tu wrócę ta emocjonująca adopcja nie umrze z braku postów:evil_lol::evil_lol: Ola.........nie wiem co sie dzieje......ale na moim forum mam pokasowane posty,usuniete osoby....widać "PRZYJACIEL" podłożył hakera ....czy juz sama nie wiem co.....Ola Twoja Omena i to co pisałyśmy razem i inni..w dziale PSY W POTRZEBIE ....ZNIKŁO:angryy::-(:-( Quote
olalolaa Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 właśnie wczoraj jeszcze tam napisałam posta a dzisija nie moge wejsc.. nie wiedzialam co jest grane, czy jakies prace porzadkowe czy co.. Ci ktorzy brali Cie za pseudo-swira sie nie odzywaja, bo mysle ze juz byl najwyzszy czas zeby sie przymknąć. Ewo, Ty dobrze wiesz, i ja rowniez jaka dobra jestes dla swoich psow, wiec co to innych obchodzi! ;) A jak tam u Was z wielką wodą?... Quote
Ewcia38 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ola nie możesz wejśc ,bo haslo złe czy co się dzieje??? Ktoś NAM zmienił hasła,ale mamy trzecie na trzeci login ....i plan hakera PADŁ...:angryy::angryy: Nie wpadł na to ,że PAN /PANI X wchodzi jako ADMIN:evil_lol: Pisz tu jakie masz problemy ,albo na PW.... w Opolu jakby sytuacja opanowana....Ratujac Opole spuscii wode z jez Turawskiego na wioski. Bardzo ucierpiały moje Pola Santosowe oraz AGRO....:-(:-( Ja mieszkam na wylocie do Częstochowy ,wiec u mnie spokojnie.ZALEWA DRUGA STRONE OPOLA.....WYLOT NA WROCŁAW:shake: Quote
olalolaa Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Wczesniej dzisija nie moglam ani sie zalogowac, ani nic nie widzialam pisalo cos w style ze forum jest niedostepne. Teraz weszlam i juz sie moge zalogowac, ale tak jak pisałaś nie ma tych działów np o psach w potrzebie.. Dobrze ze Cie nie zalało, mnie na szczęście tez, ale rzeka plynie niedaleko schroniska.. podobno nie doszło, ale moglo byc blisko. Pół Częstochowy od drugiej strony tez była zalana, masakra jakaś, konie musielismy ewakuowac bo na hali sie basen kryty zrobil ..:O Ucałuj swoje śliczności dwie :) Quote
Recommended Posts