Jump to content
Dogomania

***BRIARDKA JUZ W SWOIM JEDYNYM DOMKU !!! teraz jest w centrum a nie z boku ; )

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania! napisał(a):
Dzwoniłam do schroniska myśląc, że dowiem się czegoś wiecej o suńce. Niestety w zasadzie dowiedziałam się tylko, że nie została oddana przez właścicieli tylko znaleziona. I tu mnie zastanawia podanie dokładnego wieku.

Ania - strony schronisk robione z tego szablonu co ma częstochowa mają taki schemat, że jak się wstawia psa to trzeba wpisać rok i miesiąc urodzenia i potem system generuje przybliżony wiek

Posted

malawaszka napisał(a):
Ania - strony schronisk robione z tego szablonu co ma częstochowa mają taki schemat, że jak się wstawia psa to trzeba wpisać rok i miesiąc urodzenia i potem system generuje przybliżony wiek

Tak to działa.

Fako nie żyje, ostatnie dni spędził sam, bez swojego czlowieka.:-(

Trzeba Azję wciągnąć z tego schroniska

Posted

czy uda mi się ja wziasc na spacer nie wiem :shake: nie mam pojęcia, nigdy nie wyciagalam psa z tego wybiegu, ale moze jesli ladnie poprosze jakiegos pracownika :cool3:
obawiam sie ze wiecej sie nie dowiem, zazwyczaj mowia tylko ze ktos oddal albo ze zostal pies znaleziony.. dowiem sie na pewno jak sie zachowuje, jesli uda mi sie ją wziasc na spacer:lol:
ja sie bardzo boje o jej psychike, na prawde jest zawsze z boku, przez kilka suk zaganiana, juz widzialam kilka takich przypadkow, pies potem jest w swoim swiecie, czasem agresywny :shake: obysmy cos dla niej znalezli ..

Posted

o :cool3: byc moze zauwazyli ze jest jakas zastraszona, wszystkie inne to te co wyprowadzamy, chyba ze chca ja wysterylizowac czy cos.. hmm nie wiem, dowiemy sie w sobote ;)

Posted

jestem jestem;) dzisiaj w czewie padalo wiec nie bylo wyprowadzania psow :-(weszlam tylko na chwilke, nie bylo dzisiaj mozliwosci zebym ja wziela na spacer , sunia jest nadal na tym samym wybiegu, dzisiaj dala sie troche wymyziac przez kratki:loveu: i plakala za sunia tez taka ulgla, ktorą ktos dzisiaj wzial.
rozmawialam z pania kierowniczka, jesli ktos bedzie zdecydowany w 100% na sunke, to schronisko ją wysterylizuje :lol: pisala do mnie jedna pani na pw, jej jednym warunkiem byla wlasnie sterylizacja, to sie dobrze sklada.
pod wieczor wstawie zdjecia z dzisiaj. Azja ma sliczne jasno-brazowe oczka ,ale boi sie jakos aparatu, nie dalo rady zrobic jej zdjecia z bliska.

Posted

pisala do mnie jedna pani na pw, jej jednym warunkiem byla wlasnie sterylizacja, to sie dobrze sklada.

To może być ta iskierka, o której pisałam. Od wczoraj trzymam kciuki, żeby to wypaliło ;)

aaa zapomnialam napisac ze przez caly czas jak stalam obok wybiegu to ogonek chcial sie jej urwac ;-):loveu:

Słoneczko :loveu:

Napisałam o niej na innym forum, może już niepotrzebnie :cool3:

Posted

Z niecierpliwością czekam na wieści o Azji :roll:.
Kiedy będzie już coś wiadomo ?
Bo jak domek nie wypali to trzeba myśleć o wyciągnięciu suczki do hoteliku i ogłoszeniach dla niej.
Narazie czekamy.