Jump to content
Dogomania

***BRIARDKA JUZ W SWOIM JEDYNYM DOMKU !!! teraz jest w centrum a nie z boku ; )

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest bardzo w typie briarda,ale tylko w typie ,z naciskiem na B w kazdym tego slowa znaczeniu napewno to bedzie piekna suczka ...i z taka uroda napewno znajdzie szybko domek mimo,ze piekny mix z niej.Znowu Częstochowa.....tam psy znajduja szybko nowe szczęśliwe domki:eviltong::eviltong:
Tak jak ta....

Posted

[quote name='nika100']oj tak... ta miała wyjątkowe szczęście bo trafiła do Ciebie ! :loveu:

Dziękuję...ale ile osób wcześniej mnie oplulo.....Tak jak pisałam nie po slowach ,a po czynach ...mozna kogos poznac:p

Posted

Ewcia38 napisał(a):
No bo to wygląda tak,Jak Mambo tak się napatrzy na tego Króla...to od razu ślinotok jej się uruchamia....i wtedy zjada jak leci wszystko z miski.....:eviltong::eviltong:

O ile się nie mylę to miałaś dwa króliki. Cóż to się mogło z tym jednym stać:hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania!']O ile się nie mylę to miałaś dwa króliki. Cóż to się mogło z tym jednym stać:hmmmm: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oddałam jednego..samca....bo znaczył niemilosiernie teren czyli moje mieszkanie:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Foteczki co by niektórzy niezapomnieli ja psu żle u mnie :cool3::cool3::cool3:

Więcej fotek w galerii:loveu::loveu::loveu:

YouTube - Briard-(mix psa i kudła) CZARNA MAMBA